M Mali Keks Zainteresovan član Poruka 235 16.10.2023. u 19:25 - Najsmjensnija imena za psa koje ste culi? #1 Najsmjesnija koja sam ja cuo za psa je Metak Ibro Mile Labi
Отварач мозга...опет Iskusan Poruka 6.314 16.10.2023. u 19:27 - Najsmjensnija imena za psa koje ste culi? #2 Кригла...не разумем ни ја,али такво је име другар дао свом стафорду.
M Mali Keks Zainteresovan član Poruka 235 16.10.2023. u 19:28 - Najsmjensnija imena za psa koje ste culi? #3 Отварач мозга...опет: Кригла...не разумем ни ја,али такво је име другар дао свом стафорду. Kliknite za proširenje... Hahahahahhahhaha top
Отварач мозга...опет: Кригла...не разумем ни ја,али такво је име другар дао свом стафорду. Kliknite za proširenje... Hahahahahhahhaha top
prvepruge Domaćin Poruka 4.495 16.10.2023. u 19:41 - Najsmjensnija imena za psa koje ste culi? #4 Drugar je dao ime svom snauceru Marks. Hvalio se da je to po Karlu Marksu, doduse tek kaad je to bilo bezopasno, pocetkom 2000-tih.
Drugar je dao ime svom snauceru Marks. Hvalio se da je to po Karlu Marksu, doduse tek kaad je to bilo bezopasno, pocetkom 2000-tih.
RužnaKoLopov Buduća legenda Moderator Poruka 42.501 16.10.2023. u 23:33 - Najsmjensnija imena za psa koje ste culi? #5 Mali Keks: Najsmjesnija koja sam ja cuo za psa je Metak Ibro Mile Labi Kliknite za proširenje... Hercegovina , malo ušuškano selo odmah posle daytona ———-> Albright (samo tako bez Madeleine)
Mali Keks: Najsmjesnija koja sam ja cuo za psa je Metak Ibro Mile Labi Kliknite za proširenje... Hercegovina , malo ušuškano selo odmah posle daytona ———-> Albright (samo tako bez Madeleine)