najvece antisrbske zemlje

ko nam je najvise naskodio

• Slovenija

• Hrvatska

• Amerika

• Albanija

• Nemacka

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
attachment.php

Hrvati najvise mrze nas , a i mi njih.
A najvise nam je naskodila Albanija oduzevsi nam Kosovo.
Ko se slaze samnom?>

Ta mala antipatija , koji samo neki od nas osecaju prema njima , zaista se ne moze uporedjivati sa strastvenom mrznjom koju oni kolektivno gaje prema nama .

U nasim ministarstvima sedi mnostvo Hrvata . Imali smo Hrvaticu za Ministra Poljoprivrede . Sad , opet imamo Hrvata koji je Ambasador u Namackoj . Njihovi proizvodi su vise nego dobrodosli u Srbiji . Njihovi biznismen su sa lakocom pokupovali srpske firme , srpsku zemlju i srpsko trziste . Nasi politidcari rado rade za njihovu obavestajnu sluzbu i , naravno idu u Hrvatsku na more . Da ti ne nabrajam vise .

Ta mala antipatija , koji samo neki od nas osecaju prema njima , zaista se ne moze uporedjivati sa strastvenom mrznjom koju oni kolektivno gaje prema nama .

U nasim ministarstvima sedi mnostvo Hrvata . Imali smo Hrvaticu za Ministra Poljoprivrede . Sad , opet imamo Hrvata koji je Ambasador u Namackoj . Njihovi proizvodi su vise nego dobrodosli u Srbiji . Njihovi biznismen su sa lakocom pokupovali srpske firme , srpsku zemlju i srpsko trziste . Nasi politidcari rado rade za njihovu obavestajnu sluzbu i , naravno idu u Hrvatsku na more . Da ti ne nabrajam vise .

Lupaš bezveze.
Otkud ti pravo da kolektiviziraš cijeli narod?
Osjećaji Hrvata spram Srba se nimalo ne razlikuju od osjećaja Srba spram Hrvata.

Gore od toga su jedino takvi ljudi kao ti koji pokušavaju nekakvom iskvarenom demagogijom kod drugih proturiti neke svoje bolesne fantazije. :evil:

Otkud ti pravo da kolektiviziraš cijeli narod?

Ima covek pravo na slobodno misljenje. Najveca tekovina ljudske civilizacije. Ti si tu da taj njegov stav ako ti se ne svidja osporis cinjenicama, argumentima, prebacivanjem ili na svoj nacin.;)

Osjećaji Hrvata spram Srba se nimalo ne razlikuju od osjećaja Srba spram Hrvata.

Pa nije bas. Ovde ne uzimam u obzir ljude ni sa jedne ni sa druge strane koji manje vise robuju klasicnim predrasudama i koji brzo osveze svest kada dodju u dodir sa drugom stranom i shvate da su to besmilice.:)
Srbofobija u Hrvatskoj ima i svoju ideolosku pozadinu dugu stotinu i kusur godina kroz dela Starcevica , jednog od tvorca moderne hrvatske drzave. Ona je rezultirala masovnom nacionalistickom histerijom u II sv.ratu i genocidom. Skidanjem komunistickih okova , neformalno su rehabilitovane ultranacionalisticke grupe koej su se pozivale na ustastvo i dodatno potpirili vatru , sto je rezultiralo s cim jeste, moja porodica i ja smo to najbolje osetili na svojoj kozi.
Kroatofobija ni kao leksicki izraz mislim da ne postoji a kamoli kao istorijska cinjenica i da je poprimao neke elemente ideoloskog pokreta.

Back