Najveći fašistički skup u poslednjih 80 godina

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kic na ivici satanizma, erozija morala...drago mi je da cak i Srbija pod (bivsim radiklaom i nacionalistom) Vucicem nije ovako nisko pala.

To dovoljno govori koje su vrednosti EU i za sta se zalaze i da svako pametan ne bi trebalo da ide u tu korumpirano-interesnu skupinu, jer EU upravo ovo dozvoljava na svom tlu bez reci, osim sto je ovaj pevac "samo" zabranjen u nekoliko evropskih zemalja.

Aleksa, :fotograf: ne znaš čitati! Piše da je u cijeloj NDH ubijeno između 320.000 i 340.000 Srba.

И шта кажеш

Прорадио ти плеистоценски ген 'Србства' па те брже боље пиао АИ

који ј енаписала шта ...према неким изворима

и ти одушевњен јипиииии 'само' 320 000 Срба .....

Јел ти лакнуло ...САМО 320 000 Срба

полако АИ је још дете .. учи ...

Ево например како несхвата Месићеву изјаву па брка Светски рат 'за независност'

https://iask.ai/q/-ln2nge8

али када му се питање јасније постави

https://iask.ai/q/-4stkl8o

Схвати колико је јак плеистоценски ген у Хрвата

Što se tiče prodaje rata, sasvim je isto i u Srbiji. Nego znam, vi ste imali plan nas zateći na spavanju pa vam je sada grdno krivo što niste uspjeli u tome. :per:

Nikog mi nismo zatekli jer ste vi davali inicijativu dogadjajima, a ne mi...inicijativu izlaska iz zajednice sa Srbima i ulaska evo u zajednicu sa Nepalcima...
Tacnije posle 20tak godina šatroo nezavisnosti ste istu predali EUSSSR-u

...

Hahahaha kako da ne, Thompson ima više od Dugmeta...aj od Dugmeta, ali Tine Tarner ili Rolingstonsa. Ne blamirajte se. Polovina, ako ne i više ulaznica je poklonjena. U to sam siguran.

Ja znam da je tesko svariti i pomiriti se sa time ali ******. To je oficijelni podatak.

To ne znaci da je Tompson bolji muzicar od Tine ili Rolingstounsa ali sta da se radi, covek utopio najvise ulaznica....

Kic na ivici satanizma, erozija morala...drago mi je da cak i Srbija pod (bivsim radiklaom i nacionalistom) Vucicem nije ovako nisko pala.

To dovoljno govori koje su vrednosti EU i za sta se zalaze i da svako pametan ne bi trebalo da ide u tu korumpirano-interesnu skupinu, jer EU upravo ovo dozvoljava na svom tlu bez reci, osim sto je ovaj pevac "samo" zabranjen u nekoliko evropskih zemalja.

Vucic je u isti dan radio satanizam druge vrste... na drugoj strani...U isti taj dan satanistickog koncerta u Zagrebu...

Naime...na isti dan kad je otvorena rekonstruisana Zeleznicka stanica Novi Sad...on je otvarao tunel Munjino brdo...

E sad...na Teorijama tek razradjujem tu temu...
I ima jedan novi detalj...
Ako na Google Earth povezes linijom tunel Munjino brdo sa Hipodromom u Zagrebu...ta linija ce proci kraj Donje Gradine i Jasenovca na nekih 5-6km...dakle kraj srpskih stratista od ustaskih zlocina iz WW2...

To su sve tragovi zloduha...i necastivog...
I ne mogu tvrditi da je Vucic svestan toga...ali taj zloduh ocigledno prati njegove postupke i odluke...

...

Što se tiče prodaje rata, sasvim je isto i u Srbiji. Nego znam, vi ste imali plan nas zateći na spavanju pa vam je sada grdno krivo što niste uspjeli u tome. :per:
Bio sam vam u gostima u oktobru 1991.
Zadar.Redovni vojnik JNA.Bas ste bili spremni na Zadru tada.Ali ne za dom,vec za predaju.Pristali ste na sve uslove poslije pola sata.Ako ne vjerujes meni pitaj Begonju Gaspara.On je bio nas klasic koji je dezertirao i bio sa druge strane.Poslije se vinuo u politicke vode na lokalu.

Šta reći? Teški fašizam na delu. Izgleda, da je hrvatsko društvo bolesnije, nego što mislimo. Mada, nismo ni mi, mnogo izostali. Ima i kod nas, popriličan broj Knindži-mindži. Isto sr.nje,drugo pakovanje. Ali, Hrvati su sinoć, totalno dotakli dno,sa ovim koncertom.
Samo mala korekcija, to sinoć su većinski bili Rvati. Razlika je i više nego ogromna.

Bio sam vam u gostima u oktobru 1991.
Zadar.Redovni vojnik JNA.Bas ste bili spremni na Zadru tada.Ali ne za dom,vec za predaju.Pristali ste na sve uslove poslije pola sata.Ako ne vjerujes meni pitaj Begonju Gaspara.On je bio nas klasic koji je dezertirao i bio sa druge strane.Poslije se vinuo u politicke vode na lokalu.
I kako je prošlo? Nismo vas se nešto nagledali u centru Zadra. Bit će da ste bili jako sramežljivi. :per:

Šta reći? Teški fašizam na delu. Izgleda, da je hrvatsko društvo bolesnije, nego što mislimo. Mada, nismo ni mi, mnogo izostali. Ima i kod nas, popriličan broj Knindži-mindži. Isto sr.nje,drugo pakovanje. Ali, Hrvati su sinoć, totalno dotakli dno,sa ovim koncertom.
Parada seljakluka i kiča.

Vrhunac katolibanskog derneka je bilo pojavljivanje ex biskupa Don Yebe (taj ima djecu po cijeloj ŠK županiji) te ukazanje Gospe od drona na nebu.

Još da je progovorila na rvackom.....

Vucic je u isti dan radio satanizam druge vrste... na drugoj strani...U isti taj dan satanistickog koncerta u Zagrebu...

Naime...na isti dan kad je otvorena rekonstruisana Zeleznicka stanica Novi Sad...on je otvarao tunel Munjino brdo...

E sad...na Teorijama tek razradjujem tu temu...
I ima jedan novi detalj...
Ako na Google Earth povezes linijom tunel Munjino brdo sa Hipodromom u Zagrebu...ta linija ce proci kraj Donje Gradine i Jasenovca na nekih 5-6km...dakle kraj srpskih stratista od ustaskih zlocina iz WW2.
..

To su sve tragovi zloduha...i necastivog...
I ne mogu tvrditi da je Vucic svestan toga...ali taj zloduh ocigledno prati njegove postupke i odluke...

...
Jaoj molim te mani me s tim. Ako neko bas nikave veze nema sa ustastvom to je Vucic, sve drugo mu se i moze zameriti.

Ali da ima druge greske, ne naivne, ima.

Back