Najveći fašistički skup u poslednjih 80 godina

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Taj link je relevantan koliko i tvoje izmišljene brojke.
Eto, barem se u nečemu slažemo, zid bi bio idealno rješenje i zabrana ulaska i jednima i drugima..
Šteta samo za desetke tisuća Srba što mora dolazit kod nas da bi zaradili za život, ali što ćeš...
Nisi ti njega ni pogledao.Ni brojke nisu toliki problem koliko sama činjenica da vama to apsolutno ne smeta i da ste u stanju drugima da držite predavanje takvi kakvi ste,što dalje znači da nemate osećaj sramote.
Šteta je što su Srbi uopšte.Takvi nama ne trebaju.

Nisi ti njega ni pogledao.Ni brojke nisu toliki problem koliko sama činjenica da vama to apsolutno ne smeta i da ste u stanju drugima da držite predavanje takvi kakvi ste,što dalje znači da nemate osećaj sramote.
Šteta je što su Srbi uopšte.Takvi nama ne trebaju.
Ja sam u više navrata napisao da su ustaše bili zločinci i koljači, dok ti pravdaš četnike i dok se na forumu vaše osuđene ratne zločince naziva herojima.
Tako da ne, ti si onaj koji nema osjećaj sramote, ne ja.

Jel imaš nešto protiv koncerta?Protiv šahovnica sa prvim belim poljem u grbu viđenim na koncertu?Protiv onog vaše pozdrava ili kako se već to zove kod vas? :tick: Da vidimo ko je za a ko protiv ustaških ideja i obeležja.Piši,čekam.
Protiv koncerta nemam apsolutno ništa, protiv sam ustaških zastava sa slovom U, znakovlja pa i pozdrava te zagovaram najstrože kazne za to.
Protiv šahovnice s prvim bijelim nisam, jer se radi o povijesnoj zastavi Hrvatske:
1752059755982.png

1752059767541.png

1752059788652.png

Btw, ako nisi znao, a očito nisi, ovo je ustaška zastava:
1752060137554.png

A sad ti meni reci, smatraš li da su četnici heroji, pa i Mladić i Karadžić?
Ja znam tvoj odgovor, i to je dovoljno da ja tebi sad napišem da se možeš sramiti, i ti i svi koji su poput tebe.

Poslednja izmena:
Protiv koncerta nemam apsolutno ništa, protiv sam ustaških zastava sa slovom U, znakovlja pa i pozdrava te zagovaram najstrože kazne za to.
Protiv šahovnice s prvim bijelim nisam, jer se radi o povijesnoj zastavi Hrvatske:
Pogledajte prilog 1753839
Pogledajte prilog 1753840
Pogledajte prilog 1753841

Btw, ako nisi znao, a očito nisi, ovo je ustaška zastava:
Pogledajte prilog 1753844

A sad ti meni reci, smatraš li da su četnici heroji, pa i Mladić i Karadžić?
Ja znam tvoj odgovor, i to je dovoljno da ja tebi sad napišem da se možeš sramiti, i ti i svi koji su poput tebe.
Aaa dolijao si majstore...Ako je prvo belo u grbu to je zastava NDH a službena zastava tvoje države počinje sa prvim crvenim poljem.
Ne bih ja tebe više zadržavao.Gadna mi i pomisao da potajno podržavaš ustašiju.

Aaa dolijao si majstore...Ako je prvo belo u grbu to je zastava NDH a službena zastava tvoje države počinje sa prvim crvenim poljem.
Ne bih ja tebe više zadržavao.Gadna mi i pomisao da potajno podržavaš ustašiju.
Kako onda objašnjavaš slike iz 1880. gdje je prvo bijelo polje?
Ili kako glavna crkva u Zagrebu ima prvo bijelo polje?
Kako objašnjavaš hrvatski grb s prvim bijelim poljem po Austriji i Mađarskoj?

Nemaš pojma stari, odi u birtiju dalje širit mitomaniju.
I naravno da nisi odgovorio na moje protupitanje, što dokazuje da jedini nacist ovdje si ti ;)

Tebe je učio Josip Broz u periodu 1945-1990 da su četnici i ustaše isto, a razlikuju se suštinski i po delima. Žao mi je.
Izbjegavaš pitanja i sramotiš se, klasika..
I da, isto su, jer nema razlike između toga ako si rezao nekome vrat šajkačom a nekome pilom.
Žao mi je fašista poput tebe koji nije u stanju osuditi svoje zločince i genocidaše, počevši eto od ovih iz 90tih.

Izbjegavaš pitanja i sramotiš se, klasika..
I da, isto su, jer nema razlike između toga ako si rezao nekome vrat šajkačom a nekome pilom.
Žao mi je fašista poput tebe koji nije u stanju osuditi svoje zločince i genocidaše, počevši eto od ovih iz 90tih.
ja sam naveo zlocine cetnika u onom spsiku, ali ne mogu da ih stavim u isti kos sa ustasama jer su ih ustase pocinili milion i po a cetnici 15.000

uopste ne smanjujem, dokaži
Već jesam, u 10 navrata, i evo budem i 11., izignoriraj sve strane Izraelske i Američke povjesničare i brojke oko kojih su se složili te se prošetaj do Beogradskog muzeja žrtava, tamo će ti sve objasniti.. znam da je birtija bliža ali eto daj se barem potrudi..
I tu sad završavam s tobom, doslovno kao da vodim razgovor s panjom.

pre 2. svetskog rata milion i po, 1990 je imala 700.000 srba .... dakle etnicki ociscena
Pa ja ti opet lijepo kažem, nije jer u njoj i dalje živi 120.000 Srba, od kojih se oko 15-20.000 borilo u istim reodvima s tim, kako ih ti zoveš, "ustašama", i to protiv agresora i okupatora.
Srećom eto, 90tih ste dobili što vas je i išlo, a ti plači i uživaj u svom neznanju i podkapacitiranosti.

Većina normalnih Srba je i dalje dobrodošla, a ti da si izašao iz tog svog sela ili birtije bi isto susreo Srbe koji uredno svake godine u desecima tisuća dolaze kod nas radit i kojima nije pala dlaka s glave. Ali to je za tvoj mozak vjerojatno nešto nepojmljivo.

Back