Najveca naucna prevara 21 - og veka - Senf

Kamael

Buduća legenda
Poruka
40.857
Upakovan u plasticnu ambalazu koja drzeci se u u ruci deluje kao da ima preko kg a kada se maze na specijalitet uglavnom salamu izlazi u minijaturnim tankim crtama.

Skidajuci gornji deo ove plastike posto cesto dolazi do zacepljenja a i do slabog kretanja odozgo na dole ispadne gomila sadrzaja na jedan zalogaj,pa umesto tri zalogaja ovog ukusnog priloga covek dobije samo jedan.Kada opet krene da stiska i pritiska vidi da senfa vise nema.

I onda pogleda ovu debelu i tesku plasticnu ambalazu da vidi koliki je bruto a koliki neto,i desava se ukoliko je slabijeg vida da ostane uskracen za ovu informaciju zbog velicine slova na poledjini plastike.

Sta je u pitanju,jos jedna zavera masonerije prema naivnom i lakovernom covecanstvu gde je materija gresna a profit svetinja?Ili je u pitanju obicna trgovinska razmena izmedju prodavca i potrosaca?

Poslednja izmena:
ovako moj cale kaze: djuro budem li te video da debelo mazes senf preko kikiriki butera odalamicu ti jednu da ce ti tintara otpasti a ja ga pitam cale sta je to tintara i onda osetim jak udarac u obraz i kako padam sa stolice a moj cale kaze ovako: e to ti je djuro tintara onda mama vristi i odalami caleta po njegovoj tintari tiganjem sa jajima na oko posle kada doruckujemo svi se izljubimo i idemo iz kuce a mama meni stavi tubu senfa u ranac i kaze da imam u skoli da mazem
a u skoli sam glavna faca, sve devojcice oko mene i govore ovako: djuro,give me your mustarch a tako se kaze na engleskom senf, sve ovako govore djuro, give it to me please a cale veli da one ne traze senf nego nesto drugo pa ga mama odalami a ja sad ne znam sta to one traze ako ne senf da li iko od vas zna sta traze

Tajnovitost i lukavstvo senf proizvoda prodire dublje nego sto mnogi mogu i zamisliti.U pitanju nije problem na lokalnom nivou vec globalnom.Koliko komada ovog delikatesa prodje kroz ruke kasirki i uruci se krajnem korisniku?

Protiv zavere se boriti tako da svako u tisini poprica sa svojom kasirkom a isti zameniti kecapom.

Back