Najveci strah se obistinio- stizu crnci !!

Sebastian6

Iskusan
Poruka
6.201
Ljudi, ja sam očajan
:rida:
Dolazi oko 10000 crnaca iz Gane, to su oni kablaši sve preko 25 cm
:sad2:
Mi muškarci smo gotovi, za nas nema više života ovde. Žene su nas ionako slabo postovale- a od sad biće nikako!
Kad sam čuo ovu vest u panici sam poslao na pp slike svog penisa na tačno 72 formasice i sta se desilo?? Skoro sve su me prijavile Serafimki za uznemiravanje pa me ni ona sad ne podnosi

Dakle, i forumasice su čule za najnoviju vest..

Pitanje za sve: još koliko dana, sati, minuta ćemo mi muškarci sa ovih prostora da se qurchimo ?
Da li će nam ovi iz Gane pokositi sve žene??

Da li će u srbiji bar neko od muškaraca uspeti da ima sex sa ženama kad ovi krenu da ga potežu kao Klint Istvud??

Mišljenja sam da je sad žurka završena, samo se čeka da se vidi ko će ugasiti svetlo :(

1000021780.jpg

Ljudi, ja sam očajan
Mi muškarci smo gotovi, za nas nema više života ovde. Žene su nas ionako slabo postovale- a od sad biće nikako!
Kad sam čuo ovu vest u panici sam poslao na pp slike svog penisa na tačno 72 formasice i sta se desilo?? Skoro sve su me prijavile Serafimki za uznemiravanje pa me ni ona sad ne podnosi

Pitanje za sve: još koliko dana, sati, minuta ćemo mi muškarci sa ovih prostora da se qurchimo ?

Da li će u srbiji bar neko od muškaraca uspeti da ima sex sa ženama kad ovi krenu da ga potežu kao Klint Istvud??

Mišljenja sam da je sad žurka završena, samo se čeka da se vidi ko će ugasiti svetlo :(

Pogledajte prilog 1761183
a u čemu je razlika od recimo 16sm i 25sm?
eto ti lično šta bi preferirio da ti uvale, karu od 16 ili od 25?

...pa, zato ti nosaci prioriteta ne okupirase St. Grad i postanarstvo 70-80_tih kad smo uvrstili studente nesvrstanih
i plus sto su bili omladina naimucnih roditelja
a ovo je sama golotinja...
...ako sve staje u 25 cm...zasto sam znao i znam toliko razvoda a nijedan ne prijavljuje ispod 20....
Sve su to teme i posalice za sezonski nacin i razmisljanja i zivljenja...nije sex jedini sastojak sastojak ispunjena zivota
a posebno s takvim naglascima kao u Temi...mada i ne ide sve u korist Tehnicarima...

Kad imigranti dosli u UK, skoci rape crime za 60% . Izdala ih sopstvena zemlja. Kao sto je nas izdala nasa. Ovde jedan indijac digao ruku na srpkinju jer on smatra normalnim da se zene tuku ako pricaju previse.
ma vest ionako nije u potpunosti tacna, 100 000 dozvola je generalno za strance, a tu je uvek najvise Kineza, Rusa i donekle Turaka

Ljudi, ja sam očajan

Pogledajte prilog 1761183
Relax, robotika ide u našu korist... :kafa:
1000012370.jpg

Možda imamo upola manje sablje, al' ne bije boj...! 💙

Оригинал изреке гласи

"Бој не бије свијетло оружје, већ бој бије срце у јунака".

Међутим, они који долазе немају свијетло оружје, већ....

...тамно оружје!!!

Оригинал изреке гласи

"Бој не бије свијетло оружје, већ бој бије срце у јунака".

Међутим, они који долазе немају свијетло оружје, већ....

...тамно оружје!!!
Rimski kratki mač se pokazao kao odlično oružje.u borbi rimljana u Africi :kafa:

Back