Najveca laz na forumu

Ubedljivo najveca osim tih laz je da su svi ovde strejt.
U redu je ko se ne izjasnjava al' tako uz izjasnjavanje 'super ful strejt sjajno sve' a oni tagovani od strane partnera\partnerki kako se ovo i ono sa istopolnim partnerima\partnerkama,gej klub ovaj gej klub onaj sa sve hastagovanjima.
Cemu foliranje ne znam.

...ti se bas razumes u tu tehniku, tagovanja i hastagovanjima, ma sta to znacilo..i sigurna si da to sto pricas je istina? i ne mislis da mnoge od osoba koje postuju na forumu vredjas takvim
etiketiranjem..???? a onda se bunis kad te prozivaju za mnogo bezazlenije stvari....jos pominjes kojejakve prijave i gluposti, m?

...ajde malo hop pre skoka, ne bi bilo na odmet..:ok:

Ubedljivo najveca osim tih laz je da su svi ovde strejt.
U redu je ko se ne izjasnjava al' tako uz izjasnjavanje 'super ful strejt sjajno sve' a oni tagovani od strane partnera\partnerki kako se ovo i ono sa istopolnim partnerima\partnerkama,gej klub ovaj gej klub onaj sa sve hastagovanjima.
Cemu foliranje ne znam.

Ne razumem ovo podebljano.

Čemu foliranje?
Da, stvarno, čemu? :)

Ne razumem ovo podebljano.

Čemu foliranje?
Da, stvarno, čemu? :)
Nece da se kriju a ovi ih zavlace mozda to?

Dobro pitanje jer kada je printskrin toga slan na pp ili kacen na zid zajedno sa printskrinovima odavde uz pitanje sta je fol od ta dva nije bilo odgovora ili se desavalo blokiranje,brisanje.
To su pitani neki cesto.Printskrinovano i brisanje da ne bude kao maa nee,nije se desilo.
Cak mi je najnejasnije zaista da neko zivi,radi u zemlji gde je to u redu a pise kako nije ono sto jeste.Bilo je takvih isto.
Nista sve ovo nije posebno ni jedinstveno a razocarenje za one koji misle da forum daje realnu sliku svega - daje ali na nacin iz naslova.

I to stoji ali je sumanuto folirati da si ono sto nisi kad uzivo bilo ko sa foruma moze to da vidi i dokumentuje kako bi imao dokaz u slucaju napad je najbolja odbrana 'lazne optuzbe ljubomornih,zavidnih,zlih' ta prica.

Forum cita mnogo ljudi,dosta je onih tu koji ne pisu ali udju po nekada - anoniman si za one koji te ne znaju samo ako to zelis da budes zaista.
Ako ne zelis zasto burne reakcije,cemu to.

Poslednja izmena:

Back