pa svabe su sponzori i ndh1 i ndh2, nema sta da se ne razume, kada opet ozedne, latice se kama da nam se krvi napiju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa svabe su sponzori i ndh1 i ndh2, nema sta da se ne razume, kada opet ozedne, latice se kama da nam se krvi napiju
Nije poklonjena.Hahahaha kako da ne, Thompson ima više od Dugmeta...aj od Dugmeta, ali Tine Tarner ili Rolingstonsa. Ne blamirajte se. Polovina, ako ne i više ulaznica je poklonjena. U to sam siguran.
Ako se vi ne sramite Baje MK, Ratka Mladića, Arkana, Draže, Šešelja i ostale žgadije, što bi se Hrvati sramili Thompsona koji je bolji od navedenih?![]()
Jaoj molim te mani me s tim. Ako neko bas nikave veze nema sa ustastvom to je Vucic, sve drugo mu se i moze zameriti.
Ali da ima druge greske, ne naivne, ima.
Pa nije ni bilo potrebno da ulazimo u grad.Pristali ste na evakuaciju vojske i onih koji su htjeli da odu iz Zadra.Mjesec dana smo bili na periferiji Zadra.Bokanjac.Kada se postigao cilj otisli smo prema Sibeniku.Tamo nismo ni dosli.I tamo ste bili spremni.I kako je prošlo? Nismo vas se nešto nagledali u centru Zadra. Bit će da ste bili jako sramežljivi.![]()
Većina iz dijaspore.Nije poklonjena.
Danas sam malo dobio uvid koji je sve profil ljudi išao, ima tu svega.
Da, trebalo je nesto uciniti a ne samo kukati.Nisi razumela...ja njega ne povezujem sad tu sa ustastvom...vec satanizmom...(ustastvo je samo jedan od pojavnih oblika satanizma) jos preciznije...sa zloduhom tj necastivim...
Premd treba videti i ispitati koja i cija firma je radila zvuk na tom koncertu...?!
I koja i cija firma je radila drone show...?!
Nadalje...
Njegov koalicioni partner iz Narodnjackog kluba stranaka u Evropskom Parlamentu = Plenkovic...je licno sa porodicom prisustvoao kolektivnom ZDS-ovanju...
Da li je Vuciceva Srbija kao drzava zvanicno bar uputila protestnu notu ili pozvala Ambasadora Hrvatske na kraci razgovor... ?!
Ne nije...
Njegove hit twit izjave nisu zvanicna reakcija drzave...i to se ne racuna...
...
Nisi razumela...ja njega ne povezujem sad tu sa ustastvom...vec satanizmom...(ustastvo je samo jedan od pojavnih oblika satanizma) jos preciznije...sa zloduhom tj necastivim...
Premd treba videti i ispitati koja i cija firma je radila zvuk na tom koncertu...?!
Nadalje...
Njegov koalicioni partner iz Narodnjackog kluba stranaka u Evropskom Parlamentu = Plenkovic...je licno sa porodicom prisustvoao kolektivnom ZDS-ovanju...
Da li je Vuciceva Srbija kao drzava zvanicno bar uputila protestnu notu ili pozvala Ambasadora Hrvatske na kraci razgovor... ?!
Ne nije...
...
Da i ne...Većina iz dijaspore.
То су све бивши официри војске Краљевине Југославије ... национално порекло је небитно
Угодности које су имали служећи Монархији хтели су задржати ...и следествено томе су своја знања пондили другоме послодавцу на тржишту
DE, AT, BiH i tamo gdje prestaje asfalt u RH, to je struktura publike.Da i ne...
Neproporcionalno visok broj jeste iz dijaspore, ali sjatilo se jako puno publike iz Hrvatske, iako mislim da su Zagrepčani u odnosu na broj stanovništva podzastupljeni.
Zvonko Bušić je heroj-mučenik baš kao i Gavrilo Princip.![]()
Princip je politički atentator, a ne terorista. Politički atentati su bili uobičajeni metod borbe pokreta otpora protiv nemačkih okupacionih vlasti u okupiranoj Evropi tokom Drugog svetskog rata, kao i metod borbe protiv kolonijalnih vlasti.
Terorista ugrožava civilno stanovništvo, policiju i random prolaznike koji nemaju veze sa njime.
Politički atentator izvodi atentat na tačno određenu osobu, predstavnika okupacionih vlasti bez namere da ugrozi ikog drugog.
Iza teroriste stoji nakaradna ideologija.
Iza neoustaše Bušića kojeg je organizovala ustaška emigracija je stajala ustaška koljačka ideologija, a primenjivao je metode klasičnih terorista. Dakle, tipičan terorista po metodama koje je koristio, a po nakaradnoj ideologiji na kojoj je bazirao delovanje još crnji od tipičnog teroriste.
Iza organizacije Mlada Bosna je stajala progresivna slobodarska ideologija, u mnogo čemu ispred svog vremena (ravnopravnost svih naroda, osuda evopskog kolonijalizma itd).
Grome hajde recimo da je ta firma sto je radila ozvucenje na ovom koncertu ugradila kod tebe zvucni sistem kuci par meseci ranije, da li to tebe cini ustasom? Naravno da ne. Ali te cini ustasom ako sutra opet pozoves tu istu firmu za neki drugi posao.
Nije Evropa samo Evropska unija. I kao da je sve u Evropskoj uniji pravedno i pravilno. Daleko od toga.Neverovatno je da Evropska unija i dalje ćuti dok se u srcu jedne članice EU
Ali da nije bilo tog detalja, onda bi koncert imao sasvim drugačiju konotaciju?Ja sam kliknula da vidim i čujem da li je tačno to što piše u tekstu koji je prenet sa medija i...tačno je
Sta je gooreNe razumes ni ti...
Ako je firma iz Srbije ili neki cak direktno kazu da je SNS firma...koja radi i njihove mitinge...
To je skandalcina...
Jer nisu to moleri pa ajde okrecio tebi, okrecio meni...
Ne...ovo je mnogo ozbiljnije...
Tom Thompsonu je zbog njegovih svetonazora... zabranjeno svirkanje i arlaukanje u dosta zemalja Evrope i Sveta...
Fakticki sem Hrvatske on niti u jednu susednu zemlju ne moze, ni Bosnu, ni Sloveniju, ni u nesto dalju cak naci Austriju...mozda ni u Madjarsku ako bi se zainteresovao...nisam cak siguran ni za Italiju iako je sad tamo unuka od Dučea na vlasti...mozda preko neke Vatikanske linije bi ga pustili...
Dakle imas lika koji je NACI KLOVN...i koji velica klanje Srba...Naravno sinoc je bio "malo stidljiviji" po tom pitanju...ali njegova publika nije...pa su pevali Juru i Bobana...
I vrlo je problematicno ako je (nadam se da nije...) neka SNS bliska firma radila mu koncert fakticki...
To nije prica "Pos'o je pos'o" ...
Nikako nije!
...
Da i ne...
Neproporcionalno visok broj jeste iz dijaspore, ali sjatilo se jako puno publike iz Hrvatske, iako mislim da su Zagrepčani u odnosu na broj stanovništva podzastupljeni.
Ustaštvo je aposlutno vezano za katolicizam i kršćanstvo, a ne za sotonizam.Nisi razumela...ja njega ne povezujem sad tu sa ustastvom...vec satanizmom...(ustastvo je samo jedan od pojavnih oblika satanizma) jos preciznije...sa zloduhom tj necastivim...
Premda treba videti i ispitati koja i cija firma je radila zvuk na tom koncertu...?!
Nadalje...
Njegov koalicioni partner iz Narodnjackog kluba stranaka u Evropskom Parlamentu = Plenkovic...je licno sa porodicom prisustvovao kolektivnom ZDS-ovanju...
Ne nije...
...
Zaboravih napisati da ne vjerujem da je to srpska firma,a ako jeste onda je Perkovic idiot.Sta je goore
Firma iz Srbije koja zaradi pare u Hrvatskoj na ovom koncertu ili
Turisti koji odu u Hrvatsku i ostave neku svotu novca?