Najveca budalastina koju ste uradili

Joj, svasta...
Zbog jednog sam uganula nogu. Znala sam kada krece iz stana, pa htela da ga iznenadim, dosla sa drugaricom da mu za brisace kola zakacimo iznenadjenje, pa da smugnem da me ne vidi. Zavrsilo oblozima i posle je on osecao krivicu i bdio nada mnom. :)
Prvom momku sam otisla u vojsku u posetu. Pa ponovo uvece dok je bio na starzi. Uvukla se u kasarnu:) Kada sam cula da neko nailazi toliko sam se smotala da sam ga srusila i pala preko puske :rotf:
Prilikom romanticne atmosfere: pice, muzika priguseno svetlo,... U kupatilu sam pripremila kupku i svece okolo. Sve je bilo ok dok nisam zapalila pramen kose na najblizi plamen :zcepanje:
Ako se setim jos, pisem...

U ebote , radio sam svasta . Jednom sam dosao ispred fakulteta u pola noci i jednoj djevojci ispisao sprejom
ljubavnu poruku na trotoaru .Poruka je bila duga oko 10 metara . Nisam bio tinejdzer nego magarac od 30 godina .
Proslog ljeta me jedna pozove na kafu , a vani preko 35 stepeni .Do tada je nisam ni vidio nego smo se samo dopisivali .
Upalim motocikl i po gasu . Presao sam ukupno 630 km . Postavljao sam ljetos ovdje slike sa tog puta !

Back