nakit...

zasto svoje telo kaznjavati? ne volite sebe? mislite da vam nesto nedostaje? (mozda u glavi)

pojam staro-grcke lepote tela (bozanske) je verovatno najbolji kult tela (naravno ne i pederski fazoni, ali toga je nuvek bilo i bice na zalost)... bogom (u koga ne verujem) dano je najlepse, treba ga cuvati i vezbati, voleti

taj pojam lepote ce svakako biti u modi i kada sve pomenute drangulije (za koju godinu) budu zastarele i bljaaak

I ja sam svoje telo "ulepsao" tetovazom - doduse nisam udario pecat iznad dupeta. :lol:
@eternal: ja sam intelektualac, od lakih riba me oduvek brzo zaboli vugla. Takav mi horoskop, sta da radim... :lol:

Sestro draga, predrasude su jedno, a realnost drugo. Da ne poznajem ni jednu sa stempiljem, ne bih nista rekao. I sigurno nije slucajnost da su dobile tu etiketu koju su dobile. Dakle, nisam ja izmislio i patentirao taj naziv za te ribe.

i ti imaš tetovažu, kaŽeš...jel to onda znači da nema šanse da si intelektualac za koga se izdaješ da jesi ovde na forumu?
:D

P.S. ne bih se nikada tetovirala, naročito ne iznad guze...jer takvu tetovažu danas šeta svaka druga devojka...al nemoguće je da su sve one *****: )

A gde planiras da metnes (koji deo tela)?
Turi neki inteligentan, legendaran citat tipa: "Mozes da me povredis, al´ ne mozes i da me povredis" :zcepanje: :dash:

kao buducem doktoru, izbor mi je suzen onako dosta...

+ shto ja prezirem svecane haljine + tattoo, a valjda cu nekada biti u takvim haljinama, tako da...sredina ledja, ili sa strane toraksa...:)

Back