najveci ludak koji vas je spopadao

Meni nije jasno (doduša ja normalna nisam:mrgreen:). Zbog čega daješ broj telefona nepoznatom muškarcu u kafiću/diskoteci ili gde već mladi&razuzdani izlaze, nego zarad daljeg upoznavanja? Sigurno nećete razmenjivati salvete i sličice Sare Kej.

Али ваљда се очекује, да тај неко коме је дат број, не буде нападан, некултуран, неспонтан и досадан?
И откуд то да у кафићима седе само млади и разуздани?

Али ваљда се очекује, да тај неко коме је дат број, не буде нападан, некултуран, неспонтан и досадан?
И откуд то да у кафићима седе само млади и разуздани?
slažem se da negde većina to očekuje, ali ne može se svaki put dobiti ono što se očekuje, tako da imaš alternativu ako nećeš da rizikuješ-ne davati broj potpunom strancu..
ovo drugo, kontam da po diskotekama jesu mladi i razuzdani gro populacije :D u kafići nekako i nisu za muvanje, dođeš da popiješ kafu, a u klubovima već ma svašta :)

slažem se da negde većina to očekuje, ali ne može se svaki put dobiti ono što se očekuje, tako da imaš alternativu ako nećeš da rizikuješ-ne davati broj potpunom strancu..
ovo drugo, kontam da po diskotekama jesu mladi i razuzdani gro populacije :D u kafići nekako i nisu za muvanje, dođeš da popiješ kafu, a u klubovima već ma svašta :)

Наравно али није тајна да су се многи парови нашли баш у кафићима, па чак и у дискотекама.
Испада да само манијаци прилазе по кафићима и дискотекама па је, као, нелогично дати телефон неком на тај начин.

Као да ми знамо нпр. какви су наши другари , које здушно прпоручујемо другарицама, интимно?

Ja se sad setih jednog, ne znam dal se može klasifikovati u ludaka sad kad se osvrnem na to :think:
Bilo davno, tek došla u Bg i smuvam se ja sa tim dečkom ( bio kolega mog druga iz škole) ali, meni se on dopao pod mrklim mrakom, na nekoj žurci, kad sam ga sutradan videla po dnevnoj svetlosti zamalo u nesvest nisam pala, rekoh jel ovo bre ista osoba od sinoć : )))?
Aj kažem sebi, nemoj biti površna, daj dečku šanse kad ono, još gori iznutra nego spolja, ljubomoran a dva puta se videli u životu, te ne možeš ovo ne možeš ono, alo bre dečko nisam ti ja kućni ljubimac i odjebem ga na finjaka...međutim, skoro dve godine posle toga je on mene zvao, slao svakave poruke sa ne znam ti ja čijeg sve broja, ja sam samo njegova, on će me čekati da mu se vratim i te fore, posle već malo prešlo u patologiju jer je terao svoje drugove da mi pišu poruke i da mi se udvaraju da vidi da li ću ja sa nekim od njih tek tako otići na sastanak ( ?1? )
Al desi se čudo, krene meni da piše neki njegov ortak ( to naravno saznam malo kasnije ), najlepša si, znam da si ovakva i onakva, aj se vidimo i tome slično, ja krenem da se zezam sa dečkom važi se, kad hoćeš, gde bla bla bla i dođosmo do tog stadijuma da se on oduševio kakav sam lik i da uopšte nisam kao što mu je neko pričao za mene, posle mog pitanja ko me to toliko "voli" on mi priznao da ga ovaj naterao da me smara...i tako mi ostadosmo u kontaktu a i on odjebao tu budalu i svi srećni i zadovoljni...
eto, izjadah vam se i ja :D
Mada, bio je dečkić samo neiskusan rekla bih, pre nego manijakalan : ))

Nemam posla sa takvim tipovima u globalu, na svoju sreću:D

Наравно али није тајна да су се многи парови нашли баш у кафићима, па чак и у дискотекама.
Испада да само манијаци прилазе по кафићима и дискотекама па је, као, нелогично дати телефон неком на тај начин.

Као да ми знамо нпр. какви су наши другари , које здушно прпоручујемо другарицама, интимно?

ma jok bre, samo postoji mogućnost, šanse su pola pola. kao i da te spopadne manijak posle 22 u Bg. Dakle, ko neće da rizikuje, ne daje broj, ko hoće, postoji mogućnost da će nekad zapatiti neku budalu..

Da li je moguce? Znaci :eek:..znas li sta znaci bar ovaj smajli?
Obicno, tj. uvek na ovakve tupave konverzacije bacim ignore, ali evo pocasticu te sa izuzetkom...Ti si definitivno fenomen :lol:
Ja nisam neka druga zena : )) ja sam hipersenzibilna osoba, senzualna, osecajna, osetljiva, nadji rec po svom nahodjenju...mislim to sam sve izmedju ostalog...
....sta bih jos mogla da napisem da razumes i budes zadovoljan...:think:da, ostala sam ti duzna odgovora....
upotrebicu liriku da ti bolje predocim:

....da budu bas kao ona
sve bi to htele
ima 30 i kusur
a i dalje je zele..
...........
:rotf:
znaci, brate, morala sam...:malav:

Dobro...
Muka mi...

e, bas ste se lepo zabavili i nasmejali mojoj muci! :P
a dok ste vi sve to..ja se kupala i suncala i grala u pesku...i taj manijak mi je poslao samo jos dve poruke..eto fala bogu ne javlja se vec nedelju dana! :)

Ne kapiram cemu sva ta panika, ako ima i najveci penis medju svima onima koji te spopadaju sta ima veze sto je najveci ludak, samo ti njega pusti da rilja i drlja, bice on vredan ko mrav kad pocne da obradjuje breg, proci ce ga bubice u glavi, a ti neces ni pomisliti za njega da je manijak, tepaces mu da je tvoja lujka. :lol:

Back