Najveca bol

• Začetnik teme Začetnik teme Enina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozz..sta je najbolnije sto vam se desilo u zivotu?

Ljudi svoju najveću bol najčešće kriju toliko duboko u sebi, da čak nisu spremni ni psihoterapeutu da pričaju o njoj, makar im ta ista bol pravila tešku neurotiku...

Nisam sigurna, draga Enina, da će forumaši kazivati bilo šta o svojoj najvećoj boli, jer je to ravno samoranjavanju...

Pozz.. tebi...
:vzagrljaj:

Ljudi svoju najveću bol najčešće kriju toliko duboko u sebi, da čak nisu spremni ni psihoterapeutu da pričaju o njoj, makar im ta ista bol pravila tešku neurotiku...

Nisam sigurna, draga Enina, da će forumaši kazivati bilo šta o svojoj najvećoj boli, jer je to ravno samoranjavanju...

Pozz.. tebi...
:vzagrljaj:
Vjerujem da jeste..naumpade mi pitanje

da.
razmisljam o emocijama i osecanjima
da li umemo da razgranicimo sta je sta, jer samo tako mozes da prevazidjes teske trenutke .. u suprtonom ostajes zarobljena u tom trenutku ocaja i zivot orijentises ka njemu

Mislim da se nikakvom mentalnom strategijom ne može upravljati velikim bolom i velikom tugom...
Tu je vreme jedini iscelitelj.

Gubitak najbližih članova porodice izaziva najveću bol, patnju (nazovite kako god hoćete). Ni ja nisam izuzetak od takvog iskustva.
Treba i snage i vremena da se nauči živeti sa tim. Svako se na svoj način bori i izbori sa tim. I da, bitna je podrška porodice, veoma.

Život je sklop lepih i teških trenutaka.
Smrt najbližeg člana porodice ili voljene osobe je su momenti o kojima niko ne voli da priča, jer ih teško doživljava. To je "diranje u ranu".
Bila sam mlada kada mi je umro tata... Umro je neko ko je bio moja druga polovina, otac mog deteta, naš heroj...
Živiš dalje, sa tugom i živim sećanjem u duši. Pustiš da vreme učini da sećanje na lepe trenutke sa tom osobom nadvlada tegobu u duši. Posvetiš se deci, ili nečemu drugom, što će te ispuniti i život vratiti u normalne tokove...

Back