Najviša mesta sa pogledom na Beograd

Nije..ajmo ponovo

a bilo ovo pitanje na Da li znate ?
doduse davno
А, да, ни то није лош поглед и висина. У близини споменика војводи Степи, Кумодраж, после Торлака.
Бејах пре неколико месеци.

А сетих се још једног занимљивог високог места, одакле је добар поглед на све стране: брдо Стражевица, над Раковицом.

Moram da utvrdim kako se stiže do tamo... recimo sa Kanarevog brda.
То ти је, оријентационо, нешто после задње станице 3, идеш још мало право главном улицом, Ослобођења,, па скренеш лево у Хајдук Вељкову и наставиш њоме... И - питаш негде. :D Мени је тамо куд треба ићи показала једна жена, коју сам повезла до куће неколико стотина метара улицом, па у брдо, а даље настављаш, још више у брдо, пут (макадамски) завија као праве серпентине, ја сам морала возити у првој.

То ти је, оријентационо, нешто после задње станице 3, идеш још мало право главном улицом, Ослобођења,, па скренеш лево у Хајдук Вељкову и наставиш њоме... И - питаш негде. :D Мени је тамо куд треба ићи показала једна жена, коју сам повезла до куће неколико стотина метара улицом, па у брдо, а даље настављаш, још више у брдо, пут (макадамски) завија као праве серпентине, ја сам морала возити у првој.

:hvala:

Добре су њиве иза Метроа на Петловом брду. Види се Војводина и Фрушка гора кад је ведро време, Авала Космај. За камповање је идеално. За хас се снабдеш у Метроу.

Back