Најтежи дани младости

Smisao je van neta kao da ne postoji,svaka aktivnost napolju je smisao,ok zavisi nam posao od neta ali uz to eto navlacenja na gluposti
Слажем се и ја да треба напољу да се буде што више и све то стоји, али ја могу пљуцат по нету и технологији ал џабе кад сам све што сам научио и урадио успео помоћу исте те технологије и нета, а не бивања напољу

Музику сам научио уз ФЛ и наравно неку дозу урођеног слуха. На нету сам научио више него у школи. На компу и фону сам почео свакодневно да пишем и вежбам риме. На фону сам сазнао како бити здрав, како јести, треенирати...

Једино ме то ментално здравље јбе. Јесте оно и најбитније , ал оно је једино што ме јбе

Мада, остављам простор да ми логика у овоме што сам рекао ипак није добра

Зато треба бити упоран оптимиста... све што неваља, претвориш прво у нешто средње, да не би било суво зло... типа могло је десет пута горе, ал није

Само оптимизацијом свега и доброг и лошег стичеш праву животну чврстину... пошто је то процес, процесуирај
Имаш поенту! Ово ме уверава.

Како ја то да применим?
Благодари Богу за све, и добро и лоше, док то не постане осећање захвалности за добро и лоше које проживљаваш, добро те васкрсава, зло те челичи...

Мој смисао је стварање и да се на тај начин представим свету, кад на овај најједноставнији слабије умем

Није добро да се престављаш свету, док ниси у тоталној позитиви... прво градиш позитиву до краја, па је тек онда показујеш...

И док не добијем рикогнајз што енглези кажу, нећу бити миран. Тек тад.
Нећеш бити миран ни кад га добијеш... Мирноћа мора већ сад да постоји... пошто је нема, то значи да фали оптимизација

Благодари Богу за све, и добро и лоше, док то не постане осећање захвалности за добро и лоше које проживљаваш, добро те васкрсава, зло те челичи...

Није добро да се престављаш свету, док ниси у тоталној позитиви... прво градиш позитиву до краја, па је тек онда показујеш...

Нећеш бити миран ни кад га добијеш... Мирноћа мора већ сад да постоји... пошто је нема, то значи да фали оптимизација
Са свим се слажем, само мени објасни мало на секуларнији начин

Са свим се слажем, само мени објасни мало на секуларнији начин
Мораш са свима да си у миру, да прашташ свима... и себи и мајци и ближњима... Мир значи мирење, помирење

Мир се стиче праштањем, буквално се поставиш као мајка свим познатим људима кад сте уживо, да осете спрам тебе као да их мајка неусиљено милује... а ти ко мајка да се не љутиш на њих ако су каприциозна деца, већ да си миран док глуме лудило и зрелост...

Знам да је тешко, али ставиш се у улогу мајке према детету, тако је мирење лакше

Мораш са свима да си у миру, да прашташ свима... и себи и мајци и ближњима... Мир значи мирење, помирење

Мир се стиче праштањем, буквално се поставиш као мајка свим познатим људима кад сте уживо, да осете спрам тебе као да их мајка неусиљено милује... а ти ко мајка да се не љутиш на њих ако су каприциозна деца, већ да си миран док глуме лудило и зрелост...

Знам да је тешко, али ставиш се у улогу мајке према детету, тако је мирење лакше
Паметно збориш, увераваш ме...
@georgejune видиш како доста ствари мош наичит на крстарици машала?

Back