DarkMoon
Buduća legenda
- Poruka
- 41.421
Sta je po vama najvaznije u zivotu ,ljubavi...da li ste ostvarili to..
Kakav je osecaj?
Kakav je osecaj?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bice,sprema se
blagostanje
Ljubav u kom smislu? Prema bogu, kulenu sa ajvarom, ŽFK Banatu...? Nekako zvučimo jehovinosvedočki kad smo tako puni ljubavi, da preliva... ))
Bilo je ovde tema i o gejevima, valja naglasiti na šta se misli. )))
Ljubav, ljubav prema ženi koja nadahnjuje i pokreće... Pa ne, nije to najvažnije u životu, recimo da je zdravlje najbitnija pokretačka poluga, kad toga nema čoveka mo'š jepsti, nema ništa od njegove ostvarenosti u bilo čemu, kroz bilo šta...
Kakav je osecaj?
Kakav je osecaj?
Najvaznije je imati svoj mir. Ostvarila sam to udajom.
Љубав је живот у пуном смислу, духовна веза са сродном душом, која чини да кроз љубав према другоме духовно остварујемо себе и развијамо своју душу. Без љубави нема ничега осим маште, а машта није живот ни духовно остварење, већ само контемплација и нада.Sta je po vama najvaznije u zivotu ,ljubavi...da li ste ostvarili to..
Kakav je osecaj?
U životu je najvažnije da si živ, u ljubavi da se volite. Ostvarili smo. Osećaj je, nemam pojma, dobar.Sta je po vama najvaznije u zivotu ,ljubavi...da li ste ostvarili to..
Kakav je osecaj?
U životu je najvažnije da si živ, u ljubavi da se volite. Ostvarili smo. Osećaj je, nemam pojma, dobar.
Odgovorio sam, može lock?
PS. U seksu je najvažnije da se jehbete. Znam da nisi pitao ali kapiram da se pitanje samo nameće.
Poyy
Kakav je osecaj?
Najvaznije u zivotu je da gledas da se lepo obucesSta je po vama najvaznije u zivotu ,ljubavi...da li ste ostvarili to..
Kakav je osecaj?
Najvaznije u zivotu je da gledas da se lepo obuces
U životu je najvažnije da si živ, u ljubavi da se volite. Ostvarili smo. Osećaj je, nemam pojma, dobar.
Odgovorio sam, može lock?
PS. U seksu je najvažnije da se jehbete. Znam da nisi pitao ali kapiram da se pitanje samo nameće.
Poyy
da...Sta je po vama najvaznije u zivotu ,ljubavi...da li ste ostvarili to..
Kakav je osecaj?