Najveći fašistički skup u poslednjih 80 godina

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne razumes ni ti...
Ako je firma iz Srbije ili neki cak direktno kazu da je SNS firma...koja radi i njihove mitinge...
To je skandalcina...

Jer nisu to moleri pa ajde okrecio tebi, okrecio meni...
Ne...ovo je mnogo ozbiljnije...

Tom Thompsonu je zbog njegovih svetonazora... zabranjeno svirkanje i arlaukanje u dosta zemalja Evrope i Sveta...

Fakticki sem Hrvatske on niti u jednu susednu zemlju ne moze, ni Bosnu, ni Sloveniju, ni u nesto dalju cak naci Austriju...mozda ni u Madjarsku ako bi se zainteresovao...nisam cak siguran ni za Italiju iako je sad tamo unuka od Dučea na vlasti...mozda preko neke Vatikanske linije bi ga pustili...

Dakle imas lika koji je NACI KLOVN...i koji velica klanje Srba...Naravno sinoc je bio "malo stidljiviji" po tom pitanju...ali njegova publika nije...pa su pevali Juru i Bobana...

I vrlo je problematicno ako je (nadam se da nije...) neka SNS bliska firma radila mu koncert fakticki...

To nije prica "Pos'o je pos'o" ...
Nikako nije!

...
Ta se firma ogradila od toga i rekla da nije.

edit: https://www.danas.rs/kultura/scena/...estvuje-u-organizaciji-thompsonovog-koncerta/

Poslednja izmena:
Већина Хрвата (најмање 70%) су нацисти. И ту нема никакве дилеме.
Нацисти су и окорели ХДЗ-овци, нацисти су и про-ЕУ глобалисти, нацисти су и леви (који то умеју да прикрију и много су подлији) и десни, нацисти су у Римокатоличкој цркви, у државној управи, школству итд.
Поред Украјине, Хрватска је данас најнацистичкија земља на свету. Данашњи Хрвати чине Хитлера и Павелића поносним.
И то ником не смета.
1/3 трећина Срба је побијена у Јасеновцу, Јадовну, Пагу, јамама, месним покољима, Олуји, 1/3 Срба је протерана у Другом светском рату, Бљеску, Олуји, 1/3 Срба је покатоличена и то су данас највеће усташе.

Хрвати су једини народ који су остварили свој геноцидни план, који се за то не кају, нити га се стиде. Хрвати су једини народ који свој успешно извршени геноцид над Србима прослављају као највећи национални и историјски успех.
Ништа се код Хрвата не мења. Кад би их НАТО пустио са ланца, они би нас опет клали, бацали у јаме и од наше деце правили сапуне по хрватским концентрационим логорима за српску децу.
У памет се узмимо и научимо историјске лекције и у каквом окружењу живимо.

И запамтите, свако ко виче "браво комшије", даје паре Хрватима одласцима на море, пише усташицом окупаторским писмом, заборавља да Хрватска управо затире све ћириличне натписе и српска гробља, док нам краде језик, историју и културу је саучесник у нестанку Срба и српске културе.
Овај тупави усташа Томпсон ком пола милиона Хрвата тј. сваки седми Хрват на свету дође на ону синоћну усташку оргију је само доказ овог о чему пишемо.
Tako ti o 28 000 svojih sunarodnjaka koji
su odlučili da hlebac zarađuju u Hr?
https://www.vecernji.hr/vijesti/srb...u-evo-kojih-ih-posao-najvise-privlaci-1854944

Zato što obično i prenosiš lagarije iz nepozdanih i sumljivih izvora. :kafa:

https://www.danas.rs/kultura/scena/...estvuje-u-organizaciji-thompsonovog-koncerta/

Skymusic demantuje da učestvuje u organizaciji Thompsonovog koncerta​

Njihovo saopštenje prenosimo u celosti.

Kompanija Skymusic ovim putem želi nedvosmisleno da obavesti javnost da ni na koji način nije angažovana na koncertu Marka Perkovića Thompsona u Zagrebu.

Naša kompanija, kao ni naše stručno osoblje i tehnička oprema, ne učestvuju u realizaciji ovog događaja, niti smo ikada u prošlosti učestvovali na bilo kom koncertu ovog izvođača.

Izjave i informacije koje su se pojavile u pojedinim medijima, a koje tvrde suprotno, netačne su.

Molimo medije i javnost da sve informacije o projektima Skymusic-a proveravaju isključivo putem naših zvaničnih kanala.

Za sve dodatne upite stojimo na raspolaganju.
Izvini zbog sumLjivih info :mrgreen: inače,ako im ti veruješ, e onda i mi moramo jer si ti primer nepristrasne i iskrene osobe, kulturne i čovečanske, koja sasvim slučajno vređa i ponižava u ovom slučaju, mene :mrgreen:

Sta je goore
Firma iz Srbije koja zaradi pare u Hrvatskoj na ovom koncertu ili
Turisti koji odu u Hrvatsku i ostave neku svotu novca?

Razlika je ogromna...valjda ti je to jasno...

Imas i omladinu koja sad u sezoni ide i radi na moru u Hrvatskoj...
To neka se pita AV zasto je to tako...da mu omladina mora ici bilo gde...da zaradi...
Premda i omladina u Hrvata ide u Irsku, Island itd.

Ali ne mozes porediti ustaski koncert...sa necijim brckanjem u moru...

...

Razlika je ogromna...valjda ti je to jasno...

Imas i omladinu koja sad u sezoni ide i radi na moru u Hrvatskoj...
To neka se pita AV zasto je to tako...da mu omladina mora ici bilo gde...da zaradi...
Premda i omladina u Hrvata ide u Irsku, Island itd.

Ali ne mozes porediti ustaski koncert...sa necijim brckanjem u moru...

...
Sto da ne poredim?
Pa gore mi je to sto Srbi idu na more u Hrvatsku od ovog koncerta.

Ustaštvo je aposlutno vezano za katolicizam i kršćanstvo, a ne za sotonizam.
Nisam jučer vidio pentagram od dronova nego križ, molitvu, vjeru, itd itd.

Cak i da zanemarimo Srbomrznju...

Sva ikonografija je satanisticka...
Crnilo na sve strane...
Nekakav oskrnavljeni simbol krsta kao logo za koncert...neke vatre pakla, bakljade..
Ono...WTF...?!
Siguran sam da raj ne izglada tako...
A ako nije raj...onda je pakao...i na to vec lici...

A u onom delu gde se komercijalno kao šatro dotice Hriscantva on se fakticki sprdao sa njim...
Mislim...Gospa u ulozi Lady Drone...
Ma daj...

...

Crnilo na sve strane...
Nekakav oskrnavljeni simbol krsta kao logo za koncert...neke vatre pakla, bakljade..
Ono...WTF...?!

A u onim delu gde se komercijalno kao šatro dotice Hriscantva on se fakticki sprdao sa njim...
Ma daj...
IMG-32ffd52d5b0f323dfb8c234622961023-V.jpg

...

Organizatori koncerta su ranije objavili da su za Thompsonov nastup u samo jednom danu prodali više od 280.000 ulaznica, što je svjetski rekord.
Cijene ulaznica kretale su se između 30 i 50 eura, a u prodaju su puštene i dodatne karte, čime je ukupan broj prodatih ulaznica dostigao oko 500.000.
Najviše karata kupljeno je u Hrvatskoj, gdje ih je prodato oko 350.000, a zabilježena je prodaja u još oko 40 država.
Na vrhu po broju kupljenih ulaznica je Njemačka, sa oko 22.000, Austrija sa oko 18.000 i Bosna i Hercegovina sa oko 10.000.
(radio slobodna evropa)
Hrvatska 3 teleoperatera izvjestili su da je na Hipodromu u 21.30 sati (početak koncerta) bilo upaljeno 580000 mobitela. Ne mogu zajedno Ceca. Karleuša sve skupa sa Bajom kninskim skupiti toliko publike

Crnilo na sve strane...
Ono...WTF...?!

A u onom delu gde se komercijalno kao šatro dotice Hriscantva on se fakticki sprdao sa njim...
Ma daj...

...
Gospa, križ, molitva, citati svećenika, pozivanje na Boga i tradicionalne vrijednosti...
Pa jel to satanistička ili kršćanska ikonografija, o čemu ti?

Sto da ne poredim?
Pa gore mi je to sto Srbi idu na more u Hrvatsku od ovog koncerta.

Razlika je drasticna...

Pa i Vucic je isao u Dubrovnik...i to na neki samit gde se prskalo po Rusiji...
Pa potom pre par godina donosio cvece Kolindi...pri takodje poseti Hrvatskoj...
Itd itd...
E sad...ako ti to izjednacavas sa posetom Thompsonov koncertu...ili radu sa istim...ok.

...

Hrvatska 3 teleoperatera izvjestili su da je na Hipodromu u 21.30 sati (početak koncerta) bilo upaljeno 580000 mobitela. Ne mogu zajedno Ceca. Karleuša sve skupa sa Bajom kninskim skupiti toliko publike
nije upitno skupit nego osigurat uvjete. oasis je jednom napravio anketu koliko bi ljudi u tom momentu došlo na koncert i cifra je išla do 2 000 000. iz sigurnosnih razloga su održali preko 10 koncerata.

Back