Najtalentovanije igraci , koje ste najvise voleli i zasto( kraljevi driblinga)

Ako je ovo prosek blago tebi...

- - - - - - - - - -

Ovaj covek je verovatno imo 'najlepsu' tehniku ikad...koja elegancija gospodin Denis Berkamp...

Njega smo verovatno svi omrzli od onda kada je nagazio Mihu na SP 1998 (ako se ne varam) ali se za coveka moze reci jedino da je fudbalski umetnik.
Inace na 7:20 u ovom klipu je verovatno najbolji potez koji sam ja ikada video na jednoj fudbalskoj utakmici :worth::worth::worth:

Inace,kad vec pominjem najbolje poteze ikada,da li se neko seca ovog coveka?Mozda se ne moze reci da je najtalentovaniji igrac ikada ali ovo je po meni najbolji gol u istoriji fudbala.

Auuuu secam se ovoga ali nisam ovo vidio sto godina...Golcina nema sta ali 'najbolji gol u istoriji' pretera ga brate... Ti akrobatski udarci se daju navezbati ako si uporan... jeste ovo fenomelano ali tako nesto slicno se moze videti uvatio je sela tu zavrsila svaka cast...ali ovo sto je Berkamp izveo koja tehnika balans koordinacija na tako malom prostoru inteligencija i sve u delicu sekunde da je recimo 'flikovo' vanjskom gol bi bio lep ali nista posebno jer se to moze izvesti ali ovo brate...umetnost...Da se nadovezem na pricu o driblerima...Mislim da Denilsonu po meni nije ovde mesto jeste pamtimo ga po driblinzima jer nista drugo nije ni uradio...ali to je meni uvek delovalo nekako vestacki nauceno dosta finti koje odmah pocinje da radi ignorisuci kako se protivnik prema njemu ponasa 'neosluskuje igraca neulazi u odnos snjim' pa ga onda slomi kao recimo Dejo taj dribling u porektu celim telom ili recimo Ronaldo zuba, (nemislim da ovde prosipam pamet mislim da me kapiras o cemu pricam) ovo imam veliki problem da objasnim Englezima koji su duduci za to ili ljudima koji nemaju taj dar, udjem u pricu s likom i onda mi kaze da je Kristijano jedan od najboljih driblera daj brate nekazem da ni on ni Denilson nemaju neki dar imaju ali to je dosta skromno kad je upitanju dribling spram ostalih 'pravih driblera' mnogo improvozacije oslanjanja na brzinu itd i 'zamzivanje ocima' nekim trikom pre toga koji gotovo da nije imo funkciju... Ronaldinjo recimo je imo gomilu trikova koji se mogu nauciti ali isto neverovatan prirodan dar kao malo ko bio je sila jednostavno 'total package' jedan od mojih omiljenih igraca svakako ali pamtim par igraca koji su ipak bili osetno prodorniji od njega...

Evo jedan "propali"...Meni bio jako drag kad se pojavio jer dosta rola loptu i sam to najvise radio to je ono sto sam prico kad uvlacis igraca u dribling stavaras taj odnos snjim, to danas sve redje vidjam to rolanje...Al niko nije rolo loptu ko Prosinecki ***** ti sunce kakav majstor...Inace sjecam se kad je pre dve godine potpiso za Milan ovaj Taarbat...tad je nesto izjavio u fazonu jako sam zadovoljan sto idem u Milan jer cu sad biti na radaru vecih klubova poput Reala i Barselone i ovo mi je oskocna daska...

Сад извалих да сам клип o Мендијети поставио у погрешну тему, требало је да иде у легенде фудбала.
Зато ево мало једног доброг дриблера од мене.

П.С. За оне који су поменули Кинкладзеа, а нису му знали националност, он је Грузијац. Био са Каладзеом, Арвеладзеом, Кобиашвилијем, Иашвилијем, Цкитишвилијем и другим добрим грузијским играчима...

Back