NAJSMESNIJA IMENA!!!!!!

• Začetnik teme Začetnik teme Dukey
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Истинита прича са ВМА која се годинама препричава...
У канцеларији чувеног кардиолога др Мијата Прцовића звони телефон. Женски глас са друге стране жице: „Овде докторка Туцовић”. Он ко из топа: „Драго ми је, овдје доктор Прцовић.” Жена повилени, испсује га на пасја кола и убрзо дотрчи на кардиологију да види ко се то јавља на телефон и зајебава... Сироти доктор извади личну карту и уз смијешак јој је пружи... :D

evo setih se dvojice srpskih političara.....to su dva pobratima.....bagra i ološ od zla oca i još gore majke......čak su im babe i dede, bile teške jajare....ko se doseti imena ta dva pobratima......može na letovanje o mom trošku......voleo bih da to pogodi neka dama...a ne Gejić Pešo..vanbračni sin Đanija Versaćea

evo setih se dvojice srpskih političara.....to su dva pobratima.....bagra i ološ od zla oca i još gore majke......čak su im babe i dede, bile teške jajare....ko se doseti imena ta dva pobratima......može na letovanje o mom trošku......voleo bih da to pogodi neka dama...a ne Gejić Pešo..vanbračni sin Đanija Versaćea

Kurta i Murta?

- - - - - - - - - -

Sisoje Jajarević i Smrdivoje Mućak?

he, he..pročita me

- - - - - - - - - -

Murtić Kurta i Kurtić Murta........obično se aktiviraju pred izbore i preveslaju sluđeni srpski narod...... predizborna parola pod kojom nastupaju...sjaši Kurta, da uzjaši Murta
Dakle -idemo na morez:lol:
Šalim se naravno
A el znaš da si mi zemljak po dedi?
I pošto nemam više rodbine tamo - bila sam samo jednom
I mnogo mi se dopalo
I ljudi i grad

Dakle -idemo na morez:lol:
Šalim se naravno
A el znaš da si mi zemljak po dedi?
I pošto nemam više rodbine tamo - bila sam samo jednom
I mnogo mi se dopalo
I ljudi i grad

Kruševac je tipičan srpski grad, baš kako treba biti.....nije mali gradić....a nije ni kao metropola.....u suštini svi se znaju
ako hoćeš poslaću ti utešnu nagradu.....dva romana, od nepoznatog srpskog pisca i dve čokolade

Vlastoljub Prodanović....prvi srpski političar, rođen 1858-još nije umro......moraće neko da ga likvidira.....opstaje u svim vladama, čak i kao predsednik i premijer.....čuvena je njegova uzrečica, kada brani interese srpskog naroda u pregovorima sa drugim državama...A KOLIKO JE MOJ DEO

Vlastoljub Prodanović....prvi srpski političar, rođen 1858-još nije umro......moraće neko da ga likvidira.....opstaje u svim vladama, čak i kao predsednik i premijer.....čuvena je njegova uzrečica, kada brani interese srpskog naroda u pregovorima sa drugim državama...A KOLIKO JE MOJ DEO
On je genetski spoj sa Savom Savanovićem
Presreo Vlastoljubovu babu i umesto da je pojede - načinio ju je svojom ljubavnicom i podario večni život
Al mora krv da pije
Tako i njihovi naslednici

Back