- Poruka
- 45.870
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Krstic i brojanicu ako se to racuna?Muskarci,da li nosite nakit?
Zene,volite li nakit na muskarcu?
Ženu samo, ako se to računa.Muskarci,da li nosite nakit?
Muskarci,da li nosite nakit?
Kako se racunaju brkovi i brada?
Sat ne nosim jer nema vise potrebe za njim, imam telefon.
Kako nema potrebe za njim, a upravo objasnih da je sat najjaci modni detalj na muskarcu.
Zamisli da si u zenskom drustvu, ili na bus stanici cekas bus, ili setas ulicom, a neka dobra zenska ti ide u susret, ili sedis u kaficu, a za susednim stolom neko dobro pice...itd..itd..
i u prvom slucaju uzmes mobilni da pogledas koliko je sati,
a u drugom slucaju imas kosulju sa podavijenim rukavima, tako da ti se pokazuju podlaktice, a na zglobu izmedju te podlaktice i sake stoji fenomenalan sat. Ti suptilno, lagano, u trenutku dok ona gleda u tvom pravcu, iskuliras, kao da je ne vidis, dizes levu ruku (gejevi nose satove na desnoj) i znacajnim pogledom snimis koliko je sati. Ona pomisli da si ti neki zauzeti poslovni business man, jer zasto bi inace gledao u seksi sat i pokazivao joj svoju razvijenu podlakticu...
Dakle, u prvom slucaju pomislice da si geek, a u drugom da si najveci ***** u celom kaficu (ili gde vec) koji se sprema da napravi posao od milion dolara, a kad ugovori posao, onda poslovnu partnerku napne uza zid i odvali je od kolbasa.
E, sad, jasno je i njoj da to nije bas tako, i da i mobilni i sat pokazuju isto vreme, ali utisak koji ona stekne tvojim gledanjem u mobilni i gledanjem u sat je upravo razlika izmedju geeka i opasnog biznismena jebaca iz filma (i knjige) Pedeset nijansi sive.
A ti nastavi da gledas u mobilni.
Како хоћеш, али у праву је. Добар ручни сат је хот.
Meni sat smeta, ne volim da imam ništa na zglobu. Ili na prstu for that matter, ne znam kako ću burmu da nosim, ako se budem oženio.
Ako je skinem i stavim na čuvanje u neku kutijicu il šta već, koliko god je ubeđujem u suprotno i koliko god možda naizgled bila ok sa tim, žena će da misli da to radim jer hoću da izgleda da sam singl.
Nedajbože kajlu.
Zarozaj se kada izlazis iz kuce