Dobrica Ćosić.Istorija jeste bajka kada je pišeš kao bajku, a to vi čitate i pišete....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobrica Ćosić.Istorija jeste bajka kada je pišeš kao bajku, a to vi čitate i pišete....
Evo sve trce da vas poslusaju!
Evo sve trce da vas poslusaju!![]()
Latini su stare varalice kaže stara srpska narodna.Nije problem u Hrvatima,vec u nama.
Mi cim udjemo u razgovor sa Hrvatima i pripadnicima zapadne Crkve ,mi smo donji.Previse su lukavi za nas.
Evo ti primjer.
Hrvatska sa zapadom obeca nesta Aliji da povuce potpis i da pocne rat u BiH,jer Hrvatskoj odgovara otvaranje tog rata.Za rat se vrlo lako okrovi srpska strana,jer vidi cuda zapadni mediji guraju zapadnu politiku.Cim je poceo rat Hrvati srednje Bosne se suprostavljaju muslimanima i zblizavaju se sa Srbima.Pocinje rat ozmedju muslimana i Hrvata.Pogodi koga podrzavaju Srbi?Dolazi kraj rata i Hrvati ponovo sa muslimanima na krilima oluje uzimaju dobar dio Krajine i ugrozavaju cak i Prijedor i Banja Luku.Sada opet imaju bolje odnose u BiH sa Srbima nego sa muslimanima.
Ali zato sad u praksi mozes da ne podrzavas ustaske koncerte.Razlika u tome što na Jasenovac ni u teoriji nismo mogli utjecati ni ti ni ja niti imamo ikakve veze s time, pa ni odgovornost.
Cetnici su pitschke kao i ustase.Niđe veze s istinom. Četnici su se predvođeni vojvodom Đujićem povukli preko Like i Istre u Italiju, nogom nisu kročili u Sloveniju. Bilo je mojih predaka i rođaka među njima. Kroz Sloveniju su se povlačiti ljotićevci i ustaše. Nauči razliku između ljotićevaca i četnika!
I...hoce li voziti opet do Srazbura da se zale?Ne moraju da poslušaju, ali neko reče da se studenti nisu izjasnili
Ne četnici nego ljotićevci, nauči razliku! Četnici koji su otišli na zapad su otišli sa vojvodom Đujićem preko Like i Istre u Italiju pa kasnije u druge zapadne uglavnom prekomorske zemlje, noga od nijednog od nije kročila u Sloveniju.A "hrabri" četnici završiše na Bleiburgu, kamo nisu bježali kao kukavice, nego su se opušteno i mirno tamo dovezli u limuzinama, i to tek tako zato što su mogli, a ne zato što su bježali. Ajde, trole, mantaj nekog drugog! Biž' ća!
Kakvom genocidu?![]()
Ne zanima me četničko mišljenje!Ustasko smece i cetnici nikad nece biti isto. Dzabe krecis ovde.
Ne četnici nego ljotićevci, nauči razliku! Četnici koji su otišli na zapad su otišli sa vojvodom Đujićem preko Like i Istre u Italiju pa kasnije u druge zapadne uglavnom prekomorske zemlje, noga od nijednog od nije kročila u Sloveniju.
Možeš li mi dokazati to?Voleo bih da proverim.tada su seseljevci oblacili uniforne jna dok su srpska garda vuka draskovica oblacili uniforme kraljeine jugoslavije tj cetnicke uniforme
Tompsova klero-nacistička opcija je bila u paktu/savezu sa muslimanima i zajedno su istrebljivali Srbe hrišćane/pravoslavce u ndhaziji od 1941. do 1945. Tompson je produkt anti-srpstva među Hrvatima, a ne anti-muslimanstva.Meni je u cijeloj priči najstrašnije što Thompson arlauče protiv kršćana, a ne protiv balinluka i židovstva.
Imao je izbor, između kršćana i barbara, a odabrao je kuditi kršćane.
evo na primer pokojni Giska srpska garda vuka draskovica https://sr.wikipedia.org/sr-ec/Ђорђе_Божовић_ГишкаMožeš li mi dokazati to?Voleo bih da proverim.
Definitivno se okušaj u pisanju bajki...SF žanrUstaška država na balkanu ne postoji bez fašizma, a najveći deo fašista su pokalitačeni Srbi, kao što su i pravoslavni srbi u ustašiji četnici koji su bežali od naroda koje su klali....taj soj koljača je isti, samo su četnike proterali uz pomoć engleskih fašista.....u australiji i kanadi zajedno su mrzeli sve srbe i sve hrvate i sve muslimane, a zajedno su i proterani u engleske kolonije da se ne vidi da su engleski fašisti njihovi mentori....
To.moze i danas da se desi.Bježali na Bleiburg ili negdje drugdje, svejedno. Bježali su ko pi*ke!
![]()
problem je što su ga bojkotirali, ne može 5. mjesec, ne može početak 6. ne može kraj 6. misli MOŽEMO, možemo šta hoćemo, al narod luđiPa dobro, i di je tu bio problem?
Banjiica i Sajmište u Nedićevoj SrbijiNe mogu da citam misli.
Napisi na sta mislis pa cu ti reci svoje misljenje.
Da su pali u šake partizanima koju su zahvaljujući britansko-američkoj podršci dobijali rat ovi bi ih trpali u pećine i jame i bacali bombe na njih kao što je radio Simo Dubajić tvojim sunarodnicima ustašama. Kad gubiš rat bolje se povuci pa živi normalno u Lesteru ili Čikagu nego da te izmasakriraju crveni. Đujić je genije kako je uspio izvući na hiljade četnika preko više stotina km neprijateljske (ustaške i partizanske) teritorije sa minimalnim gubicima.Bježali na Bleiburg ili negdje drugdje, svejedno. Bježali su ko pi*ke!![]()
Какви су то дибидуси,то свијет видио није.Evo sve trce da vas poslusaju!![]()
Како су дошли до Италије,ако ногом нису крочили у Словенију?Ne četnici nego ljotićevci, nauči razliku! Četnici koji su otišli na zapad su otišli sa vojvodom Đujićem preko Like i Istre u Italiju pa kasnije u druge zapadne uglavnom prekomorske zemlje, noga od nijednog od nije kročila u Sloveniju.
Pisao si o zločinu u Škrabinji i tvrdio da su to počinile paravojne snage pod kontrolom Vojislava Šešelja.Ja sam ti na to postavio link ka hrvatskom sajtu i prokomentarisao u smislu da je tako Hrvati bi to i rekli.I ti mi sad postavljaš ovo.Čemu ovo?Jel možeš da dokažeš svoju tvrdnju da su dobrovoljci pod Šešeljevom komandom izvršili zločin u onom mestu,to sam te pitao,da ne bude rekla-kazala.Ako ne možeš,nikom ništa.Idemo dalje.evo na primer pokojni Giska srpska garda vuka draskovica https://sr.wikipedia.org/sr-ec/Ђорђе_Божовић_Гишка
Српска гарда
Божовић је 1991. основао паравојну формацију Српска гарда заједно са вођом Српског покрета обнове Вуком Драшковићем и Браниславом Матићем Белим.<a href="https://sr.wikipedia.org/sr-ec/Ђорђе_Божовић_Гишка#cite_note-FOOTNOTEThomasMikulan200643-7"><span>[</span>7<span>]</span></a>
Камп за обуку ове формације налазио се код Борског језера. Српска гарда је учествовала у борбама око Госпића, у Лици. Божовић је убијен под неразјашњеним околностима у околини Госпића 15. септембра 1991, током борбе. Месец дана раније у Београду, у сачекуши је убијен Бранислав Матић Бели.