- Poruka
- 3.347
Dakle muški, koji su vaši najveći uspesi u životu? 
Koja priča stoji iza njih?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne mislim da je uspeh škola i posao. Odnosno za mene nije novac uspeh. Nikako. Nikad. Uspeh je biti zdrav i dobar čovek.
Možda su te male stvari u stvari ogromne stvari, kao vazduh, sloboda, mir, ljubav.Kada sumiram sve ne mogu se baš pohvaliti nekim uspehom, ono jesam dosta toga postigao, mada mi iz sadašnjeg ugla sve to deluje kao male stvari.
Pa nisam rekao da ne treba da se radi ako ti trebaju pare, ali samo ako radiš posao koji voliš da bi bio srećan. Mada može i da se izdaje nešto kad se kupi ako se zaradi, pa da imaš više vremena da voziš bajs ako voliš. Hehe Mislio sam da ne treba biti mnogo ambiciozan i da se juri neka karijera i veći novac ili biznis. Nije to sreća. Sreća je zdravlje, ljubav, mir, sloboda, pružanje, davanje...Kako se može biti zdrav i dobar čovek bez posla/para ?
To jedino funkcioniše ako imaš 100 ovaca i živiš na nekoj cuki u maloj trosnoj kućici dje naravno nemaš namjeru dovesti djevojku
E to je priličan uspeh. Kako si to postigao?Sto sam uspeo da zivim od hobija
To što pričate nije hobi, to je prava ljubav prema poslu i zanimanju. To je prava sreća pored ljubavi i zdravlja. Jedino ako možete i želite da unovčite.E to je priličan uspeh. Kako si to postigao?
Ja inače gledam da pokrenem neki svoj brend za ovo što kao hobi radim sa kožom/nameštajem mada dug je put ispred mene.
Najveci uspeh integritet tebraDakle muški, koji su vaši najveći uspesi u životu?