Зоки Legenda Poruka 51.694 27.02.2019. u 01:17 - Najvaznije #26 The Zodiac: To je bezveze ...sebicno - - - - - - - - - - Ne zanima me da li se tucate ... Kliknite za proširenje... Zbog čega si onda ovde??? oO
The Zodiac: To je bezveze ...sebicno - - - - - - - - - - Ne zanima me da li se tucate ... Kliknite za proširenje... Zbog čega si onda ovde??? oO
DarkMoon Legenda Poruka 54.938 27.02.2019. u 02:15 - Najvaznije #27 Зоки: Zbog čega si onda ovde??? oO Kliknite za proširenje... Ubijam vreme ...
miici Ističe se Poruka 2.372 27.02.2019. u 22:44 - Najvaznije #28 prihvatanje sebe, drugih bez preozbljinog dozivljaja
Jennifer Jennin Elita Poruka 19.733 04.03.2019. u 20:39 - Najvaznije #29 The Zodiac: Sta je po vama najvaznije u zivotu ,ljubavi...da li ste ostvarili to.. Kakav je osecaj? Kliknite za proširenje... Najvažnije je biti zdrav - i nisam baš tome posvećena koliko bi trebalo ima još al neam kad
The Zodiac: Sta je po vama najvaznije u zivotu ,ljubavi...da li ste ostvarili to.. Kakav je osecaj? Kliknite za proširenje... Najvažnije je biti zdrav - i nisam baš tome posvećena koliko bi trebalo ima još al neam kad
Kosta2 Legenda Poruka 65.144 04.03.2019. u 20:45 - Najvaznije #30 The Zodiac: Sta je po vama najvaznije u zivotu ,ljubavi...da li ste ostvarili to.. Kakav je osecaj? Kliknite za proširenje... Da ne misliš kud ćeš, gde ćeš i šta ćeš sutra. Ostvareno, osećaj do jaja.
The Zodiac: Sta je po vama najvaznije u zivotu ,ljubavi...da li ste ostvarili to.. Kakav je osecaj? Kliknite za proširenje... Da ne misliš kud ćeš, gde ćeš i šta ćeš sutra. Ostvareno, osećaj do jaja.
Jennifer Jennin Elita Poruka 19.733 04.03.2019. u 20:57 - Najvaznije #31 Kosta2: Da ne misliš kud ćeš, gde ćeš i šta ćeš sutra. Ostvareno, osećaj do jaja. Kliknite za proširenje... to mi kao nemoguća misija deluje
Kosta2: Da ne misliš kud ćeš, gde ćeš i šta ćeš sutra. Ostvareno, osećaj do jaja. Kliknite za proširenje... to mi kao nemoguća misija deluje