- Poruka
- 30.753
ja mislim da je to nešto između tebe i njega...А ово је исто као био негативац, сви га мрзели кад гледамо филм пре, а ја сам једини имао симпатије према њему:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja mislim da je to nešto između tebe i njega...А ово је исто као био негативац, сви га мрзели кад гледамо филм пре, а ја сам једини имао симпатије према њему:
Не, стварно сам увек био на његовој страни. Онај Максимус чак безобразан, надувен, иебе му сестру, оће да му отме престо, итд.ja mislim da je to nešto između tebe i njega...![]()
![]()
![]()
Izmedju ostalog, to je i zbog toga sto Rasel Krou iritira u bilo kojoj ulozi da igra.Не, стварно сам увек био на његовој страни. Онај Максимус чак безобразан, надувен, иебе му сестру, оће да му отме престо, итд.![]()
Да. Ни у улози Ноја ми се није свидео. А увек глуми позотивце. Иако је скроз одбојан лик.Izmedju ostalog, to je i zbog toga sto Rasel Krou iritira u bilo kojoj ulozi da igra.
Tu nisi u manjini, vecinu ljudi Rasel Krou apsolutno ide na krac.
Lik je potpuni, ali potpuni debil.Да. Ни у улози Ноја ми се није свидео. А увек глуми позотивце. Иако је скроз одбојан лик.
Хахахаха...Максимус...Lik je potpuni, ali potpuni debil.
I u South Parku su ga zezali:
Alamunja mu je kao sin , znaci ima pozitivne kvaliteteНзм дал је Господин Озрен Солдатовић позитивсц или негативац, требало би да је негативац, али мени једсн од омиљених негативаца свих времена:
Pogledajte prilog 1592077
![]()
Zar nije Mr. Burns voleo onnog medu kad je bio mali , znaci opet pozitivan kvalitet.Max Caddy iz Cape Fear-a.
Mr.. Burns![]()
Odličan je bio Stevo Žigon... izazivao je jezu...
Pa i Dart Vejder je na kraju pomogao Luku da ubije Imperatora a pre toga je pobio stotine pobunjenika i sasekao svojim laserskim mačemZar nije Mr. Burns voleo onnog medu kad je bio mali , znaci opet pozitivan kvalitet.
Max Daddy je imao motiv , osveta " YOU WERE MY LAWYER !!!! "
Daleko od opravdanja lika , ali ima motiv ( mada nema motiv za prostitutku sto je ubio na pocetku filma ).
Kao i Negan u The walking dead, prvo nema goreg od njega, a sad još i simpatičanPa i Dart Vejder je na kraju pomogao Luku da ubije Imperatora a pre toga je pobio stotine pobunjenika i sasekao svojim laserskim mačem
celu generaciju dece buduućih džedaja.
Znači nije bio negativac?
Gde sam napisao da nije bio negativac ? Bio je monstrum , ali time sto je imao bar neki motiv ( osveta ) ga cini manje zlim od na primer serijskog ubice koji ubija cisto iz zabave.Pa i Dart Vejder je na kraju pomogao Luku da ubije Imperatora a pre toga je pobio stotine pobunjenika i sasekao svojim laserskim mačem
celu generaciju dece buduućih džedaja.
Znači nije bio negativac?