Најсекси корисник Крстарице по писању

• Začetnik teme Začetnik teme Emihs
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Emihs

Buduća legenda
Moderator
Poruka
47.881
Јел имате неког форумаша који вам се чини страшно секси а без да га видите преко слике? :D
Мени су тренутно најсекси супермодераторице, све три.Баш су секси мајке ми.

Јел имате неког форумаша који вам се чини страшно секси а без да га видите преко слике? :D

Једна супермодераторсица се издваја од осталих.

Не могу да напишем која.

Не могу да напишем која.
Па пиши *ебогати зато и јесте тема.Јел ти још неко секси?Мени се Џег чини страшно перверзна рецимо али не знам јел секси уживо.

slihtaro :lol:

Не могу да напишем која.
Бебо!

Каква је ово вртић тема, Емихс?
Знамо да си је отворио због Стојка уствари.

Da, ali bar jedna je objavljivala svoje slike i moram reći da je zaista lepa žena.

jel si ti od onih koji vole žene sa autoritetom? :D

jel si ti od onih koji vole žene sa autoritetom? :D
Па не знам мислим да нисам.Волим жену са ставом али да зна бранити тај став како треба.
Није ми секси да командује превише јер ја волим своју слободу.
Али када заволиш моју слободу онда је небо само граница.Мајке ми... :lol:

Бебо!

Каква је ово вртић тема, Емихс?
Знамо да си је отворио због Стојка уствари.
Зашто вртић ово је чиста психологија не зезај.
Мени је некада написана ријеч већи стимуланс од неке тамо секси слике.

Da, ali bar jedna je objavljivala svoje slike i moram reći da je zaista lepa žena.
Ма немој причати да није Моћна?Ја сам гледао и Жабицу, само Нину нисам али је исто секси.Бистра и паметна.
Слуша добру музику и зна некада да буде баш "ћакнута".А Жабица и Стрки су страшно интелигентне и мало рећи ћакнуте, зар то није секси?

Za sad nema, ali prema nekom nacinu pisanja i objavljivanja tema, za jednog forumasa mislim da je dooobar

Poslednja izmena od moderatora:
Ма немој причати да није Моћна?Ја сам гледао и Жабицу, само Нину нисам али је исто секси.Бистра и паметна.
Слуша добру музику и зна некада да буде баш "ћакнута".А Жабица и Стрки су страшно интелигентне и мало рећи ћакнуте, зар то није секси?
Da, ali ti si napisao ''без да га видите преко слике''. Rekoh da utvrdimo propozicije.
Jeste, na Strki sam mislio, Žabicine slike nisam video.

ćaknute :rotf:

Back