Najvece odvale poznatih na TV-u...

Krivim se od smeha ovde. :D

Gledala sam sasvim slucajno emisiju na studiju B u kojoj su gosti bili tadasnji ministar za kulturu Branislav Lecic i J.Karleusa.
Uglavnom voditeljka je nju zapitala:"Kada ste poslednji put bili u pozoristu?Na sta ce ona: "...pozoriste nije u trendu,diskoteke i kafici su u trendu..."
voditeljka ce opte:"A koju ste knjigu poslednju procitali?"
Karleusa:"Procitala sam sve knjige od Ane Karenjine"
(verovatno kao lektiru u srednjoj skoli,za koju pouzdano znam da nije ni zavrsila,jer je tu istu Zemunsu gimnaziju pohadjao moj drug.)
Kasnije je to nesto zavrseno, satro vanredno.Dzaba joj.
To je ja mislim najveca glupost koju sam mogla da cujem,a od koga je nije ni cudo.

BELFABIO:
na skupstini kad je izasao aleksandar vuckovic rekao je jednom tipu "sta se smejes bre idiote"

Evo morala sam i ja da se ukocim od smeha,cccccccc :-D :grin: :-D :grin:
Ima tu jos pacijenata kao sto je Draga Jocic,(koji je obijao trafike,pa sada prvi covek u muriji,koja je to ironija i obraz ko djon)Velja Ilic i Dragan palma(jagnjeca brigada,neandertalci i sirovine ne obadjene)
Sta da se ocekuje od estrade,kada nam zemlju vodi ovakav klan. :lol: :twisted: :roll:

Fency_Killer:
Sanja Marinkovic pita neku gospodju u emisiji Sve za Ljubav : "Izvinite,a koja vam je lepsa strana polovine?"

xexexeeeeeeeeeeee....................:D :D :D :D :D :D :D :D

koja tjurka :D

Trebalo bi da se

nice_face.jpg

evo nesto od sportskih komentatora:

Zvonko Mihajlovski:
- I zavrsen je jos jedan pokretni praznik fudbalskih slika.
- Cudan nacin dodavanja - jako i nikome!
- Najdoski je odlicno skocio ali nazalost samo preko precke

Vladanko Stojakovic:
- Da,da... dodji 'vamo bato, to se ne sme. Zuta karta!
- I odlicna intervencija Ljukovcana. Da vidimo zasto se sada Nemci raduju, pa da, to je gol !?

Milojko Pantic:
- (C.Zvezda-Partizan) Evo izlaze Partizanovi igraci... a evo i nasih.
- Evo nas na stadionu pod Bistricom.
- (Jugoslavija - Ceska, 1997) Aut za Holandiju.

Mirko Kamenjasevic:
- Biogradlic se stustio preko lijevog krila, dribla dvojicu, trojicu, uspio se osloboditi, dodaje loptu do Pejakovica ovaj odigrava dupli pas sa Savicem, Savic mu vraca, Pejakovic sam pred golmanom, dribla i golmana evo ga konacno puca i Go, Go,... *****, precka! (Kamenjasevicu je nakon ovog bisera izrecena zabrana prenosa sportskih dogadjaja u trajanju od 3 mjeseca)

Tolstojevski - Z.Brunclik

A sta kazete na ovo
,,Ja sam poliglota, volim zivotinje `` Zorica Markovic
,,Moj sin je pravi poligon, govori nekoliko jezika`` Vera Matovic
,,Ja sam veoma liberalna i zanimaju me nove stvari. Evo,na primer, jedva cekam kad ce ljudi da slete na Mars`` Goga Sekulic
,,Ona zivi u Ontariju ili u Kanadi, nisam sigurna `` Goga Sekulic

Back