Enina
Elita
- Poruka
- 22.131
Pozz..sta je najbolnije sto vam se desilo u zivotu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozz..sta je najbolnije sto vam se desilo u zivotu?
Vjerujem da jeste..naumpade mi pitanjeLjudi svoju najveću bol najčešće kriju toliko duboko u sebi, da čak nisu spremni ni psihoterapeutu da pričaju o njoj, makar im ta ista bol pravila tešku neurotiku...
Nisam sigurna, draga Enina, da će forumaši kazivati bilo šta o svojoj najvećoj boli, jer je to ravno samoranjavanju...
Pozz.. tebi...
![]()
Vjerujem da jeste..naumpade mi pitanje
jel to bol ili patnja?Smrt nekih osoba koje su mi mnogo značile.
Može li se postaviti granica između , sa bodljikavom žicom?jel to bol ili patnja?
da.A ...bitno li je?
Nebitno.da.
razmisljam o emocijama i osecanjima
da li umemo da razgranicimo sta je sta, jer samo tako mozes da prevazidjes teske trenutke .. u suprtonom ostajes zarobljena u tom trenutku ocaja i zivot orijentises ka njemu
u stvari vrlo je bitno, jer od toga zavisi i tvoja mentalna snaga i sposobnost da se izvuces iz teske situacije ali ok
Nebitno.
da.
razmisljam o emocijama i osecanjima
da li umemo da razgranicimo sta je sta, jer samo tako mozes da prevazidjes teske trenutke .. u suprtonom ostajes zarobljena u tom trenutku ocaja i zivot orijentises ka njemu
Uzas jedankad mi ostao delić živca živ u zubu i kad je zubar to krenuo da mi čisti onim iglicama bez anestezije jer je čovek računao da je "lek" za devitalizaciju uardeo svoje...Možda to nije ta vrsta bola na koju se ovde misli ali boli pa rastura,bukvalno vidiš zvezde.
Bas tako..sta naumpadne..odma pisemSad mi je jasno! Zato ti imaš toliko poruka! Što na um, to na drum!![]()
![]()
![]()
Bas tako..sta naumpadne..odma pisem
Ispiranje želudca i stavljanje katetera u bešiku.Pozz..sta je najbolnije sto vam se desilo u zivotu?
Ima ih koji imaju 200000 porukaSamo ti piši...
Ti i tebi slični treba da dobijete nekakve nagrade od Krstarice... Vi ste udarnici koji je održavate![]()
![]()
![]()