Najveci blam?

Veci blam ne mozete da zamislite. Kad sam bila dezurna u osnovnoj skoli posalju me da idem sa jednom radnicom iz socijalnog da joj nesto pomognem. Ona mi kaze na ulici: "Sacekaj me ovde i kupi sladoled preko puta" i da mi pare joj kupim sladoled. Ja lepo kupim sladoled i pocnem da ga lizem. Posle kad se vratila tek ukapiram da sam trebala njoj da kupim sladoled a ne ja da ga pojedem, I kupim joj sladoled od svojih para.

Veci blam ne mozete da zamislite. Kad sam bila dezurna u osnovnoj skoli posalju me da idem sa jednom radnicom iz socijalnog da joj nesto pomognem. Ona mi kaze na ulici: "Sacekaj me ovde i kupi sladoled preko puta" i da mi pare joj kupim sladoled. Ja lepo kupim sladoled i pocnem da ga lizem. Posle kad se vratila tek ukapiram da sam trebala njoj da kupim sladoled a ne ja da ga pojedem, I kupim joj sladoled od svojih para.

Auuuu potpuni blam. z:lol:

Najgore je to kad se izblamiras pred nekim koga nzns....strasan osecaj.z:(

jao,sad me ovo podseti....kad sam ja bila dezurna u sedmom razredu,i da mi nastavnica muzickog kljuc od kabineta da joj donesem neke cd-ove iz njenog stola....i odem ja gore i utvorim njen sto,uzmem cd-ove i vidim neki album sa slikama..i ja,kako sam bila radoznala,provirim u album (slike nje,muza i dece na moru),i potpuno zaboravim zasto sam dosla i nastavim da gledam slike...kad ulazi nastavnica.....umalo me slog nije strefio....zbunila sam se potpuno i pocela da se pravdam.....kako me je bilo sramota....(2 casa muzickog nakon toga nisam dolazila)....ali srecom bila je ok....i rekla ''dosla sam jer nisu u stolu nego u plakaru...''....a ja crvena ko paprika....sva sam se bila zapetljala u onim pravdanjima.... :rumenka:

evo upravo doziveh blam....ja gledala seriju u dnevnoj (crkao mi moj tv pre 3 dana :sad2:)...i dolazi komsija i kaze mom tati (ne obracajuci paznju na mene) da prebaci,da gleda fudbal....i ja se iznervirala u momentu i lupila...''a nije mogao kuci da ga gleda''....kako me je covek pogledao,jadna ja....zato sam sad i dosla u sobu...(ovo se desilo pre 5 minuta xD).... :rumenka: ...

evo upravo doziveh blam....ja gledala seriju u dnevnoj (crkao mi moj tv pre 3 dana :sad2:)...i dolazi komsija i kaze mom tati (ne obracajuci paznju na mene) da prebaci,da gleda fudbal....i ja se iznervirala u momentu i lupila...''a nije mogao kuci da ga gleda''....kako me je covek pogledao,jadna ja....zato sam sad i dosla u sobu...(ovo se desilo pre 5 minuta xD).... :rumenka: ...

Znas sto? Neka si rekla to. Ozbiljno ti kazem. Mislim ljudi stvarno ponekad nemaju obzira.Imam i ja ponekad slicnih treninga za zivce, kad su u pitanju komsije.

Umm.. zivim u zgradi. Odmah naspram moje zgrade nalazi se jos jedna. Nema ni 50m udaljenosti, a moj prozor gleda pravo na prozore te fakin zgrade. Jedno vece, istusirana dosla sam u moju lepu, divnu sobu sa sve upaljenim svetlom. Potpuno ne razmisljajuci, samo u gacama.. Uzela sam da namazem moja izgorela ledja(bilo je leto).. Prozor je bio odskrinut, da udje vazduha. Kad sam se ja lepo namackala, ustala sam da ga zatvorim i tad sam imala i sta da vidim.. Jedno 7-8 momaka na terasi susedne zgrade blenulo je, a onda je jedan pametnjakovic jos doviknuo 'caoss' i poceli su da se smeju, a ja sam sto sam brze mogla otrcala i ugasila svetlo i pobegla u kupatilo gde nisam duze mogla doci sebi.. Ja sam kasnije te veceri spustila roletnu na tom prozoru i jos uvek ista nije podizana. Katastrofa. xD

Umm.. zivim u zgradi. Odmah naspram moje zgrade nalazi se jos jedna. Nema ni 50m udaljenosti, a moj prozor gleda pravo na prozore te fakin zgrade. Jedno vece, istusirana dosla sam u moju lepu, divnu sobu sa sve upaljenim svetlom. Potpuno ne razmisljajuci, samo u gacama.. Uzela sam da namazem moja izgorela ledja(bilo je leto).. Prozor je bio odskrinut, da udje vazduha. Kad sam se ja lepo namackala, ustala sam da ga zatvorim i tad sam imala i sta da vidim.. Jedno 7-8 momaka na terasi susedne zgrade blenulo je, a onda je jedan pametnjakovic jos doviknuo 'caoss' i poceli su da se smeju, a ja sam sto sam brze mogla otrcala i ugasila svetlo i pobegla u kupatilo gde nisam duze mogla doci sebi.. Ja sam kasnije te veceri spustila roletnu na tom prozoru i jos uvek ista nije podizana. Katastrofa. xD

ne seri da si to bila ti :eek:

Ustajala sam rano kad sam išla u srednju, u 6h...i jednom onako sanjiva...oblačim pantalone, plašim se da ne zakasnim, primetih da su pantalone umazane od tempere, skidam ih, tražim druge i krećem u školu...kad sam izašla, mama viče za mnom: "A pantaloneeee???"Kad sam skontala da sam pošla u gaćama, komšija je naravno već video, svi su znali za 10 minuta... :/

Evo mog blama.Svjeze je samo da naglasim.:)
Ucenici u skoli pricaju jednako galsno:uso profesor ili ne.JA ne vidio da je uso profesor pa poceo da dozivam druga extra glasno.A profesor streknuo od iznenadjenja:mrgreen:

Ustajala sam rano kad sam išla u srednju, u 6h...i jednom onako sanjiva...oblačim pantalone, plašim se da ne zakasnim, primetih da su pantalone umazane od tempere, skidam ih, tražim druge i krećem u školu...kad sam izašla, mama viče za mnom: "A pantaloneeee???"Kad sam skontala da sam pošla u gaćama, komšija je naravno već video, svi su znali za 10 minuta... :/

:zcepanje: :zcepanje: ....hahahah....ja sam tako jednom zurila u skolu....mama sela vec u auto i trubi mi.a ja ne znam sta cu pre.i zaboravim da se obujem i krenem tako u papucama i to ovakvima :rumenka:
bunny-slippers.jpg
...
ali srecom,nisam izasla jos iz auta,kad je mama primetila i vratila me nazad da se obujem.... :lol: ....

Cudo da se nije tu negdje u 6 ujutro zadesio bas tvoja simpatija i posle ste se smuvali i stalno se sad smejete kad to pominjete :dash::dash::dash:
Muka mi je vise!

A je li realno kralju da odes u skolu bez gaca? A cim otvoris oci mozak radi,pa morala je ustati , morala je knjige uzeti,popiti vode , dovoljno da se razbudi do te mjere da normalno funkcionise , a sad sto lazinja to mene ne zanima.

A je li realno kralju da odes u skolu bez gaca? A cim otvoris oci mozak radi,pa morala je ustati , morala je knjige uzeti,popiti vode , dovoljno da se razbudi do te mjere da normalno funkcionise , a sad sto lazinja to mene ne zanima.

Pa dobro, ovo je internet, muskarci su zene, zene su muskarci, a male nevine devojcice su ustvari FBI agenti ;):ok:
Msm i meni je to sumnjivo, al necu da bacam hejtove xD

nije neki blam, ali.. :P

proshle nedelje, shetamo se ja i drugarica oko shkole i prichamo u fazonu ''koja pi*ka onaj istorichar..... koi majmun..... nije teo 5 da mi da... stokaaaa... ebacu mu sve'' itd. :P onako glasno naravno xD
tek chujem, ide neko iza nas, okrenem se, kad nastavnica srpskog :rumenko: jebbiga.. :lol:

ja ne mogu da se setim nijednog svog blama, uglavnom budem kolateralna steta u takvim situacijama...mada ni tad nista posebno, neke sitnice, recimo kad je drug trazio kaFucino jednom u kaficu...ali ima vremena i za to...:)

Ufff da ja imam neku takvu komsinicu :per::per: :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Back