Највеће зло Европе

neko iz drzhave koja je u sopstvenom trezoru chuvala nekoliko tona droge optuzhuje nekoga da je najveche zlo?
tragichno duhovito ..... :hahaha:

Ајде ти мухамеданац чији је гуру мухамед побио читаве Хришћанске народе.и спалио сваку књигу у којој се мухамед не спомиње...обајсни нама...

Eto kako Albanija resava problem sa natalitetom , a ne ko Kina :roll:

No salu na stranu , roditelji prodaju svoju decu nekim kasapinima , koji im uzimaju organe
f_52m_c29f754.gif

Svoje zene vode u beli svet da se kurvaju
f_52m_c29f754.gif

A kad ja kazem da je Slobodan Milosevi bio najveci mirotvorac na planeti , obicno ili svi naskoce na mene , ili dobijem neki sitni ban .......

Ово заднје је привукло моју пажњу.Стварно је било тако.Изаџе Слоба на ТВ и каже "Кад уџу НАТО трупе на Косово онда нече бити ништо од нас.То че бити крај Србије"Отприлике је тако нешто било и стрварно је тако испало.

Значи ипак главну реч има ЦИА.Ето то је главни разлог доласка Амере на Балкану а не тамо АМБО или гасовод или шта ја знам.То је тај интерес Амера:Шверц оружјем,дрога,и све што си набројао.

Карлос грешиш ипак је највећи интерес да су ту присутни и даразвијају зону нестабилности и ратове ниског интезитетамјер Балкан јесте меки трбух Европе

али сви наши ЕУРОФАНАТИЦИ невиде да или сарађујеш са САД и Русијом или са ЕУ ,Европа је сада главни дебалас светске равнотеже и највећи проблем за одржавање светског мира,
Огроман стандард који имају грађани ЕУ неможе више да се одржава јер у ЕУ ру природни ресурси истрошени а радна снага неможе да парира радној снази Азије
за пар десетина година а можда и пре новац држава и њихов3е резерве ће се истрошитии неће моћи да очувају стандард

Тако да је долазак САД на Балакн логичан искорак ка рату у Европи,
све остало је и контрола криминала и контрола гасовода споредна прича

Карлос грешиш ипак је највећи интерес да су ту присутни и даразвијају зону нестабилности и ратове ниског интезитетамјер Балкан јесте меки трбух Европе

али сви наши ЕУРОФАНАТИЦИ невиде да или сарађујеш са САД и Русијом или са ЕУ ,Европа је сада главни дебалас светске равнотеже и највећи проблем за одржавање светског мира,
Огроман стандард који имају грађани ЕУ неможе више да се одржава јер у ЕУ ру природни ресурси истрошени а радна снага неможе да парира радној снази Азије
за пар десетина година а можда и пре новац држава и њихов3е резерве ће се истрошитии неће моћи да очувају стандард

Тако да је долазак САД на Балакн логичан искорак ка рату у Европи,
све остало је и контрола криминала и контрола гасовода споредна прича

Па отприлике и ја сам то и реко.САД и ЦИА и њихови "Пси рата" подготве терен онда преузимају Албанци.Тандем снова функционише ко по лоју.

EUlex je na Kosovu i ima priliku da se direktno uhvati u koštac sa albanskom mafiom...

Mi za to nismo imali znanja ni snage... Ako EU to ne reši neće niko...

Имали смо снаге, али на власти нисмо имали праве људе. Могло се после првог светског рата то решити једном за сва времена. Као једна од држава победница, имали смо одрешене руке. Могло се и 90их, али опет су недостајали људи који су знали.

Еулекс се неће ухватити у коштац са албанском мафијом, јер су на истој страни. Као да се полиције у државама ЕУ не би могле обрачунати са албанском мафијом за неколико дана? Не будимо смешни. Као што ми у Србији све ове наше мафијаше знамо именом и презименом, тако и ови на западу све знају о њима. Имају на милионе доказа против њих. Није "еулекс" дошао на Космет да уведе демократију, него да штити албанску мафију. Таквих примера има много, од Колумбије до Авганистана.

Mnogi teski problemi u drustvu i svetu uopste su sistemskog karaktera.Ne mogu se resiti dok se nacin borbe ne promeni.Tako naprimer prostitucije ce biti sve dok u drustvu vlada licemerje i lazni moral.
Kriminal se moze smanjiti ako se radikalno izmeni nacin borbe.Mora se u problematiku uci dublje i mora se polaziti od uzroka koji uslovljavaju neku pojavu.Vise o ovom preko novacivilizacija.com.
Sto se tice Albanaca,posebno onih sa KiMa mogu samo reci da su sa svojim africkim prirastajem i ostalim zalutali negde na putu ka savremenoj civilizaciji,ali sto su oni takvi i mi smo mnogo odgovorni jer nasa drzava nije naucila te ljude pravim vrednostima.

Back