dive
Legenda
- Poruka
- 61.225
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i nateceno i izmelirano![]()
"Najzanimljiviji" poklon koji sam dobila od dragog je bio pre par godina za 8. mart. Kupio mi je saksiju sa istim cvećem kakvo je već dve godine stajalo pored TV a. To mu se, kaže, najviše dopalo. Kod kuće ga nije ni primetio.![]()
i onda kazu kad odrastes,smiris se
(to mislim za tebe)
pa mislicu kad odrastemsto samo na mene..misli i na sebe![]()
pa mislicu kad odrastem
nego kad si tu,izvinjavam se za spam,poznato je da to nikad ne radim,dive,ubise me misice,promenila sam plivanje.izbacila sam prsno i sad samo kraul i ledjno.jel hoce to od kraula?
il sam preterala sa sklekovima na ivici bazena
danas sam sve udvostucila
pa moram sklekove,miske mi ko slepi misovi kad ne radimhoce naravno..
pusti sklekove, samo pici kraul..od toga rastu sisiciposle ces da imas u ocima zvezdice..
pa moram sklekove,miske mi ko slepi misovi kad ne radim
sad nisu !
"Najzanimljiviji" poklon koji sam dobila od dragog je bio pre par godina za 8. mart. Kupio mi je saksiju sa istim cvećem kakvo je već dve godine stajalo pored TV a. To mu se, kaže, najviše dopalo. Kod kuće ga nije ni primetio.
Bilo je to ovakvo cveće
![]()
Sad su oba u večnim lovištima.
lampu i abazur uz lampu.![]()
Jeste,zato mu bilo milo kada ga je ugledao."Najzanimljiviji" poklon koji sam dobila od dragog je bio pre par godina za 8. mart. Kupio mi je saksiju sa istim cvećem kakvo je već dve godine stajalo pored TV a. To mu se, kaže, najviše dopalo. Kod kuće ga nije ni primetio.![]()
Potcenjuješ značaj tog poklona: on je nesvesno izabrao nešto što već ima kod kuće jer mu se dopalo (pozitivna asocijacija, lepo mu je kod kuće).Tako bi se, kada bi nedajbože privremeno patio od amnezije, ponovo zaljubio u tebe, a ne u neku drugu ženu
(Meni stvarno mogu da poklone šta hoće, ja to izromansiram)
Ахаха, па то је тако типично, a са најбољом намером. У подсвести имамо шта вам се допада лол