nakit...

A nu kod Hrvata je npr zera drugacije .. :D
Tetoviranje Hrvata Katolika u Bosni i Hercegovini potječe još iz vremena turskog osvajanja Bosne i Hercegovine, kada su Turci otimali djecu i vodili ih u janjičare, a djevojke prisilno uzimali i privodili na islam. Hrvati katolici su počeli tetovirati kršćanske simbole kako bi bili odbojni Turcima i kako bi naglasili pripadnost katoličkoj vjeri.:D:D
ja sve više verujem da smo mi skupa direkt potomci tih turka. veći smo turci od njih. no, nije tema :lol:
i ne znam zasto to smatrate bizarnim
i da se nadovezem za pirs na jeziku, to nije izvor zaraze
mindjuse se prave od medicinskog celika
kao ne bi dozvolili?
pa usta su vam inace, najveci izvor bakterija
pa se opot ljubite i lizete
znaci, to dal je fuj ili ne, izvor zaraze ili ne
zavisi samo od vase licne higijene
a ne od prisustva pirsa
znam ja mnoge kojima ne bi dozvolila da mi pridju ni na sto metara
a nemaju pirs
ok bokice, verovatno si navikla da ljudi imaju drugačije poglede na to, ne shvataj lično.

ja sam mojoj bivšoj platio tet za rođendan.

Rimski vojnici bušili su si prsne bradavice jer je to simboliziralo njihovu neustrašivost i moć i navodno se za takav ukras odlučio i sam Julije Cezar.
Gladijatori su bili prvi s probušenim penisima, no to je imalo praktičnu svrhu.
Prije borbe su kroz ringić na glaviću penisa provukli vrpcu koja je vezala penis sasvim uz tijelo i tako se penis štiotio od mogućih ozljeda tijekom borbe.
Ipak je vjerojatno da se radilo o potezima gospodara koji su svojim robovima zabranjivali sdeksualne odnose.

503a2bf421_p.jpg

:D

Rimski vojnici bušili su si prsne bradavice jer je to simboliziralo njihovu neustrašivost i moć i navodno se za takav ukras odlučio i sam Julije Cezar.
Gladijatori su bili prvi s probušenim penisima, no to je imalo praktičnu svrhu.
Prije borbe su kroz ringić na glaviću penisa provukli vrpcu koja je vezala penis sasvim uz tijelo i tako se penis štiotio od mogućih ozljeda tijekom borbe.
Ipak je vjerojatno da se radilo o potezima gospodara koji su svojim robovima zabranjivali sdeksualne odnose.

503a2bf421_p.jpg

:D

zanimljivo :)))) hvala ellen :)

evo ti dee
jedan lep tekst
da ne bi mi tu sad nagadjali
jer kako ispade, samo plemena su se sarala
http://www.zmajtattoo.com/tattoo_istorija.php

ti bi trrebalo da bolje shvatis moj post, barem po onome sto se secam faks ti namece da znas takve stvari...i to sto pirsing i tetovaza vuku korene jos iz doba kada je ljudski rod bio na stupnju plemena u africi ne bi trebalo da te vredja pa se sad ovde gicas i juris tekstove po guglu....dl je pitao odgovorili smo mu i furamo dalje....mnogo stvari je ljutski rod radio i radice iz raznih razloga ali to ne znaci da sad svako treba da radi isto, nismo robotizovani, tako da nema potrebe da se vredjas i trazis dokaze o normalnosti busenja jezika....jeste nem duboko u korenima iz raznih razloga al to ne znaci da ce sad svi da ga buse....dakle neki vole neki ne, nekima je kul, nekima je prirodno, nekima je odvratno i td....

pa ako otvoris temu na nekom egipatskom forumu o obrezivanju zena i das onim seljanima tamo iz neke zabiti kompluter videces da tema cveta kako je to fantasticno iz raznih samo njima jasnih razloga :lol:
a tebe ce proglasiti caknutom sto si protiv toga

dakle ljudski rod radi svasta na sve cetri strane sveta

ti bi trrebalo da bolje shvatis moj post, barem po onome sto se secam faks ti namece da znas takve stvari...i to sto pirsing i tetovaza vuku korene jos iz doba kada je ljudski rod bio na stupnju plemena u africi ne bi trebalo da te vredja pa se sad ovde gicas i juris tekstove po guglu....dl je pitao odgovorili smo mu i furamo dalje....mnogo stvari je ljutski rod radio i radice iz raznih razloga ali to ne znaci da sad svako treba da radi isto, nismo robotizovani, tako da nema potrebe da se vredjas i trazis dokaze o normalnosti busenja jezika....jeste nem duboko u korenima iz raznih razloga al to ne znaci da ce sad svi da ga buse....dakle neki vole neki ne, nekima je kul, nekima je prirodno, nekima je odvratno i td....
uopste ja nisam trazila tekst ovaj zbog tebe
ili da bi bilo sta kome dokazala
spusti se malo na zemlju, umislila si da mi je stalo do tvog misljenja ;)
dee me je pitao, zbog njega sam potrazila i kraj

i ne znam zasto to smatrate bizarnim
i da se nadovezem za pirs na jeziku, to nije izvor zaraze
mindjuse se prave od medicinskog celika
kao ne bi dozvolili?
pa usta su vam inace, najveci izvor bakterija
pa se opot ljubite i lizete
znaci, to dal je fuj ili ne, izvor zaraze ili ne
zavisi samo od vase licne higijene
a ne od prisustva pirsa
znam ja mnoge kojima ne bi dozvolila da mi pridju ni na sto metara
a nemaju pirs

uopste ja nisam trazila tekst ovaj zbog tebe
ili da bi bilo sta kome dokazala
spusti se malo na zemlju, umislila si da mi je stalo do tvog misljenja ;)
dee me je pitao, zbog njega sam potrazila i kraj

:lol:

pa ne samo na moj, nisam ni mislila da si odreagovala samo na moj....al gicas se da opravdas :lol:

:lol:

pa ne samo na moj, nisam ni mislila da si odreagovala samo na moj....al gicas se da opravdas :lol:
o cemu ti pricas???
kakvo gicanje kakvo opravdavanje????

ti imas ocigledno imas nekih problema sa zakljucivanjem
jer ne znas da razlikujes kad se neko opravdava
od normalnog pisanja
posto diskutujemo na temu pirsinga, pa se pokrenula prica o tome kako ne bi pustila nekoga na sebe sa pirsingom
ja sam najjednostavnije pisala na temu higijene
posto ne znam ni jedan drugi razlog zbog kog bi se plasila kontakta sa pirsovanom osobom

ocigledno imas nekih kocnica i vecih predrasuda
posto vidim da i o meni iznosis neke nebuloze
ili ti samo psihologija i nije bas jaca strana

Back