NAJVECE GRESKE HITLERA ?

Највећа грешка Хитлера што није потаманио све јеврејске банкаре који су пљачкали Немачку, и грешка што се светио недужном јеврејском народу (ч. сиротињи).

Највећа грешка Хитлера што није потаманио све јеврејске банкаре који су пљачкали Немачку, и грешка што се светио недужном јеврејском народу (ч. сиротињи).
E baš me interesuje znaš li ti osim Rotšilda ijednog jevrejskog njemačkog bankara?

Možda si (ali samo možda) čuo i za Openhajmere?
A npr. taj Rotšild (koji je simbol zla) uopšte nije bio najjači jevrejski bankar u Njemačkoj.
E a ko je bio najjači to saznaj sam, ima vjerovatno negdje na netu ( eto da Ti malo pomognem, njegovu banku su nacisti pretvorili u Deutsche bank).

A opet posebna stvar je to da se i taj najveći jevrejski bankar u Njemačkoj nikako se nije mogao porediti npr. sa jednom Drezdenskom bankom ili sa jednim Kurtom fon Šrederom ili sa Gustavom Krup fon Bolen i Halbahom, iz čuvene haške bankarske familije.

Poslednja izmena:
Nijemci su ispocetka i krenuli u rusku kampanju pricajuci kako samo hoce osloboditi ruski narod komunizma ali nisu mogli dugo kriti svoje prave namjere. Odmah su pocele represije nad civilnim stanovnistvom i ratnim zarobljenicima i to je stvorilo samo jos veci revolt medju stanovnistvom i jaci otpor.

Nijemci su ispocetka i krenuli u rusku kampanju pricajuci kako samo hoce osloboditi ruski narod komunizma ali nisu mogli dugo kriti svoje prave namjere. Odmah su pocele represije nad civilnim stanovnistvom i ratnim zarobljenicima i to je stvorilo samo jos veci revolt medju stanovnistvom i jaci otpor.

Ne nego je vec odavno bila poznata hitlerova formula zemlje na istoku.

Грешка је што није до краја завршио посао на западном фронту, па тек онда кренуо у кампању против Руса.Затим и талас злочина према цивилима.

zato sto bi se zvao hans,johan,... imao bi plavu kosu i pricao bi nemacki ili ne bi ni postojao zato sto bi mu ubili porodicu,kao i svim ostalim Srbima,prema tome ne vidim razlog zasto se ti zalis sto nije pobedio engleze...

nisam razumeo tvoju recenicu ,sa postavljenom temom ...

sto se tice engleza , razlika je sledeca ...hitler je bio pojedinac koji je uzdignut od elite da ucini haos, a englezi su narod sa elitom i obrnuto ,koji vec vekovima terorisu 2ge
malo ili nikako se ne prica o genocidu engleske krune i njihove politike nad 2im narodima sirom sveta , preko 35 miliona ljudi je stradalo dok su vladali, malo li je !??
hitlera vise nema , a englezi i dalje suvereno vladaju i prave haos gde se zivoti gase ili su posrednici preko politike i gde dolazi do rata i haosa.

u tome je sustina ...ako nista 2go hitler je pitao da iskoristi prostor jugoslavije za prolazak nemackih trupa , kad je odbijen zbog glupoce srpskih ondasnjih politicara
i elite koja je slusala engleze ,razocarao se....

anglo-saksonci nikad ne pitaju ,oni postave ultimatum, bahati su, bezobrazaluk im je odvano deo politicke masinerije...

zato mi je zao sto englezi nisu popili batine od hitlera

nisam razumeo tvoju recenicu ,sa postavljenom temom ...

sto se tice engleza , razlika je sledeca ...hitler je bio pojedinac koji je uzdignut od elite da ucini haos, a englezi su narod sa elitom i obrnuto ,koji vec vekovima terorisu 2ge
malo ili nikako se ne prica o genocidu engleske krune i njihove politike nad 2im narodima sirom sveta , preko 35 miliona ljudi je stradalo dok su vladali, malo li je !??
hitlera vise nema , a englezi i dalje suvereno vladaju i prave haos gde se zivoti gase ili su posrednici preko politike i gde dolazi do rata i haosa.

u tome je sustina ...ako nista 2go hitler je pitao da iskoristi prostor jugoslavije za prolazak nemackih trupa , kad je odbijen zbog glupoce srpskih ondasnjih politicara
i elite koja je slusala engleze ,razocarao se....

anglo-saksonci nikad ne pitaju ,oni postave ultimatum, bahati su, bezobrazaluk im je odvano deo politicke masinerije...

zato mi je zao sto englezi nisu popili batine od hitlera

zbog Hitlera je stradalo 60 miliona ljudi
eto jedan nemacki zlikovac je gori od cele engleske elite
da li bi mogao da navedes neki ultimatum koji je VB dala Srbiji ili Jugoslaviji do 1941? kad su u pitanju ultimatumi, AU je bez premca...

nije da ja branim Engleze i njihovu imperiju, oni vekovima ugnjetavaju manje narode, uglavnom van Evrope, ali ovaj talas revizionizma koji na Hitlera gleda kao hrabrog borca protiv engleske imerije i jevrejskih bankara je potpuno van zdravog razuma

Poslednja izmena:
zbog Hitlera je stradalo 60 miliona ljudi
eto jedan nemacki zlikovac je gori od cele engleske elite
da li bi mogao da navedes neki ultimatum koji je VB dala Srbiji ili Jugoslaviji do 1941? kad su u pitanju ultimatumi, AU je bez premca...

nije da ja branim Engleze i njihovu imperiju, oni vekovima ugnjetavaju manje narode, uglavnom van Evrope, ali ovaj talas revizionizma koji Hitlera gleda je kao hrabrog borca protiv engleske imerije i jevrejskih bankara je potpuno van zdravog razuma

nisam se izjasnio do kraja ,moja greska do 19 veka englezi su potamanili preko 35 miliona ljudi ...taj broj je odavno porastao, sto direktnim ,sto indirektnim mesanjem uz zrtve koje stvaraju...

sto se opet tice engleske elite od njih nema gorih (moje misljenje) i nacin kako se politikom odnose prema 2im drzavama i njenim institucijama...

sto se tice ultimatuma ,ja sam naveo ANGLO-SAKSONCI ,i a njihov cuveni potez je rambuje i politicke ucene ....a, kada sam rekao u mnozini to se odnosi na svet
osim toga od americkih i engleskih bombi poginulo je vise ljudi u gradovima srbije nego kad je hitler napao bg...

AU i ASaksonska koalicija po ponasanju su isti ...

a, da jos nesto ...ako si indirektan ucesnik u masovnom unistavanju ljudi ne znaci da nisi krivac ...engleska elita je itekako imala razloga da WW2 pocne

Poslednja izmena:
nisam se izjasnio do kraja ,moja greska do 19 veka englezi su potamanili preko 35 miliona ljudi ...taj broj je odavno porastao, sto direktnim ,sto indirektnim mesanjem uz zrtve koje stvaraju...

sto se opet tice engleske elite od njih nema gorih (moje misljenje) i nacin kako se politikom odnose prema 2im drzavama i njenim institucijama...

sto se tice ultimatuma ,ja sam naveo ANGLO-SAKSONCI ,i a njihov cuveni potez je rambuje i politicke ucene ....a, kada sam rekao u mnozini to se odnosi na svet
osim toga od americkih i engleskih bombi poginulo je vise ljudi u gradovima srbije nego kad je hitler napao bg...

AU i ASaksonska koalicija po ponasanju su isti ...

a, da jos nesto ...ako si indirektan ucesnik u masovnom unistavanju ljudi ne znaci da nisi krivac ...engleska elita je itekako imala razloga da WW2 pocne

daj da cujem tvoju teoriju zavere

Back