Bezanijska kosa iznad zeleznickog stajalista Tosin bunar
Brace Jerkovic iznad okretnice 26-ce krenes uzbrdo do vrha novo naselje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bezanijska kosa iznad zeleznickog stajalista Tosin bunar
Солитери на земунском кеју, солидан поглед.
Dozvoljeno je popeti se na krov?
U uvodnom postu sam podvukao slobodan ulaz. Znam i ja odakle se najbolje vidi, ali sta to vredi , ako je to neciji stan ili poslovna zgrada na ciji krov ne mogu da se popnem?
Није кров, него пожарно степениште.
А, да, ни то није лош поглед и висина. У близини споменика војводи Степи, Кумодраж, после Торлака.Nije..ajmo ponovo
a bilo ovo pitanje na Da li znate ?
doduse davno
То ти је, оријентационо, нешто после задње станице 3, идеш још мало право главном улицом, Ослобођења,, па скренеш лево у Хајдук Вељкову и наставиш њоме... И - питаш негде.Moram da utvrdim kako se stiže do tamo... recimo sa Kanarevog brda.
То ти је, оријентационо, нешто после задње станице 3, идеш још мало право главном улицом, Ослобођења,, па скренеш лево у Хајдук Вељкову и наставиш њоме... И - питаш негде.Мени је тамо куд треба ићи показала једна жена, коју сам повезла до куће неколико стотина метара улицом, па у брдо, а даље настављаш, још више у брдо, пут (макадамски) завија као праве серпентине, ја сам морала возити у првој.