Najveći uspesi

Moj uspeh je što sam pobedio sistem i samog sebe. Rođen sam dobar i ostao sam dobar, ali sam krenuo pogrešnim putem poroka i egoističnog društva... smanjio sam sve žive potrebe na minimim, ostavio poroke, pobedio indoktrinaciju, egoizam, maksimalno se osvestio, postao društveno koristan, otkrio pravog i jedinog Boga i višu silu putem inverzije u frekvenciji. Posvetio se zdravlju, prirodi, biciklizmu, ljubavi, altruizmu. Upoznao samog sebe, prihvatio. Pobedio mane. Nikad se nisam pokvario, niti bih, niti ću. Ali sam morao da se brusim. Kao dijamant kad se brusi. Hehe Nisam se dao prevariti. Nisam rob ni svojih potreba ni drugih ljudi. Ne pripadam simulakrumu. Ne poštujem iluzije i laž. I sve ostalo...

Ne mislim da je uspeh škola i posao. Odnosno za mene nije novac uspeh. Nikako. Nikad. Uspeh je biti zdrav i dobar čovek.

Kako se može biti zdrav i dobar čovek bez posla/para ?

To jedino funkcioniše ako imaš 100 ovaca i živiš na nekoj cuki u maloj trosnoj kućici dje naravno nemaš namjeru dovesti djevojku

Kako se može biti zdrav i dobar čovek bez posla/para ?

To jedino funkcioniše ako imaš 100 ovaca i živiš na nekoj cuki u maloj trosnoj kućici dje naravno nemaš namjeru dovesti djevojku
Pa nisam rekao da ne treba da se radi ako ti trebaju pare, ali samo ako radiš posao koji voliš da bi bio srećan. Mada može i da se izdaje nešto kad se kupi ako se zaradi, pa da imaš više vremena da voziš bajs ako voliš. Hehe Mislio sam da ne treba biti mnogo ambiciozan i da se juri neka karijera i veći novac ili biznis. Nije to sreća. Sreća je zdravlje, ljubav, mir, sloboda, pružanje, davanje...

E to je priličan uspeh. Kako si to postigao?
Ja inače gledam da pokrenem neki svoj brend za ovo što kao hobi radim sa kožom/nameštajem mada dug je put ispred mene.
To što pričate nije hobi, to je prava ljubav prema poslu i zanimanju. To je prava sreća pored ljubavi i zdravlja. Jedino ako možete i želite da unovčite.

Back