Najveći kasapi u fudbalu?

Naravno Gatuzo na prvom mjestu,covjek koji ne zna nista sa loptom ali za lomljenje nogu ima doktorsku disertaciju zatim Samuel,nema dzabe nadimak THE WALL,naravno i Materazzi koji klizecim ide da ubije covjeka.

Ovo za Gatuza gresis,da ne kazem da lupas. Mada nisi jedini...ima ih jos gomila.
A niko ne vidi da taj Gatuzo,nikada nikoga nije povredio,niti tako cesto dobija zute kartone...ne secam se kada je dobio crveni karton,uopste.
Covek jednostavno igra malo zustrije i borbenije od ostalih. Posebno se to primeti u Kalcu..a u Skotoskoj gde je takva igra sasvim normalna zvali su ga Lion Heart...tako da je sve to relativno.
Jeste da ne zna da sutne i da doda na vise od 10ak metara,ali posao mu je da kvari igru protivnika. pravi puno startova,ali nije toliko grub koliko mu se pripisuje i koliko ga olajavaju.

Ovo za Gatuza gresis,da ne kazem da lupas. Mada nisi jedini...ima ih jos gomila.
A niko ne vidi da taj Gatuzo,nikada nikoga nije povredio,niti tako cesto dobija zute kartone...ne secam se kada je dobio crveni karton,uopste.
Covek jednostavno igra malo zustrije i borbenije od ostalih. Posebno se to primeti u Kalcu..a u Skotoskoj gde je takva igra sasvim normalna zvali su ga Lion Heart...tako da je sve to relativno.
Jeste da ne zna da sutne i da doda na vise od 10ak metara,ali posao mu je da kvari igru protivnika. pravi puno startova,ali nije toliko grub koliko mu se pripisuje i koliko ga olajavaju.

ovo za lomljenje nogu sam mislio figurativno
a ti ocigledno o fudbalu veze nemas
grubost se ne mjeri samo klizecim startovima na covjeka
Gatuzo u svakom duelu lakta,stipa,pljuje,udara,psuje,provocira
protivnickog igraca i u tome je ekspert
zato ga i sudije ne vide
al igraci to znaju zato i cesto potenciraju
da je prljav igrac

Auuuuu,kako je Diego Simeone znao da bude prgav...uf! Bravo za odabir. Istina!
Ali onako podmukao prgav. Da zgazi igraca dok lezi na travi,o laktovima u duelima da i ne pricam...

Da, ja pamtim ono kad se isfolirao protiv Engleske nesto kao da ga je Beckahm sutnuo(jedino mi je krivo sto se Beckham posle toga proslavio) sutnuo i dobio crveni karton, a ustvari nije ga ni dotakao

Pa ovde su sve Britanci(što ne znači da su samo oni kasapi), verovatno su gledali samoigrače iz Britanije iako piše da je izbor gledano u globalu A gde su tu Argentinci?
Ne brini se ti, Gatuzo bi tu sigurno ušao, bar kao deseti :-)

Pa ovde su sve Britanci(što ne znači da su samo oni kasapi),
nisu samo oni, ali da jesu najveci- JESU!

verovatno su gledali samoigrače iz Britanije iako piše da je izbor gledano u globalu A gde su tu Argentinci?
Ne brini se ti, Gatuzo bi tu sigurno ušao, bar kao deseti :-)

Dvojica, ako se ne varam nisu iz Britanije. Meni je ova lista prilicno realna.
Gatuso nema dosije kao ovi navedeni. Svaki od ovih je lomio noge (neki cak i namerno). Ivan Djenaro igra samo malo grublje i to je to :)

Neki to vole grubo:lol:

Back