Najs tu mit ju

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.234
posto je ovo pdf zene, to znaci da smo sve ovde :lol: - sa nekim zivotnim iskustvom

zivot nas oblikuje i u jednom trenutku - cap, reakcija kojom iznenadimo same sebe
prijatno ili neprijatno
ni pomislile nismo da ta osoba cuci u nama

koji je to trenutak kad ste upoznale sebe drugaciju?

Ja mislila da hoces da pozoves na neko forumsko druzenje u duhu "naj tu mit ju" :)

A tema, pa kad sam zavolela nekoga, tada sam sebe stvarno pozitivno iznenadila, jer nisam bila ni svesne te kolicine ljubavi koja je lezala u meni.
A neprijatno, kada sam raskinula jednu vezu, koliko me je to pomerilo i koliko sam bila tuzna.

Ma, stalno sebe iznenadjujemo, mada verujem sa godinama manje, ali opet i tada moze da se desi nesto za sta si govorio "Ja to? Nikad".

Kad su mi se oba roditelja ozbiljno razbolela u roku od šest meseci a ja nisam našla podršku tamo gde je trebalo, kako sam uspela da jednim potezom odrežem bolesni deo sebe da me ne vuče više na dno iako sam se batrgala godinama misleći da mi je dobro u toj ljubavi.
Da dobro umem da se nosim sa razočarenjima i da me više ništa ne može sputati na taj način dok mi je zdravog razuma a da ipak nisam izgubila strpljenje i nadu za neke nove ljude i neku novu sebe.

mogla si i neku laganeze temu da postavis u nedelju popodne :zag:

iznenadjenjima nikad kraja, mada su moja najbitnija upoznavanja same sebe bila uglavnom posledica ruznih dogadjaja...

prvo sam imala sa 24. kad mi je umro tata, te sam silom prilika ostala da zivim sama...iznenadila sam samu sebe kako sam od razmazene tatine princeze preko noci postala neko ko ume i moze da brine o sebi, i ne samo o sebi vec i jos jednom zivom bicu - psu

drugo je bilo kad sam imala 27. i kad mi se razboleo brat...tad sam upoznala hrabru devojku tj. sebe i konacno shvatila tatine reci da se svet ne vrti oko mene....a sa 29. kad je umro i kad mi se ceo svet okrenuo naglavacke, kad bukvalno imas osecaj da tlo pod nogama zapravo ne postoji i da ti isto konstantno izmice...eee tad sam videla i da sam jaka

trece je sa 37. kad mi je umrla i mama...tada sam upoznala sebe borca...e nes me vise hebati zivote vec cu ja tebi ebati sve po spisku...pa da vidimo ko je jaci :rtfm:

iiii jedno lepo upoznavanje sebe sa 38....upoznala sam jednu divnu osobu koja je iz mene izvukla sve ono sto je cucalo negde duboko potisnuto

eto, napisah citav referat :heart:

vracam se kuci, noc, prati me neki lik od stanice, ulazim u ulaz, srce mi lupa mislim infarkt ce da me strefi...on za mnom...nema svetla, hocu da zatvorim vrata, on stavlja nogu i na silu ulazi u zgradu...kad sam skocila na njega, oborila ga na zemlju i krenula da ga sutiram... izasao neko, upalio svetlo...komsija lezi zabezeknut posle me je stalno cudno gledao... a da me je neko pitao sta bih radila u takvoj situaciji sve bi drugo od vristanja do bezanja bilo u opticaju osim ovoga sto sam uradila

vracam se kuci, noc, prati me neki lik od stanice, ulazim u ulaz, srce mi lupa mislim infarkt ce da me strefi...on za mnom...nema svetla, hocu da zatvorim vrata, on stavlja nogu i na silu ulazi u zgradu...kad sam skocila na njega, oborila ga na zemlju i krenula da ga sutiram... izasao neko, upalio svetlo...komsija lezi zabezeknut posle me je stalno cudno gledao... a da me je neko pitao sta bih radila u takvoj situaciji sve bi drugo od vristanja do bezanja bilo u opticaju osim ovoga sto sam uradila

promašila si temu, 'šta ste noćas sanjali' je malo niže

kad kazemo: ja to nikad ne bih...djavo se nasmeje i protrlja ruke.
i desi se sticaj okolnosti da uradimo bas to 'sto nikad ne bi' z:mrgreen:

ali ima to i dobrih strana, posle postajemo tolerantniji, blazi, sirimo vidike, ostrice otupe
kad nesto oprostimo sebi, i drugom cemo, ako nismo sebicna stoka

zna sam da si zaebana, ali ne toliko...:sad2:
a neka si ga isprašila, pa će drugi put da postavlja nogu...

ne volis karanfile:cry:

zanimljivo je da je prvo sto ti je palo na pamet to da oce da te siluje, a ne da ide a isto/slicno mesto ko i ti

ili da me ubije ili da me opljacka ...a i to je bio period kad se svasta nesto ruzno desavalo po gradu moju nanu je neki lik na rolerima tih dana oborio i oteo joj tasnu a u ulazu u podrumu je ziveo neki siptar kao domar i skupljao svakakve likove...he, he a majka od drugarice nas je stalno prepadala da se po naselju sunja neki manijak i da napada devojke posle smo saznali da je izmisljala...zaboravih mozak mi radi kao kompjuter kad sam pod stresom... sekundi su mi izgledali kao minuti sve je kratko trajalo a meni je sve izgledalo kao usporen snimak

Poslednja izmena:
Moja dobra drugarica se vraca iz grada i u pola 4 ujutru, je ulazu zgrade napao manijak sa nozem u ruci. U tom trenutku, ona je skroz smireno reagovala i rekla kao "opusti se, bice nam lepo". On se malo tu zbunio i posto je ispred ulaza bila ziva ograda, ona se setila samo da se pusti u tu zivu ogradu i tu je on krenuo da je izvlaci i da je vuce a ona je skroz opustila telo i bilo je nemoguce da je izvuce jer je skroz upala, i samo je u besu nozem onako zamahnuo i pobegao. Isekao je po prstima, usivali su je, ali je dobro prosla i bez nekih vecih posledica. Inspektori su joj rekli da retko ko odreaguje tako u tom trenutku, da se uglavnom zrtve sokiraju i oduzmu od straha, a ne valja ni kada se pruza preveliki otpor. Imala je mnogo srece i kaze da zna odakle joj ta smirenost u tom trenutku, Uhvatili su ga i silovao je oko 11 zena. Niko ne zna kako ce reagovati u nekom trenutku.

posto je ovo pdf zene, to znaci da smo sve ovde :lol: - sa nekim zivotnim iskustvom

zivot nas oblikuje i u jednom trenutku - cap, reakcija kojom iznenadimo same sebe
prijatno ili neprijatno
ni pomislile nismo da ta osoba cuci u nama

koji je to trenutak kad ste upoznale sebe drugaciju?
Kad sam lezala u bolnici... sama... skontala da si na svetu samo sebi prvi i samo sebi mozes pomoci...
Promenila se kad sam rodila drugo dete. Moja devojcica me je promenila

Moja dobra drugarica se vraca iz grada i u pola 4 ujutru, je ulazu zgrade napao manijak sa nozem u ruci. U tom trenutku, ona je skroz smireno reagovala i rekla kao "opusti se, bice nam lepo". On se malo tu zbunio i posto je ispred ulaza bila ziva ograda, ona se setila samo da se pusti u tu zivu ogradu i tu je on krenuo da je izvlaci i da je vuce a ona je skroz opustila telo i bilo je nemoguce da je izvuce jer je skroz upala, i samo je u besu nozem onako zamahnuo i pobegao. Isekao je po prstima, usivali su je, ali je dobro prosla i bez nekih vecih posledica. Inspektori su joj rekli da retko ko odreaguje tako u tom trenutku, da se uglavnom zrtve sokiraju i oduzmu od straha, a ne valja ni kada se pruza preveliki otpor. Imala je mnogo srece i kaze da zna odakle joj ta smirenost u tom trenutku, Uhvatili su ga i silovao je oko 11 zena. Niko ne zna kako ce reagovati u nekom trenutku.

ovo je stvarno za divljenje.. tolika prisebnost.. da li je pohadjala neke kurseve za odbranu od nasilnika?
moje dve drugarice stopirale i poveze ih neki tip i ubrzo krene verbalno da napada ovu na mestu suvozaca.. shvate one odmah da je to neki manijak.. ova napred, sto ju je napadao, bila je mladja i skroz se pogubila.. ova na zadnjem sedistu, starija, bila je prisebnija i zastitnicki nastrojena prema mladjoj i mislila je:" ako krene i fizicki da je napadne, ja cu vikati: siluj mene, nemoj nju..".. srecom, zbog neke situacije u saobracaju, tip je morao da stane, one to iskoristise i uhvatise tutanj..

ovo je stvarno za divljenje.. tolika prisebnost.. da li je pohadjala neke kurseve za odbranu od nasilnika?
moje dve drugarice stopirale i poveze ih neki tip i ubrzo krene verbalno da napada ovu na mestu suvozaca.. shvate one odmah da je to neki manijak.. ova napred, sto ju je napadao, bila je mladja i skroz se pogubila.. ova na zadnjem sedistu, starija, bila je prisebnija i zastitnicki nastrojena prema mladjoj i mislila je:" ako krene i fizicki da je napadne, ja cu vikati: siluj mene, nemoj nju..".. srecom, zbog neke situacije u saobracaju, tip je morao da stane, one to iskoristise i uhvatise tutanj..
Nije joj palo na pamet da bi tip malo teže savladao dve ženske istovremeno, nego je odmah smislila da sebe ponudi.

Back