Najruzniji avatari.........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
QUOTE=immph;5371292]Sta sam ti je ovde , malopre si me nadrukala ...

E , Olgitj , onda se vidimo , sooper , ja iz informatike isto moram nesto da citam qq ...

samo mi to fali pored svega ...

Laku noc , vidimo se :D ...
8) :-o :o [/QUOTE]

prosvetli je....ja necu zato sto mi je bzvz,ne zelim da te stavljam u neugodnu poziciju..mada ne vidim sta je problem sa svimaaaaaaa

PADA SNEEEEEEEEEG!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAA KAKO SAM SRECNA!!!!!!!

I hate winter!!!!!!!!
Just...i hate winter!

leto vs. zima

Ah...smeh...blah....
zima....hladnoca,smrzavanje dok chekam bus...mokre chizme...oblachenje u slojevima...ma bljak!
Lepe stvari....my love je tada rodjen (31.12.'91),grudvanje,pahulje u kosi...shalevi...ljubljenje dok pada sneg...mmmm.. ( :shock: :lol: )...a da i nova godina....

Leto...voda,sunce,pesak,vetar (more)...kratki shorcevi i minici...raspust...svirke...+30 C (meni jedino leti nije hladno...evo sada sedim u jakni... :lol: )...letna kisha...topao vetar...otpadanje sa ekipom...nema obaveza...

:):o:D;):p8)
Leto pobedjuje!

Dr:
Nije on gay samo voli male decake ....
Brate to je mnogo bolesno

Ej, burazeru...znači podrzavam sve sto si do sada rekao. Gayjevstvo i pedofilija jesu teške boleščine!!!!
Ja jesam klinka (za tebe, i uopšte..), ali to ne znači da sam gluva i slepa. Trenutno, MJ je nevin (oslobodjen je svih optužbi) i to važi do daljnjeg...Pored ovoga, gledala sam i slušala sudjenje...a na osnovu onoga što sam videla i čula, mogu da potvrdim da bi i konj mogao da zaključi kolika je to nameštaljka i kako bukvalno svi protivnici na kraju priznaju da su slagali sve vreme, davajući kao finalni odgovor da nije ništa skrivio. Dokazi nisu nadjeni, a sudjenje bez materijalnih dokaza nije sudjenje. Prevrnuli su celo mesto "zločina" , njegovu spavaću sobu, one ringišpile, dečurliju...nije nadjen nijedan trag koji bilo kako ukazuje na "izvršen zločin" !!!! Nebulozne priče o njegovoj pedofiliji su presipali iz supljeg u prazno, vrteli su u krug priče bez ikakvih osnova i dokaza...do pred kraj sudjenja, mislila sam da cela ova zbrka nema poentu i da se sve vrti samo da bi se ubilo vreme...Od njega su mediji stvorili pedofila, jer je toliko ponavljanja o nedokazanoj pedofiliji u javnosti samo stvorilo krivu sliku o njemu. ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back