Najveći fašistički skup u poslednjih 80 godina

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kada se šačica ljudi samoproglasi normalnim je relevantno za Hr kao i šahovski turnir u Zdenčini.
Evo upravo pričaju da se razmatra održavanje novog koncerta krajem devetog mjesecs gdje bi spojili Hipodrom i prostore do sajma da svi mogu stati koji nisu uspjeli kupiti kartu za ovaj :D ...veliclcanstvena je Hrvatska a kome nije slobodan se preselit u neku "napredniju" EU zemlju.
Ajd ne lupetaj, karte su se poklanjala i prodavale u pola cijene, a ti pričaš da netko nije uspio kupiti kartu. :lol:

Kada se šačica ljudi samoproglasi normalnim je relevantno za Hr kao i šahovski turnir u Zdenčini.
Evo upravo pričaju da se razmatra održavanje novog koncerta krajem devetog mjesecs gdje bi spojili Hipodrom i prostore do sajma da svi mogu stati koji nisu uspjeli kupiti kartu za ovaj :D ...veliclcanstvena je Hrvatska a kome nije slobodan se preselit u neku "napredniju" EU zemlju.
odselilo ti se skoro milijun možda ti je to malo

al objasni tupsonovcima da su ih razvoji situacije 1918 i 1945 spasili da sad imaju državu kakvu imaju. da se živi 100 života ne bi uspio. jer njih povijest ne zanima. oni kontra svijeta.
Nije problem u Hrvatima,vec u nama.
Mi cim udjemo u razgovor sa Hrvatima i pripadnicima zapadne Crkve ,mi smo donji.Previse su lukavi za nas.
Evo ti primjer.
Hrvatska sa zapadom obeca nesta Aliji da povuce potpis i da pocne rat u BiH,jer Hrvatskoj odgovara otvaranje tog rata.Za rat se vrlo lako okrovi srpska strana,jer vidi cuda zapadni mediji guraju zapadnu politiku.Cim je poceo rat Hrvati srednje Bosne se suprostavljaju muslimanima i zblizavaju se sa Srbima.Pocinje rat ozmedju muslimana i Hrvata.Pogodi koga podrzavaju Srbi?Dolazi kraj rata i Hrvati ponovo sa muslimanima na krilima oluje uzimaju dobar dio Krajine i ugrozavaju cak i Prijedor i Banja Luku.Sada opet imaju bolje odnose u BiH sa Srbima nego sa muslimanima.

Poslednja izmena:
Dečko se bavi problemima Zagreba ozbiljan niz godina, relvantan je i barata nevjerojatnom količinom podataka.
MRS je politička nula, politikantsko lupetalo, karizma joj je na dnu Marijanske brazde, zrela je za neku drugorazrednu funkciju unutar HDZ-a: a tako će i završiti.
I, možda najvažnije: Senf nije lopov.
Nakon tvog Bandića, čudesno osvježenje.
Dečko je potkapacitirano govance instaliran od Sorošijade.....MOŽEMo je obična sotonistička sekta koja je proklijala samo u Zg jer je tamo i ostalo najviše YUgokomunista....nebitni su na nivo države....ono sinoć je Hrvatska....ko nije za ono od sinoč taj ne živi u svojoj domovini već je gost u Hr. da ne kažem drugu riječ.

Kako sam video, kažu na HRT da će policija podneti krivične prijave za svakog ko je uzvikivao "za dom spremni" i ko je na bilo koji način veličao ustaštvo. Samo me zanima kako misle da to realizuju, ako je bilo onoliko ljudi. I da li to znači da će i Tupson platiti kaznu?
Pa naravno da ce platiti.
I onda ce Hrvatska vlada reci nema se ko sta buniti platio je kaznu i opet ce.I svi zadovoljni.

Dečko je potkapacitirano govance instaliran od Sorošijade.....MOŽEMo je obična sotonistička sekta koja je proklijala samo u Zg jer je tamo i ostalo najviše YUgokomunista....nebitni su na nivo države....ono sinoć je Hrvatska....ko nije za ono od sinoč taj ne živi u svojoj domovini već je gost u Hr. da ne kažem drugu riječ.
al ga drobiš :hahaha: nema više malverzacija, mafiji se vrata zatvaraju, ne rade se jebene fontane na kojima se peru milijarde itd itd jeli i tebe zayeba u nečemu od toga? :mrgreen:

Hrvatska 3 teleoperatera izvjestili su da je na Hipodromu u 21.30 sati (početak koncerta) bilo upaljeno 580000 mobitela. Ne mogu zajedno Ceca. Karleuša sve skupa sa Bajom kninskim skupiti toliko publike
Znači Hrvatska je po stupnju muzičke, pardon, glazbene seljane nadmašila čak i Srbiju, a ja sam do jučer iskreno mislio da je to nemoguće.
Evo stvarno, da se usereš od miline.

Back