Najveći fašistički skup u poslednjih 80 godina

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Neverovatno je da Evropska unija i dalje ćuti dok se u srcu jedne članice EU na hiljade ljudi pozdravlja fašističkim pozdravom "Za dom spremni", što je pandan "Hajl Hitler".
Tokom koncerta Marka Perkovića Tompsona pušten je govor Franje Tuđmana, a pesma "Oluja" počinje i završava upravo njegovim rečima. U istom trenutku na nebu iznad Hrvatske dronovima je bila ispisana reč "Oluja" – kao jasna poruka šta i koga slave.

Tompson je svoj zloglasni hit "Boj na Čavoglave" otvorio povikom: "Za dom…", na šta je Hipodrom odgovorio u glas: "Spremni". Dovoljno da se pošalje slika o tome šta se zaista promoviše: ekstremizam, netolerancija i mržnja prema srpskom narodu...link
I Hrrvati svog Baju Malog Mindzu imaju.

uvek ti izgovori da na koncertu nije bilo "pravih“ purgera zgrepčana. ko je dočekao naciste cvećem u Zagrebu 1941. godine, da nije i tada unutrašnja dijaspora iz Čapljine i Širokog Brijega, koja je tamo dovožena kočijama sa konjima?
Kakvi izgovori, a tko je tu na Jelačić placu 1945, isto nema pravih purgera zagrepčana?

c2dc1eda-742c-492f-82ff-593f2d7346f1_w1080_r0_s.jpg

https://net.hr/hot/zvijezde/nika-il...oglasila-03c6332b-5a6a-11f0-be08-9600040c8f8e
"Morala sam otići iz Zagreba jer koji ku*ac, ali iskreno srce mi je kao kuća kada vidim po centru Zagreba 500.000 ljudi koji će jednog dana doći obraniti Hrvatsku i doslovno će se tući za prvi red na frontu od želje da obrane dom za kojeg su spremni (ali ne žive u njemu jer imaju drugi u kojem je plaća veća i jača mečka, ali opet ima pravo glasa). ZATO ŽIVIO HDZ, ŽIVIO FAŠIZAM, ŽIVJELA UTAJA POREZA i ŽIVJELI SRBI KOJI SU OMOGUĆILI TON NA KONCERTU JER SU HRVATI BILI SKUPI. BOG I HRVATI", napisala je Nika jučer na Instagramu.

Kaji termin se može upotrijebiti ... kad oformiš povjerenstvo od svojoh ljudi koje če dodjeljivati novac udrugama tvojih/svojih ideoloških prijatelja i istovremeno povećati izdavanja za neke od njih i do 300 % u orotekle četri gofine a proračun ZGa nije rastao toliko u tim periodu?
Daj sad popis financiranih udruga u doba tvog Bandića pa da usporedimo.
Pusti fraze i podmetanja sa dnevno.hr

Хоће, хоће, ево са'ће. :lol:
živim u nadi da hoće. da ćemo jednom postati uređena pravna država :ok:
Kolega je iz Istre, za razliku od prosečnog domoljuBa, njihovo istorijsko pamćenje je formirano na osnovu iskustava sa Musolinijevom Italijom i Dučeovim posve čovekoljubivim crnokošuljašima… Ovde ga domoljuBstvo bukvalno psuje zbog “izdaje”.

Poslednja izmena:
https://net.hr/hot/zvijezde/nika-il...oglasila-03c6332b-5a6a-11f0-be08-9600040c8f8e
"Morala sam otići iz Zagreba jer koji ku*ac, ali iskreno srce mi je kao kuća kada vidim po centru Zagreba 500.000 ljudi koji će jednog dana doći obraniti Hrvatsku i doslovno će se tući za prvi red na frontu od želje da obrane dom za kojeg su spremni (ali ne žive u njemu jer imaju drugi u kojem je plaća veća i jača mečka, ali opet ima pravo glasa). ZATO ŽIVIO HDZ, ŽIVIO FAŠIZAM, ŽIVJELA UTAJA POREZA i ŽIVJELI SRBI KOJI SU OMOGUĆILI TON NA KONCERTU JER SU HRVATI BILI SKUPI. BOG I HRVATI", napisala je Nika jučer na Instagramu.

Sad sam pročitao što piše...super...nek voda pudlicu po inozemstvu....manje govance u Zg.....Nika nikad se ne vraćaj.

Back