Najzlobnije žene zodijaka: ukoliko im se zamerite vratiće vam duplo

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.505
Svi imamo trenutke kada nas preplavi ljutnja ili zavist, ali nekim ljudima naročito nedostaje doza samokontrole.

Neke žene jednostavno uživaju u tome da povremeno pokažu svoje „zlo“ lice, a možda su za to krive zvezde. Najzlobnije žene rođene su u ovim horoskopskim znakovima.

... tako počinje uvod u članak a pre nego pokažemo šta kažu ti astrolozi, ko vama pada na pamet? :)

1724648663932.png

Mislim da škorpija ima najveći problem, ona ne samo što voli da se sveti i vazda se nešto vuče po prošlosti, ona na te prave neprijatelje dodaje u svojoj glavi i imaginarne i njoj su neprijatelji svi koji je ne tapšu po ramenu i ne klimaju glavom.

I to na kraju košta najviše njih same.
Pogodak!

Škorpija

Kada se govori o zlobnosti, Škorpija uvek zauzima prvo mesto. Žene rođene u ovom znaku majstorice su manipulacije, i to ne nužno zato što uživaju u tome, već zato što jednostavno ne mogu odoleti igri moći. Kada se osećaju ugroženim ili izdanim, njihova osvetoljubivost može poprimiti epske razmere.

Ako im se jednom zamerite, dugo ćete osećati posledice. Ali, zanimljivo je da Škorpije često veruju kako njihova zloba dolazi iz ugla pravde – jednostavno žele da svet bude u ravnoteži, makar ta ravnoteža uključivala i malo tame.

Pogodak!

Škorpija

Kada se govori o zlobnosti, Škorpija uvek zauzima prvo mesto. Žene rođene u ovom znaku majstorice su manipulacije, i to ne nužno zato što uživaju u tome, već zato što jednostavno ne mogu odoleti igri moći. Kada se osećaju ugroženim ili izdanim, njihova osvetoljubivost može poprimiti epske razmere.

Ako im se jednom zamerite, dugo ćete osećati posledice. Ali, zanimljivo je da Škorpije često veruju kako njihova zloba dolazi iz ugla pravde – jednostavno žele da svet bude u ravnoteži, makar ta ravnoteža uključivala i malo tame.

Znam, bio sam sa jednom, kad sam je ostavio devojka je bukvalno upropastila svoj život pokušavajući da upropasti moj.

Mrzela je sve ljude koji su ostali dobri sa mnom, jer, eto, kako oni mogu kao i njeni prijatelji (znao sam ih i pre nje) da ostanu ok i sa mnom, to je ili si sa njom ili protiv nje.

Takođe, umeju da umisle da svi nešto rade protiv njih, lože se na neku intuiciju, a greše u većini koraka. Plus, sve što oni urade je pravedno i sa razlogom, a svi ostali greše u svemu.

Bože sačuvaj, sve u svemu.

Pogodak!

Škorpija

Naravno da je škorpija :roll:

Back