najvece odvale

PLESsitnihDEMONA:
Sada opet Robert....Jedno vreme je drzao prodavnicu tehnicke robe (televizori,hi-fi....) i sad...da on oglas na TVu da trazi radnicu.I moj cale valjda bio kod njega i dolazi par devojaka po oglasu.On kao obavlja razgovor sve regularno.I kad je proslo njih nekoliko...valjda mu moj cale kaze "ova poslednja je dobra,mogao bi nju da primis"
Robert: "Ma boli me ****,imam radnicu,nego mi je dosadno,pa sam dao oglas"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ovo zasluzuje posebnu paznju! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Robert je lik, volim Roberta. :lol: :lol: :lol:
Ej pozdravi ga. :lol:

Cigani su ubedljivo najjači. Poznavali smo muž i ja nego Cigu iz sela. Bio neki konkurs kod mog muža u firmi i Ciga hteo da se prijavi. Zvao nas telefonom kad nismo bili kući i javila mu se sekretarica (moj, ženski glas). Kaže on u poruci"E, slušaj. Reci Mići da ga tržio Ciga Caki za posso. I da mu kažeš da mi se javi, bre!"

Queen_:
Cigani su ubedljivo najjači. Poznavali smo muž i ja nego Cigu iz sela. Bio neki konkurs kod mog muža u firmi i Ciga hteo da se prijavi. Zvao nas telefonom kad nismo bili kući i javila mu se sekretarica (moj, ženski glas). Kaže on u poruci"E, slušaj. Reci Mići da ga tržio Ciga Caki za posso. I da mu kažeš da mi se javi, bre!"

Jadan ciga.... :twisted:

chokolada:
PLESsitnihDEMONA:
Sada opet Robert....Jedno vreme je drzao prodavnicu tehnicke robe (televizori,hi-fi....) i sad...da on oglas na TVu da trazi radnicu.I moj cale valjda bio kod njega i dolazi par devojaka po oglasu.On kao obavlja razgovor sve regularno.I kad je proslo njih nekoliko...valjda mu moj cale kaze "ova poslednja je dobra,mogao bi nju da primis"
Ovo zasluzuje posebnu paznju! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hehehehe... :lol: Ma pozdravicu ga nema frke.Mada je Robert jako cudan lik,veoma retko se smeje,a izvaljuje fore ludilo.Sa njim se i jako tesko komunicira,cudan je strasno.A naravno i cigani (neko je ovde pomenuo) su najludji.
Hvala,hvala...drago mi je da se zabavljate.I ja se zabavljam pricajuci vam ovo.
Evo jos jedna Robertova fora.
Uzeo Robert kameru i snima po ulici i pravi gluposti.
Snima macku i prica: "mac,mac,mac",macka ga gleda..."mac-pis,mac-pis,mac-pis,mac-pis,mac-pis,mac-pis...yebes mi mater ako ona zna sta sad treba da radi"
Onda...bilo je neko slavlje kod nekoga,slava ili tako nesto.I sad ...ja sam sedeo pored Roberta i jos jedan komsija Pero,preko puta nas.I mi jedemo i Robert gleda Pera dok jede i pita ga:"Jeli Pero,jel ti to jedes u rikverc"

pcelica:
PLESsitnihDEMONA:
Kad je bilo bombardovanje,provale,ovi "moji" cigani u neki napusteni magacin koji je malo ukopan u zemlju.Nesto kao podzemna garaza. Nekoliko porodica.I dosla milicija da ih istera napolje i oni se pobunili i izbila frka i dosla telavizija da snima.I ovaj reporter prica sa onim ciganima i pita ih sta je bilo i oni objasnjvaju.Reporter pita:"Jel ima neko od vas da je mobilisan i da je na Kosovu"?
Jedan ciganin:"Nema niko"
Reporter:"Kako to da niko od vas nije mobilisan"?
Cigo:"Bato,pa treba neko ovde da ostane za streljanje"!
Nas nekoliko se komiralo momentalno.

covece, kakve ti price imas, super :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hvala pcelice,hvala...mashem ti :D Sta da ti kazem valjda mi je zivot bio zanimljiv. :D Mogao bih ja ovde po 5 fora da pisem svaki dan,ali me sramota...ne bih da budem napadan. :D Bolje ovako dozirano,na svakih dan-dva po jednu foru.

PLESsitnihDEMONA:
Hehehehe... :lol: Ma pozdravicu ga nema frke.Mada je Robert jako cudan lik,veoma retko se smeje,a izvaljuje fore ludilo.Sa njim se i jako tesko komunicira,cudan je strasno.A naravno i cigani (neko je ovde pomenuo) su najludji.
Snima macku i prica: "mac,mac,mac",macka ga gleda..."mac-pis,mac-pis,mac-pis,mac-pis,mac-pis,mac-pis...yebes mi mater ako ona zna sta sad treba da radi"
Onda...bilo je neko slavlje kod nekoga,slava ili tako nesto.I sad ...ja sam sedeo pored Roberta i jos jedan komsija Pero,preko puta nas.I mi jedemo i Robert gleda Pera dok jede i pita ga:"Jeli Pero,jel ti to jedes u rikverc"
Ja sam stvarno vise dosadna ali jednostavno moram :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Sada sam bukvalno umrla od smeha, narocito na ovu foru sa mackom. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
E kada ces me upoznati sa Robertom? :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:
Pazi...kad se ja smejem,zato sto je tebi smesno.POnovo prozivljavam te njegove fore.Veruj mi da je to mnogo smesnije uzivo.Nacin na koji on izgovara sve te fore,grimase,gestakulacija.
Upoznacu te sa Robertom kad bude vreme. :D

PLESsitnihDEMONA:
Eh, samo da je gazda Pera, sve bi se uklopilo! :wink:

chokolada:
PLESsitnihDEMONA:
Pazi...kad se ja smejem,zato sto je tebi smesno.POnovo prozivljavam te njegove fore.Veruj mi da je to mnogo smesnije uzivo.Nacin na koji on izgovara sve te fore,grimase,gestakulacija.
Upoznacu te sa Robertom kad bude vreme. :D
Obecavas? :lol:
Obecavam! Jel treba da se zakunem! Ma,za mene je dogovor i obecanje Amin! :D :wink:
Mislim evo jos...yebote...ovo sa Robertom ide u nedogled.Sramota me vise :oops: :D Ali sta cu kad je lud kao struja.
Vozio Robert kamion po Nemackoj,Italiji,Austriji...i jedno vece javlja se jednom komsiji.Zove iz kamiona.I tako nesto pricaju...i samo cujes Roberta:"op,op,op,op,op....OOOOPPAAA!"!
komshija:"sta ti je Robi"?
Robert:"za malo da prevrnem kamion" ...inace ni on ne zna koliko je kola,motora itd slupao.

Dolazi komsinica kod moje keve jer hoce nesto da spremi unukama pa joj treba recept. Pita je keva sta hoce da pravi a ova kaze: one kiflice na k. Keva, kao , koje kiflice? Komsinice: Ma one, KUROSANE da ih dam unukama... :lol: :lol: :lol:

PLESsitnihDEMONA:
chokolada:
PLESsitnihDEMONA:

Yebesh mi mater ako ona sad zna sta treba da radi
Sve je bilo smesno, ali zbog ovog sam pao sa stolice. :lol:

Ma ta baba je pishanje zivo, luda kao struja, pre neki dan je upala da kaze kako se mara iz druge zgrade zali na cerku, kao mala je odlepila. Keva je pita sta je klinki, a ova kaze: Ma pusti je,usla je u PUBERITET!!!!

Inace, unuke su joj skotovi nevidjeni

Питам моју баку:
-Баба, је л' знаш ти шта су педери?
-Ајој,знам, било је тога и раније. Него, сад има и ових блезејки.

( zvoni telefon )
( javlja se baba)
Halo ,Dobar dan ! ( kaze glas sa druge strane zice )
Dobar dan !( kaze baba )
Jel to stan Perovic ? ( glas sa druge strane zice )
Nije pogresili ste , ali oni su tu odma preko puta !! ( kaze baba )

ETS "Nikola Tesla". Zbornica. Podne. Zvoni telefon.
Javlja se prolupali profesor Trnavac* i kaze: "Halo!"
S druge strane zice: "Dobar dan jel to Nikola Tesla?"
Profesor: "NE! Ovde profesor Trnavac!!"
:shock: :shock: :shock: :lol: :lol:

*lika 100% znate to je onaj matori sto trci zimski beogradski maraton samo u boksericama znaci nema ni carape, da da ima sliku i u novinama ako neverujete!

Evo odvale jedog lika odavde. On je bas lik i ima puno odvala, steta sto ga licno ne poznajem. :(

Putuje kolima sa zenom i cerkom. Mala pocela da dosadjuje:"Tata ja sam gladna, tata ja sam gladna" :roll: I tako u nedogled... :roll:
Na kraju pukao coveku film pa joj kaze:"Bojana sine, progutaj pljuvacku i zamisli da je kobasica" :lol: :lol: :lol:

Ja sam umrla od smeha kada sam cula. :lol: :lol: :lol:

chokolada:
Evo odvale jedog lika odavde. On je bas lik i ima puno odvala, steta sto ga licno ne poznajem. :(

Putuje kolima sa zenom i cerkom. Mala pocela da dosadjuje:"Tata ja sam gladna, tata ja sam gladna" :roll: I tako u nedogled... :roll:
Na kraju pukao coveku film pa joj kaze:"Bojana sine, progutaj pljuvacku i zamisli da je kobasica" :lol: :lol: :lol:

Ja sam umrla od smeha kada sam cula. :lol: :lol: :lol:
Kakav je to lik?Ne da detetu da jede?!
Jok...mogao je da veze pertlu za svoj prst, drugi deo da da detetu da zvace,pa kad proguta da izvuce i tako nekoliko puta.Kod se dete ne nahrani. :D

Back