Nakit

Najjebackiji modni detalj na muskarcu je sat.

Ko ima dobar sat, ne treba mu nikakav nakit.

Naravno da muskarac treba da razmislja o nekom modnom detalju, ali muskarac kao racionalno bice, u odnosu na zenu koja je emotivno bice, svaki modni detalj mora da uklopi u racionalnu sliku sveta. Dakle, modni detalj moze, ali ako ima svoju upotrebnu vrednost (zato sat).

Kako se racunaju brkovi i brada?

Sat ne nosim jer nema vise potrebe za njim, imam telefon.

Kako nema potrebe za njim, a upravo objasnih da je sat najjaci modni detalj na muskarcu.

Zamisli da si u zenskom drustvu, ili na bus stanici cekas bus, ili setas ulicom, a neka dobra zenska ti ide u susret, ili sedis u kaficu, a za susednim stolom neko dobro pice...itd..itd..

i u prvom slucaju uzmes mobilni da pogledas koliko je sati,

a u drugom slucaju imas kosulju sa podavijenim rukavima, tako da ti se pokazuju podlaktice, a na zglobu izmedju te podlaktice i sake stoji fenomenalan sat. Ti suptilno, lagano, u trenutku dok ona gleda u tvom pravcu, iskuliras, kao da je ne vidis, dizes levu ruku (gejevi nose satove na desnoj) i znacajnim pogledom snimis koliko je sati. Ona pomisli da si ti neki zauzeti poslovni business man, jer zasto bi inace gledao u seksi sat i pokazivao joj svoju razvijenu podlakticu...

Dakle, u prvom slucaju pomislice da si geek, a u drugom da si najveci ***** u celom kaficu (ili gde vec) koji se sprema da napravi posao od milion dolara, a kad ugovori posao, onda poslovnu partnerku napne uza zid i odvali je od kolbasa.

E, sad, jasno je i njoj da to nije bas tako, i da i mobilni i sat pokazuju isto vreme, ali utisak koji ona stekne tvojim gledanjem u mobilni i gledanjem u sat je upravo razlika izmedju geeka i opasnog biznismena jebaca iz filma (i knjige) Pedeset nijansi sive.

A ti nastavi da gledas u mobilni.

Kako nema potrebe za njim, a upravo objasnih da je sat najjaci modni detalj na muskarcu.

Zamisli da si u zenskom drustvu, ili na bus stanici cekas bus, ili setas ulicom, a neka dobra zenska ti ide u susret, ili sedis u kaficu, a za susednim stolom neko dobro pice...itd..itd..

i u prvom slucaju uzmes mobilni da pogledas koliko je sati,

a u drugom slucaju imas kosulju sa podavijenim rukavima, tako da ti se pokazuju podlaktice, a na zglobu izmedju te podlaktice i sake stoji fenomenalan sat. Ti suptilno, lagano, u trenutku dok ona gleda u tvom pravcu, iskuliras, kao da je ne vidis, dizes levu ruku (gejevi nose satove na desnoj) i znacajnim pogledom snimis koliko je sati. Ona pomisli da si ti neki zauzeti poslovni business man, jer zasto bi inace gledao u seksi sat i pokazivao joj svoju razvijenu podlakticu...

Dakle, u prvom slucaju pomislice da si geek, a u drugom da si najveci ***** u celom kaficu (ili gde vec) koji se sprema da napravi posao od milion dolara, a kad ugovori posao, onda poslovnu partnerku napne uza zid i odvali je od kolbasa.

E, sad, jasno je i njoj da to nije bas tako, i da i mobilni i sat pokazuju isto vreme, ali utisak koji ona stekne tvojim gledanjem u mobilni i gledanjem u sat je upravo razlika izmedju geeka i opasnog biznismena jebaca iz filma (i knjige) Pedeset nijansi sive.

A ti nastavi da gledas u mobilni.

Meni to sluzi samo da kaze vreme da ne kasnim.
Kod sata mi je jedino bitno da je tacan a naziv firme, da li je seksi i slicno me ne zanima.

1-2.jpg

Оут ввитх тхе олд, ин ввитх тхе болд.

Meni sat smeta, ne volim da imam ništa na zglobu. Ili na prstu for that matter, ne znam kako ću burmu da nosim, ako se budem oženio.

Ako je skinem i stavim na čuvanje u neku kutijicu il šta već, koliko god je ubeđujem u suprotno i koliko god možda naizgled bila ok sa tim, žena će da misli da to radim jer hoću da izgleda da sam singl.

Meni sat smeta, ne volim da imam ništa na zglobu. Ili na prstu for that matter, ne znam kako ću burmu da nosim, ako se budem oženio.

Ako je skinem i stavim na čuvanje u neku kutijicu il šta već, koliko god je ubeđujem u suprotno i koliko god možda naizgled bila ok sa tim, žena će da misli da to radim jer hoću da izgleda da sam singl.

Zarozaj se kada izlazis iz kuce :mrgreen:

Nosim one debele cengele, zlatno prebojeni hirurski celik, i na njih je prikacen isto takav krst velicine 5-6 santima, na prstu imam isto takav debeli prsten sa sljokastim raznobojnim staklom koji glumi dajamante.Obicno mi kad sam u kaficu kosulja otkopcana, da bi se videle te cengele i moja maljavost.Nadam se devojke da vam se svidja fazon koji furam

Ranije sam volela divljake duge razbarusene kose,svezane nehotno u rep,ti su znali imati narukvice i lancice obicno od drveta ili od nekog prirodnog materijala kao suvenir sa nekog sumskog,pustolovnog pohoda.
Gledala sam u ta cuda kao u vrhunac njihovog lova okacena o njih da ih vecno podecaju odakle su dosli,sta su sve prosli :mrgreen:
Mindjuse ne,to me uvek odbijalo,to nikako pa ni da su kljovima divljih svinja busene.

Back