Najvece prevare u istoriji covecanstva!

Sima Nemac

Domaćin
Poruka
3.194
Dragi prijatelji,

Naišao sam na jedan zanimljiv site-a i ovim putem želim da ga podelim sa vama.
Trebace vam puna koncentracija, strpljenje i vreme da sve procitate, vidite i shvatite.
Najtezi deo, barem meni je bio taj da shvatim i da se zapitam da li je sve to moguce.
Samo da vam predočim koje su teme u pitanju - prirodni lekovi, urino terapija, vakcinisanje, voda, mitovi o virusima, gripovima, sidi, holesterolu, vestackim zaslađivacima, pasti za zube itd. itd.

http://www.ivantic.net/Zdravlje.htm

Vase misljenje, povodom svega ovoga.

ZBOG ZAKONSKE OBAVEZE ISTIČEM

UPOZORENJE:

SVE INFORMACIJE KOJE SU NA OVOJ STRANI I NA PRATEĆIM LINKOVIMA IZNETE

SPADAJU U ALTERNATIVNE METODE LEČENJA

I IZRAZ SU LIČNOG STAVA AUTORA SAJTA KOJI NEMA MEDICINSKO OBRAZOVANJE.

SVAKO KO IH PRIHVATI I PRIMENI ČINI TO NA SOPSTVENU ODGOVORNOST

Ја кликнула и стала код управо ове напомене, упозорења. Сад се питам, чему даљње инсистирање на мишљењу?!

Alternativna medicina to je naziv koji su izmislili danasnji doktori. Kako se zvala nauka o lecenju pre 5.000 godina, "savremena medicina", tesko! Lek za svaku bolest je u prirodi! Kada kazete ovo radite na svoju odgovornost, da li covek koji umire ili ima tesko oboljenje nece sve preduzeti ili probati da ozdravi, pa makar to bilo "neprihvatljivo" od vecine ljudi. Pogledajte kakvo nam je Zdravstvo danas! Toliko pogresnih dijagnoza, povecane smrtnosti, ne daj Boze da odes pod "noz"! Ostavice skalpel, gazu ili neki drugi predmet u tvojoj utrobi, a da ne govorimo o infekciji koju ces zaraditi posle operacije! Kako je moguce da su danasnji ljudi vise bolesniji, hendikepiraniji i "svileniji" kad je medicina toliko napredovala!? Otkud toliko raznoraznih "zivotinjskih"gripova?
Naravno, svako ima svoje misljenje i zeli da veruje u ono sto zeli, ali ne treba biti iskljuciv. Treba ispitati i jednu i drugu stvar.

Alternativna medicina to je naziv koji su izmislili danasnji doktori. Kako se zvala nauka o lecenju pre 5.000 godina, "savremena medicina", tesko! Lek za svaku bolest je u prirodi! Kada kazete ovo radite na svoju odgovornost, da li covek koji umire ili ima tesko oboljenje nece sve preduzeti ili probati da ozdravi, pa makar to bilo "neprihvatljivo" od vecine ljudi. Pogledajte kakvo nam je Zdravstvo danas! Toliko pogresnih dijagnoza, povecane smrtnosti, ne daj Boze da odes pod "noz"! Ostavice skalpel, gazu ili neki drugi predmet u tvojoj utrobi, a da ne govorimo o infekciji koju ces zaraditi posle operacije! Kako je moguce da su danasnji ljudi vise bolesniji, hendikepiraniji i "svileniji" kad je medicina toliko napredovala!? Otkud toliko raznoraznih "zivotinjskih"gripova?
Naravno, svako ima svoje misljenje i zeli da veruje u ono sto zeli, ali ne treba biti iskljuciv. Treba ispitati i jednu i drugu stvar.

Prvo boldovano je apsolutno tacno. U prirodi em ima prakticno svakog leka, em je zdravije milion puta.
Drugo boldovano je netacno. Kao istoricar moram da naglasim da ljudi cesto prave ovu gresku. Jesu sada "izmisljeni" mnogi gripovi itd., ali ljudi nisu vise bolesniji nego pre, niposto. Tada se umiralo od bolesti zuba recimo. Stomacne tegobe su bile ceste zbog nehigijene, i to se tesko lecilo, jer nisu svima bili pristupacni lekovi iz prirode, a ovih drugih nije bilo. Najveca istina koju si rekao je za coveka sa sela. Da jede ono sto sam proizvede. Hleba i Sira svaki dan, jedna casica rakije dnevno, i zivece 100 godina.

Dragi prijatelji,

Naišao sam na jedan zanimljiv site-a i ovim putem želim da ga podelim sa vama.
Trebace vam puna koncentracija, strpljenje i vreme da sve procitate, vidite i shvatite.
Najtezi deo, barem meni je bio taj da shvatim i da se zapitam da li je sve to moguce.
Samo da vam predočim koje su teme u pitanju - prirodni lekovi, urino terapija, vakcinisanje, voda, mitovi o virusima, gripovima, sidi, holesterolu, vestackim zaslađivacima, pasti za zube itd. itd.

http://www.ivantic.net/Zdravlje.htm

Vase misljenje, povodom svega ovoga.

Vrlo zanimljivo. Vec sam upoznat sa nekim stvarima, tj. nesto sam ranije procitao. Vjerovatno je mnogo toga istinito ali nas narod tesko prihvata nova nacela, ili savjete. U svakom slucaju, moze se pokusati.

Back