Najveći zenski strahovi u vezi sexa

pa jbt... ne znam :lol: al meni smesno, znam da ima dileja i bolesnika.... al ako ti se neka zena svidi bash i ono nalozis se, poslednja stvar o kojoj cu da razmisljam je kolka joj je dubina pice i dal ce moj q u njoj da zaluta :lol:

sto reche neka , mislim da je odavde, ako te ja ne probudim e onda nisi ni za sta :lol:

ma pravo da ti kazem se,re mi se od ove trenutne mode ko ce kome da spusti,pa trazi sto pokvareniji nacin
ako mi se neko svidja i ako se ja njemu svidjam,ako je zelja izmedju nas nestrpljiva neverovatno mi je da mislim o tako trivijalnim stvarima
mislim ciste gace nosim svaki dan,to nije problem :malav:

ma pravo da ti kazem se,re mi se od ove trenutne mode ko ce kome da spusti,pa trazi sto pokvareniji nacin
ako mi se neko svidja i ako se ja njemu svidjam,ako je zelja izmedju nas nestrpljiva neverovatno mi je da mislim o tako trivijalnim stvarima
mislim ciste gace nosim svaki dan,to nije problem :malav:

moje su u frizideru, dobro me podseti da se malko razladim :lol:

uvek mi bio glup taj zenski strah, ne tolko strah vec neka forma nervoze ja sam zrela zena nije mi ko nekoj mladjoj, mozda mu se necu svideti :lol:

zena se muskarcu dopadne ne zbog ****** sisa ili dupeta vec zbog onoga sta izbija iz nje...

Nijedna žena ne može da
zadrži muškarca od bluda, ukoliko samoj sebi dozvoli da mu se poda samo
radi zadovoljenja telesnih žudnji. Ako se tako već dogodilo, tada život njihov
zajednički ne može biti srećan.
Njihov zajedniči život je - iluzija zajedništva, laž, uslovnostima
prihvaćena obmana. Zato i sama žena istovremeno postaje bludnica,
nezavisno od toga, da li je udata za tog čoveka ili ne.

Deca! Ona osećaju izveštačenost,
naispravnost takvog saveza. I stavljaju deca pod sumnju sve, izgovoreno
roditeljima. Deca podsvesno osećaju laž, već u začeću svome. I loše im je
zbog toga.
Reci, ko, kakav čovek će poželeti da se pojavi na svetu, kao posledica
samo telesnih užitaka? Svako bi želeo da bude stvoren u uzvišenom porivu
ljubavi, stremljenju upravo ka stvaranju, a ne da dođe na svet kao isključiva
posledica telesnog zadovoljenja.

- Čovečanstvo nije glupo, ali mehanizam tamnih sila, zamračujući
duhovnost, izaziva niske telesne strasti - to je izuzetno jak mehanizam. On
donosi mnogo jada i stradanja ljudima. Deluje kroz žene, koristeći njihovu
lepotu. Lepotu, čije predodređenje pobuđuje i podržava u muškarcu duh
pesnika, slikara, stvaraoca. Ukoliko nema dovoljno čistote, rađa se pokušaj
privlačenja muškarca lepotama tela. Spoljašnjom lepotom prazne posude.
Samim tim će ga obmanuti i, neizbežno, zbog te prevare, patiti celog života.
,,,,,,,

jbg MAki..pa verujem u dobrotu svakog čoveka i izbor vršim isključivo po ( u bilo kojoj relaciji) po kvalitetu duše(vaspitanje und znanje und iskustvo und stabilnost und kreativnost)

cega se onda plasis? :lol:

cega se svaka zena plasi dok se licka satima pred ogledalom kad je biti il' ne biti u kom ce pravcu i dal' ce nesto sa potencijalnim uopste da bude?

strahovi su vam bespredmetni... cesto imam obicaj da kazem, sta se koji q tolko spremas, dodji u dzaku, ako mi se dopadas isto cu se osecati... sto rece u skarfejsu frenk dok se elvira sprema... pola zivota se oblace a pola svlace a toni doda, moras da ih navatas negde izmedju.

istina :lol:

cega se onda plasis? :lol:

cega se svaka zena plasi dok se licka satima pred ogledalom kad je biti il' ne biti u kom ce pravcu i dal' ce nesto sa potencijalnim uopste da bude?

strahovi su vam bespredmetni... cesto imam obicaj da kazem, sta se koji q tolko spremas, dodji u dzaku, ako mi se dopadas isto cu se osecati... sto rece u skarfejsu frenk dok se elvira sprema... pola zivota se oblace a pola svlace a toni doda, moras da ih navatas negde izmedju.

istina :lol:

ma fazon je u flertu sa samom sobom..muški su samo kugla šlaga na sladoledu od čokolade :)

kada se "strah" ( erotski epp..ili pujdanje libida) izgubi...nema lepote trenutka ni gradacije želje...onda je samo fizikalija u opticaju bez učestvovanja mozga koji je najbiolji deo svakog davanja i sexa

u jednoj recenici je covek naprojao sve...a to sam i citao negde.

i nema to veze samo na pocetku, posle nekog vremena se opet neki isti stahovi vracaju...secam se kad sam jednom reko jednoj mojo sa kojom sap par godina u vezi bio, posle duzeg vremena, "kako si lepa"...uzdahnula je i tacno si video kako joj je je otpao taj strah sa nejih ledja sigurno je mislila da mi vise nije lepa...popracen komentarom "od kad mi ovo nisi reko"...

savrseno ti je odgovorila, jer
najnaravnije da nije strah nego je nisi redovno komplimentirao. reci sta te kosta da joj nahranis ego jednom dnevno, zena ne moze da se uobrazi kad je u osnovi nesigurna, mogo si za to vreme samo da je vise ohrabris , poletela bi

Back