27E
Legenda
- Poruka
- 52.561
?
pijan li si, lud li si.. prvi put te vidim
volim radzu ali nisam janpi. ko je lud...vidi se po stilu pisanja
bundeva je albundy, ali da ne trosim slova na nj
dakle setaj malo macora
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
?
pijan li si, lud li si.. prvi put te vidim
Meni nije jasno (doduša ja normalna nisam). Zbog čega daješ broj telefona nepoznatom muškarcu u kafiću/diskoteci ili gde već mladi&razuzdani izlaze, nego zarad daljeg upoznavanja? Sigurno nećete razmenjivati salvete i sličice Sare Kej.
volim radzu ali nisam janpi. ko je lud...vidi se po stilu pisanja
bundeva je albundy, ali da ne trosim slova na nj
dakle setaj malo macora
onda lepo kazes: izvinite cika buki, nisam na vas mislio
slažem se da negde većina to očekuje, ali ne može se svaki put dobiti ono što se očekuje, tako da imaš alternativu ako nećeš da rizikuješ-ne davati broj potpunom strancu..Али ваљда се очекује, да тај неко коме је дат број, не буде нападан, некултуран, неспонтан и досадан?
И откуд то да у кафићима седе само млади и разуздани?
slažem se da negde većina to očekuje, ali ne može se svaki put dobiti ono što se očekuje, tako da imaš alternativu ako nećeš da rizikuješ-ne davati broj potpunom strancu..
ovo drugo, kontam da po diskotekama jesu mladi i razuzdani gro populacijeu kafići nekako i nisu za muvanje, dođeš da popiješ kafu, a u klubovima već ma svašta
![]()
@mene budneva inace
Наравно али није тајна да су се многи парови нашли баш у кафићима, па чак и у дискотекама.
Испада да само манијаци прилазе по кафићима и дискотекама па је, као, нелогично дати телефон неком на тај начин.
Као да ми знамо нпр. какви су наши другари , које здушно прпоручујемо другарицама, интимно?
Da li je moguce? Znaci..znas li sta znaci bar ovaj smajli?
Obicno, tj. uvek na ovakve tupave konverzacije bacim ignore, ali evo pocasticu te sa izuzetkom...Ti si definitivno fenomen
Ja nisam neka druga zena : )) ja sam hipersenzibilna osoba, senzualna, osecajna, osetljiva, nadji rec po svom nahodjenju...mislim to sam sve izmedju ostalog...
....sta bih jos mogla da napisem da razumes i budes zadovoljan...da, ostala sam ti duzna odgovora....
upotrebicu liriku da ti bolje predocim:
....da budu bas kao ona
sve bi to htele
ima 30 i kusur
a i dalje je zele.............
znaci, brate, morala sam...![]()
@ baby
...kakva zapetljana latino sapunica...: ))![]()
Ето шта си урадила.e, bas ste se lepo zabavili i nasmejali mojoj muci!
a dok ste vi sve to..ja se kupala i suncala i grala u pesku...i taj manijak mi je poslao samo jos dve poruke..eto fala bogu ne javlja se vec nedelju dana!![]()
e, bas ste se lepo zabavili i nasmejali mojoj muci!
a dok ste vi sve to..ja se kupala i suncala i grala u pesku...i taj manijak mi je poslao samo jos dve poruke..eto fala bogu ne javlja se vec nedelju dana!![]()
Ето шта си урадила.
Сморила си га и сада више немаш личног манијака.