Највећа ВОЈНА сила?

The strongest one!

• Руска Федерација

• Сједињене Америчке Државе

• Народна република Кина

• Индија

• Европска Унија(ВБР, Немачка, Француска, Шпанија...)

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
off_martin:
Najveca vojna sila danas?
USA kako god da ga obrnes.
Generalno gledano, da, ali ne u svemu.
Kina i Indija imaju brojnije vojske, i to takodje profesionalne.
Rusija ima brojniji nuklearni arsenal, skoro duplo vishe tenkova, artiljerije,
napredniju i brojniju PVO. Izrael ima bolje specijalne jedinice i vojska ima vishe iskustva.
Japan je verovatno bolje tehnoloshki opremio vojsku. Tako da...

Vladimir Putin:
Shta su doneli, 5-6 teroristkinja sa automatima i neshto exploziva.
To je mogla organizovati i bilo koja moskovska mafijashka grupa.
A razdaljina Grozni-Moskva nije problem, ne mislish valjda da su ishle peshke. :lol:
Oruzhje su verovatno nabavile u Moskvi, a do nje su doshle slobodno, one su ruske drzhavljanke.
ma da seli jedno posle podne na pivo ispred radnje, popili par komada pa rekli... e mogli bi da zauzmemo pozoriste u moskvi i ljude u njemu za taoce... i ovako nemam pomatnja posla, vazno je da se nesto dogadja... Aj razmisli malo sta ti meni naprica!

dejina811:
ma da seli jedno posle podne na pivo ispred radnje, popili par komada pa rekli... e mogli bi da zauzmemo pozoriste u moskvi i ljude u njemu za taoce... i ovako nemam pomatnja posla, vazno je da se nesto dogadja... Aj razmisli malo sta ti meni naprica!

Mozhda sam glup, ali meni deluje da je bash tako nekako bilo.

Aj necemo vishe o ovome, jako me smara.

dejina811:
Ma više mi je preko glave da slušam o arapskom fundamentalizmu kao najvećoj pretnji današnjice...OK, nema većih fanatika od njih, ali svakoj pretnji je potrebno pokriće, a ne vidim zašto bi baš ovih godina Arapi krenuli u Džihad... Mnogo više odgovara da pukne u tom delu sveta nekom ko nema dovoljno resursa... Pa sad da li Ameri stoje i iza tih fundamentalista ako stoje, kako je sve očiglednije, iza Bin Ladena, ostaje da se nagađa, ali oni i Britanci su prvi podržali nezavisnost Čečenije... Odoh ja na more, vidimo se za 2 nedelje...

Back