*Anchy*
Ističe se
- Poruka
- 2.631
foooooook
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da pogodim,ti si onaj gore što je banovan,jel??Ivan IV of Russia:Smesna ova sa sisom!
SIKTER BRE...odakle se ovoliki stvarajuИван Грозный:-
--
---
Klikni OVDE za učlanjenje na oličnu besplatnu on-line igru Gladiatus.
Ako se ne bojite opasnosti divljine i ako možete ponosno ući u arenu i pobijediti sve koji vam se suprotstave, tada uđite u nemilosrdan svijet Gladiatusa!
Istražite Mistične planite,Mračne šume,Varvarsko selo,Banditski logor,Drevni hram,Gusarsku luku i Vučji brlog.Kupujte kacige,oklope,štitove,magične napitke i mnogo druge stvari u Gladiatusu![
URL=http://s1.gladiatus.ba/game/c.php?uid=31441]KLIKNITE OVDE DABISTE SE UČLANILI U NEVEROVATAN SVET GLADIATUSA![/URL]
-
--
---
---
Klikni OVDE za učlanjenje na oličnu besplatnu on-line igru BiteFight.
Bitka između Vampira i
Vukodlaka bjesni već stoljećima.
Tvoja je sudbina, odluči se!
Igraj sada besplatno!
Radite na groblju i zarađujte pare...kupujte kod trgovca mačeve,oklope,kacige i drugu opremu.Opremi se da pobediš svoje neprijatelje.Napadajte druge vampire i vukodlake.Lutaj gradom tražeći nove žrtve.Napravi svoj savez i sa prijateljima napravi skrovište.Sagradi sigurno sklonište sa svojim prijateljima.
KLIKNITE OVDE DABISTE SE UČLANILI U NEVEROVATA SVET BiteFighta!
zelite li da postanete milioner? :-DNaughty_Angel:Da pogodim,ti si onaj gore što je banovan,jel??![]()
aha!!!UberSukhoi:zelite li da postanete milioner? :-D![]()
Ajde nemoj biti tužan podelićemo...Baja-mali-Knindza:
Нема ништа, док не одобри министар унутрашњих послова, Кома Ивановић!!!!!Naughty_Angel:Ajde nemoj biti tužan podelićemo...Ali ipak meni malko veći deo...
![]()
Ako misliš na mene,ja nisam nijednom banovana... Otkud ti to??Ivan IV of Russia:To Sukhoi.Kolliko se ja secam i ti si banova i imas jedan banovan nalog!>)
Sturmgewehr Stg-44Ivan IV of Russia:sukhoi samo za tebe http://www.militaryfactory.com/smallarms/imgs/mg43.jpg