Nakon ovih izbora...

a jer se slazemo da je kralj re ta rd koje ne zna srpski i koga boli dupe za narod nego samo gleda kako da se smesti u dozivotnu fotelju?
i jer se slazemo da kralj ne radi nista dok sedi na grbaci naroda koji izdrzava njega i njegovu porodicu, dok ona u raskosi i blagostanju zivi [jer neide da nam kralj bude sirotinja]
zamislite da za prestolonaslednika dodje neki retard sa iQ 70? ili zamislite da vodi neku politiku koja vodi unistenju ili bruka nas u svetu.
e sad kako se to moze resiti?
jedino kao sto smo mi srbi to i radili u proslosti,tako sto cemo ih sve pobiti i kralja i zenu i decu da se nebi ponovo vratili.
samo napred kraljevina opet:worth:

Ne lupetaj...
Ja sam antimonarhista i nikada ne bih voleo da mi država bude monarhija...
Moj post je reakcija na ovog lika koji u avataru ima Dražu, a podržava SRS...

pa neko mora da vodi DS putem zdravog razuma i podseca ga na neke stvari, ne mislis valjda da tadic sa svojom sujetom je sposoban za to?

nisam nesto vidjao tadica cesto na demonstracijama, ali zato zorana,cedu,vesnu pesic,canka uvek. zna se ko su majstori demokratije.
i jos nesto ok tadic je poteban srbiji neko od nas demokrata mora i da bude demagog da bi uzeli glasove i onih glupljih ljudi koji bez velikih obecanja ne vide put.
ali tu je LDP da podseca tadica da se od demagogije i trulih kompromisa ne zivi.

Brate... ti si totalno flipnuo sa svojim ldp tripovima...
Tadić je otkad vodi DS učinio najviše za tu partiju i ta partija ima najveću podršku upravo sada.
Dva puta je potukao Tomislava Nikolića na izborima...

O čemu ti pričaš... kakav ldp, marginalna partija koja jedva prelazi cenzus :shock: :roll:
Koga oni mogu da kontrolišu i da vode putem zdravog razuma :mrgreen:

al shou su zivi ove demokrate posebno drago wesahaupt i dete sunca. do juce im je ivica dacic bio sila mraka i bezumlja , sluga crvenog zlikovca milosevica a danas je vec naivni i fini mladic kojeg je uzelo lose drustvo i kao sad ce oni da ga vrate na pravi put :lol:

A ne kažeš ništa na ove naslove tipa: "Solana podržava vladu SRS+DSS+SPS" ili "Nikolić prihvatljiv kao premijer za EU"... :lol:

Toliko o dvoličnosti :lol:

jedina vlada koja moze biti formirana je dss-srs-sps ma kako to nekome izgledalo,jer srs,dss nece sa ds,a ulazak sps-a i ds-a je protivzakonski i u krivicnom zakonu jasno definisan clan prevare,i po drugom obmane,jer svi dobro znamo da glasaci sps-a nisu glasali za ds i da su protiv njega,i nema prava jedan dacic ili bilo ko da zbog para manipulise tim ljudima,a i ds je rekao da nece u 90-te tako da nemoze sam sebi da protivureci,to nije samo nemoralno to je krivicno delo a tadic se ponasa gore od hitlera,pobedio je patriotski blok i tu je kraj svake price

Seti se ovog svog posta za par dana kada budeš video vladu sastavljenu od DS, SPS i stranaka manjina :) ;)

драго везе ти немаш...комуњаро стара...
немам намјеру да се са тобом расправљам

U tvom slučaju i u tvom postu zaboravio si napisati da reč namjera ima sledeće značenje: mogućnost, znanje, umeće, veština, sposobnost... :) :) :)

Pa čoveče zar ti nije bilo dosta kada sam te rasturio povodom tvog avatara i podrške SRS-u nego opet izazivaš :lol: :lol: :lol:

Poslednja izmena:
U tvom slučaju i u tvom postu zaboravio si napisati da reč namjera ima sledeće značenje: mogućnost, znanje, umeće, veština, sposobnost... :) :) :)

Pa čoveče zar ti nije bilo dosta kada sam te rasturio povodom tvog avatara i podrške SRS-u nego opet izazivaš :lol: :lol: :lol:

"растурио"...хахахахахаахаха
довољно је ово:
-времена се мјењају
-није све црно-бијело...
..........................................
па ти сконтај:rolleyes:

"растурио"...хахахахахаахаха
довољно је ово:
-времена се мјењају
-није све црно-бијело...
..........................................
па ти сконтај

Pametnom će ovo biti dovoljno... :rolleyes: ... ne znam, možda će i tebi :)

1. за ДС су гласали уплашени људи (плашени од стране ЕУ,- ИЗОЛАЦИЈОМ!) и
2. КОМУЊАРЕ...(довољно је само ово, без даљег објашњавања...)
............................................................................................................................
теби је драго да се враћа СПС, али колико ја видим, то није онај стари СПС којим су управљали комунисти...:frown:

Auuu ala si ti zastranio i zabrazdio... do grla...
Misliš li ti stvarno da upadneš u nečiji post kao padobranac i da možeš napisati nešto smisleno i pametno...

Nego kada si tako potkovan i politički obrazovan, reci mi kako to da imaš Dražu u avataru, a stranka SPO (jedina koja podržava Četnike) je uz komuniste DS (kako ti kažeš) :roll:

Opet, iz tvojih postova je jasno da podržavaš radikale koji su se odrekli Kralja i prestolonaslednika i koji zagovaraju Republiku...

U prevodu, sedi sine i nauči istoriju... kec :frown:

Драго, Драго.....ниси ти паметан тако како мислиш!!!

Dobro je... odgovorio si taman onako kako sam od tebe i očekivao... :roll:
Ali nema veze, važno je da si ti pametan :shock:

Izvoli i uveri ga u suprotno. Ovim si samo potvrdio svako slovo koje je on napisao i koje je vulgarno gola istina.

E... to je već malo teže... :)
Moraćemo sačekati da malo progugla po internetu i smisli neki "pametan" odgovor :) ;)

Brate... ti si totalno flipnuo sa svojim ldp tripovima...
Tadić je otkad vodi DS učinio najviše za tu partiju i ta partija ima najveću podršku upravo sada.
Dva puta je potukao Tomislava Nikolića na izborima...

O čemu ti pričaš... kakav ldp, marginalna partija koja jedva prelazi cenzus :shock: :roll:
Koga oni mogu da kontrolišu i da vode putem zdravog razuma :mrgreen:

pametan je tadic odbacivsi cedu odbacio je i 230 000 glasova najmanje i to onih koji su sledili i verovali pre svega zoranu kada mu je partija bila prcvoljak 90-tih,
pametan je on.
ali ok je ti si neki ostrasceni DS-ovac mozda si i clan a ja sam samo lik koji razmislja pa mogu da glasam i za jedne i za druge bez sujete i partijskog tereta.

pametan je tadic odbacivsi cedu odbacio je i 230 000 glasova najmanje i to onih koji su sledili i verovali pre svega zoranu kada mu je partija bila prcvoljak 90-tih,
pametan je on.
ali ok je ti si neki ostrasceni DS-ovac mozda si i clan a ja sam samo lik koji razmislja pa mogu da glasam i za jedne i za druge bez sujete i partijskog tereta.

Ne, prijatelju, ja nisam ni ostrašćeni DS-ovac, ni simpatizer ni član... sve si pogrešno shvatio.
Uostalom, ja sam svoje stavove izneo ovde bar 50 puta, pa ne bi bilo loše da nešto pročitaš pre nego što postaneš moj lični PR :) , mislim čisto ono da znaš o čemu pričaš... ;)

A podatke koje sam izneo možeš vrlo lako proveriti na internetu tj. usporediti rezultate glasanja nekada i sada.
Što se Čedice tiče, njegovih 230.000 glasova izgleda da u ovom trenutku nisu potrebni nikom, kao što ni njegova arogancija i egoizam nisu potrebni DS-u (kao uostalom i njegov stav o potrebi priznavanja nezavisnog Kosova)...

Dakle... ;)

auuu pa vadikali pokazuju izlive nervoze:grin::grin::grin::grin:
kako vi kazete ''nemojte da ste nervozni'':grin::grin::grin: opusteno...
mozda i napravite vladu ali ce vam biti poslednja:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
mada nesto palma zateze:grin::grin::grin:\
cuvacemo vas ko malo vode na dlanu ako ne napravite vladu ne brinite.
sad ti je to obmana hahahahahahahuihihihihihehehhe a 90-te nisu bile pune obmana?
nesto vam nije smetala obmana tada.
samo polako i bez nervose ja sam srecan ko god napravi vladu, demokratske proevropske snage ce odlicno proci. ili sada ili posle.
i tada je kraj SRS-u

1-ja nisam vadikal
2-bitno je da sada ima i da ih ti priznajes,a i ako je bilo obmana to nikome ne sluzi na pravo da ih sada ima jer i nemoze onda da kaze da je bilo lose
3-pa normalno da je obmana i takvih obmana nije bilo 90-ih,nesecam se da je sloba pravio vladu sa draskovicem
4-pa normalno da sam nervozan kada posle 40-ih vidim povratak fasizma protiv koga su se moji preci borili
5-dos je pretrpeo poraz i treba to da prihvati,kao sto su radikali prosli put,ovo je klasican fasizam i tome treba da se stane na put
SMRT FASIZMU SLOBODA NARODU

али зато Годра све живо зна:worth::worth::worth:

Pa šta da ti kažem. Da ne znam, onda bih išao na forume gde nešto znam, što bih preporučio i mnogim neznalicama sa ovog foruma...
Mogu lepo da odu na forum o video igrama ili na forum "tinejdžeri" i tamo prosipaju svoje bisere...
Ovo je ipak za one koji bar malo poznaju istoriju, logiku, matematiku, geografiju... ;)

"LDP-ova politika je infatilni dogmatizam"

Srećko Mihailović
sreckomihailovic.jpg

само ти тако ..па после формирајте владу са СПСом и Суљом..А Суљче тражи министарску фотељу ни мање ни више..па се зезај поново са ЛДПом.

nemoj da mi diras LDP, to da li je prava politika pitaj tvog tadica koji je cekao 6 meseci da se napravi vlada sa ljigom koja ga je ostavila posle isto toliko ,a za predhodnu vladu ta ista ljiga je birala izmedju DS-a i SPS-a i izabrala SPS [evo ti odgovor zasto je SPS najveci dobitnik]

tako da tadiceva neodlucnos nas je dovela do nikuda a ne LDP-ova preciznost u vodjenu politike, i sto kazu LDP-ovci za koje glasam mi smo tu da vas guramo,podrzavamo, podupiremo koliko god ste tromi neodlucni nesposobni - nasi ste:thumbdown:

Tako razmislja pametna osoba!
Samo jedna stvar je preskocena///Kada ce Tadic da snosi odgovornost i posledice svoje lose politike? Znas, prosto ne mogu da prepoznam DS, tako su postali slicni kornjaci.....

Back