Najvise para trosim za kredit! xD

pre bih dao/la pare za:

• pić

• jelo

• kredit xD

• žvake

• pić

• jelo

• kredit xD

• žvake

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ne preteruju oni vec oni koji pricaju prazne price..da vas neko pita sta pametno piskarate po ceo dan umesto 1 poziv na fixni i dogovor za vidjanje

Ja fiksni ne koristim, a poruke saljem kao lud. Pa devojci posaljem dnevno barem 20-30, plus drugovima svako popodne za fudbal 15-20 i neke druge stvari, a poruka izlazi skoro 2 din , pa ti vidi koliko mi traju 200 din.

hmmm....pa nismo stalno qci??

:lol:zebavam se malo..il ipak svi preteruju..ne ispustaju tel iz ruke na ulici..u busu..kaficu..pusti te price zivi se brzo..vileni na sve strane..kako se zivelo pre 10god bez moba;)
Ja fiksni ne koristim, a poruke saljem kao lud. Pa devojci posaljem dnevno barem 20-30, plus drugovima svako popodne za fudbal 15-20 i neke druge stvari, a poruka izlazi skoro 2 din , pa ti vidi koliko mi traju 200 din.

Ali covece to je jedna poruka i dogovor za vidjanje..tad i tad tu i tu..poenta je sto sve to sto iskucas ponovo prepricas uzivo kad se vidis s devojkom;)

cekajte bre, zar nije 0.9 sms za 064

inace

http://worldsms.co.cc/

besplatno slanje sms-ova sa kompa na mobilni...sljaka u vecini slucajeva (moze do 15 dnevno,valjda...mozda vise mozda manje, ne znam)

samo podesite malo drugacije posto kod nas zajebava nesto:

drzava: hrvatska
provajder: t-mobile
umesto 385 pisite 381..ukucas broj
from: od koga se salje

ukucas poruku, ukucas kod i send
:):)

Najgore je bilo kad mi je keva rekla da ce da mi uplacuje mesecno oko 500 din... Moralo se stekati za kr...:lol:
A sad se ima uvek...i stalno dajem drugovima da zovu i salju poruke kad im treba.

Samo me nervira to sto kad uplatim oko 1000 din. svi skoce da traze za poziv i govore nesto kao "Ma daj, gledaj koliko imas kredita, pun si!!" Kao da sam ja uplatio 50 din. a ostalo dobio dzabe.:confused:

Meni je bre jedna poruka=jedan dinar :)
proshle nedelje, sedam dana=syebala 1000din. :)

Hiljadu dinara sedmicno za kredit? Pa ja bih tebi oduzela mobilni.

cekajte bre, zar nije 0.9 sms za 064

inace

http://worldsms.co.cc/

besplatno slanje sms-ova sa kompa na mobilni...sljaka u vecini slucajeva (moze do 15 dnevno,valjda...mozda vise mozda manje, ne znam)

samo podesite malo drugacije posto kod nas zajebava nesto:

drzava: hrvatska
provajder: t-mobile
umesto 385 pisite 381..ukucas broj
from: od koga se salje

ukucas poruku, ukucas kod i send
:):)

Ima to i preko mts mondo portala. Ali moze da se salje samo na ostale mts brojeve.

Jednom sam dva meseca uzastopno za kredit dao po 6000 dinara i to je samo otislo na poruke! oko 1500 poruka sam bio poslao za mesec dana,cale je hteo da me ubije!

Mene bi osakatili:eek:
Na 1000 vec pucaju,mogu samo da zamislim sta bi bilo da je 6 000...
I reci,sta si toliko slaao:D
Ja u poslednje sve vise praktikujem dogovore preko Facebook,svi ga imaju i lako je dogovoriti:)

Back