nakit...

pa šta...sad sve što se istetoviraju iznad dupeta su kurave...:/
...misim...znam i neke matorije koje su se tetovirale tu tek nakon udaje...

Druze, to sto se i kurave udaju, to nije nista novo. Ponavljam, nije slucajno sto postoji taj naziv, a ja ga nisam izmislio. Samo sam napisao da moja iskustva potvrdjuju tu "predrasudu". Kao i uvek, i ovde vazi ona "cast izuzecima".

@baby: da bar imas iole smisla za sarkazam, ironiju, zaj*banciju, znala bi da ono "ja sam intelektualac" ne treba da shvatas ozbiljno. ;)

@Mjau: moja je na grudima (junackim :lol:), s´desne strane. Ne volim one tetovaze po vratu ili na drugim mestima gde su uvek vidljive.

@Mjau: moja je na grudima (junackim :lol:), s´desne strane. Ne volim one tetovaze po vratu ili na drugim mestima gde su uvek vidljive.

vrat,ruke, stopala, potkoljenice, to ne mogu zbog vidljivosti, a trebam da budem kao neki ozbiljan doktor...dupe,trampstamp,stomak mi se ne svidja, tako da mi ostaju ta dva mjesta da su mi ok :)

za mushkarca su grudi ok mjesto za tattoo...

a ti očigledno nisi shvatio šta sam htela da napišem...jer bismo svi mi trebali da imamo predrasude o tebi jer imaš tetovažu, nebitno gde...: )
i da te "predrasude" opravdavamo ličnim iskustvom sa takvim nekim, tetoviranim...:D

znala sam da ipak nisi intelektualac:mrgreen:

a ti očigledno nisi shvatio šta sam htela da napišem...jer bismo svi mi trebali da imamo predrasude o tebi jer imaš tetovažu, nebitno gde...: )
i da te "predrasude" opravdavamo ličnim iskustvom sa takvim nekim, tetoviranim...:D

znala sam da ipak nisi intelektualac:mrgreen:

Tvoje pisanje, na tako visokom intelektualnom nivou, ne moze svako da razume. :lol:
Predrasude imamo svi. Samo sto ima onih, koji to priznaju, i ima onih koji se foliraju i glume toleranciju i sl. To da ce me ovaj i onaj gledati ovako i onako kada me vide sa tetovazom - to mi je bilo jasno oduvek.
Vecina ljudi se pokaju pre ili kasnije. Ja se jos nisam pokajao...a da li cu - ne znam.

@Dee: nema to nikakve veze sa udajom. Ja znam jednu, koja je nakon udaje "odradila" pecat i pirsing na pupku. Kurvica bila pre udaje, kurvica ostala i nakon udaje (ne zbog tetovaze i pirsinga, to je najmanji problem :lol: ). Ostala dosledna, j*biga. I to je nesto. :lol:

Tvoje pisanje, na tako visokom intelektualnom nivou, ne moze svako da razume. :lol:
Predrasude imamo svi. Samo sto ima onih, koji to priznaju, i ima onih koji se foliraju i glume toleranciju i sl. To da ce me ovaj i onaj gledati ovako i onako kada me vide sa tetovazom - to mi je bilo jasno oduvek.
Vecina ljudi se pokaju pre ili kasnije. Ja se jos nisam pokajao...a da li cu - ne znam.

@Dee: nema to nikakve veze sa udajom. Ja znam jednu, koja je nakon udaje "odradila" pecat i pirsing na pupku. Kurvica bila pre udaje, kurvica ostala i nakon udaje (ne zbog tetovaze i pirsinga, to je najmanji problem :lol: ). Ostala dosledna, j*biga. I to je nesto. :lol:

to je već druga priča i tu se slažem...:super:

na njoj volim narukvice, lancane i tanke, oko ruke naravno
mindjuse da ne vise, ukoliko nije u vecernjoj haljini (sto se desava nikad) :)

na muskarcima od nakita priznajem samo cuku
ako nose lancic, to je znak da nekog cekaju navodno
ostalo je harmonikasenje :mrgreen:
E, a što? Ako nosi velike alke, kad je tovariš od pozadi,
uhvati karike sa obe ruke i zategni joj glavu na gore... milina :zaljubljena:

oxygen_cylinder.jpg

missim, uhvati me sra.tjka kad vidim koliko predrasuda imaju ljudi....ukusi ali ukusi se razlikuju.....i ako po tom etiketirate coveka, ma smesno.....evo, ja sam tetovirana na dva mesta i imam dva leptira i sad sam kuraba aaa???...smesno....neke zene i muskarci promene vise partnera za godinu nego sto sam ja do sada....i sta???....e inernet boze spasi me gluposti....;)

Back