Ajde da malo oživimo ovu temu. Neću postavljati fotografije već se usredsređujem na karakterne osobine:
Ovan - Vinsent Van Gog ( tvrdoglav, razdražljiv, nervozan, ASC Rak to pojačava, u mladosti htio da bude propovjednik - Neptun u Ribama u 9-om polju, svađe i raskidi sa prijateljima, Saturn i Uran u 11-oj kući) Vjerovatno ima i tipičnijih Ovnova ali on mi je drag slikar pa eto
Bik - Đorđe Balašević - hedonista rođeni, al se nekad dobro jelo, muzika -Bik vlada grlom i glasnim žicama, normalno žene, melanholik - em Bik em Lala...
Blizanci - Henri Kisindžer - otjelotvorenje neuhvatljivog Merkura, briljantni diplomata, govori dvosmisleno, ne možeš ga uhvatiti ni za glavu ni za rep, multitasking.
Rak - Marse
l Prust -bolešljiv, astmatičar, lako zaplače, voli komfor svog doma, ključno djelo naslovljava "U traganju za izgubljenim vremenom" (Rak je kao četvrta kuća, korijeni, prošlost, genetika) .Franc Kafka vrlo slično
Lav - Benito Mussolini - ključna osobina, osim što je jelte diktator - teatralnost. Donald Trump

u podznaku. Slobodan Milošević, Slavko Perović ("ja pa ja")...
Djevica - Ivo Josipović 1/1 tipičan predstavnik svog znaka tj. čovjek bez strasti. Ko ga je slušao kako govori sve mu je jasno.
Vaga - Džon Lenon i Mahatma Gandi, traže mir, harmoniju...ali i Hitler je Vaga u podznaku (kod njega je prevagnula okrutnost - Mjesec u Jarcu, rođen na prelazu dva bestijalna znaka)
Škorpija - ima dosta kandidata, ajde neka bude Dostojevski (u mladosti anarhist, u zrelom dobu nacionalist, ali uvijek fanatičan) Seksualne perverzije se podrazumijevaju. Škorpija je opasan znak, pa ću navesti i Čarlsa Mensona, iako nije tačan popularni mit da je najviše serijskih ubica rođeno u tom znaku. Vjerovali ili ne, Vaga zna biti opasnija.
Strijelac - Jasna Šekarić( treba li da obrazlažem)

Jarac - Henri Miler (u svojim romanima kao i u životu opsjednut je seksom, i Sunčev znak i ASC su u bestijalnim znacima a Mars u Škorpiji to još pojačava do krajnjih perverzija) Edgar Alan Poe, nešto drugačiji tip Jarca, ali isto tipičan predstavnik znaka, melanholija koja se urezala u svaku poru njegovog lica...
Vodolija - Milo Đukanović (reformator, antitradicionalist, prije svih vidi nadolazeće promjene)
Ribe - Artur Šopenhauer (mistika, bijeg od stvarnosti, one obične, ali zato poniranje u najdublje tajne kosmosa i psihe). Društvo mu prave Rudolf Štajner i Frederik Šopen.