Najruzniji avatari.........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dr:
PRVO
Homoseksualizam nije medicniski problem nego psiholoski !!!!
DRUGO
Zamisli agoniju deteta odraslog u gay porodici a ide u skolu sa normalnom decom koja nemaju 2 tate....
znaci sreca ne dolazi u obzir pogotovo u godinama adolescencije ....
Pubertet je najbitnija stvar u razvijanju jednog mozga...znaci TATA + TATA + TINEJDZER = FRIK / NARKOMAN/ JOS JEDAN OD VAS

Nije mi jasno sa koje si planete pao ali koliko se ja secam na planeti zemlji sivot zavisi od musko-zenskog odnosa i to je jedina prirodna stvar koja ce pogurati svet dalje...znaci na tvojoj gay planeti gde se vi trpate u dupe i radjate decu iz cmara to mozda funkcionise ovde je to nemoguce... Na planeti zemlji gde je Majkl Dzekson frik i pedofil i Britni Spirs trenutno celava i bila kreten ceo zivot nema mesta za gay populaciju....

Hehe ... nece svi biti gay , ne brini se , to se ne postaje ... samo 10 % ljudi od prilike jeste ... sad ako ostalih 90 % nisu sposobni da nastave vrstu qq , lele ... onda bi trebali isto tako i ljude koju ne mogu da imaju decu da osudjujemo ... jednostavno nisu takvi ...

A detetu ce biti bolje nego da je u porodici gde keva i cale piju , zanemaruju , tuku , zlostavljaju na razne nacine dete , a toga ima , i to puno ...
8) :-o :o

Dr:
AAAAAAAAAAA ti si jos maloletan
ALO KONJINO
PA TI NISI NI PUBERTET ZAVRSIO VEC PRICAS DA SI GAY JESI LI TI NORMALAN
JOS PROMOVISES TO OKOLO AAAAAAAAAAAAAA TI SI LUD
JA SAM MISLIO DA MI JE SAGOVORNIK PUNOLETAN BOZE BOZE
ON JE MENI REKAO DA SAM JA NEOBRAZOVAN AAAAAAAAAA
TI SI U SREDNJOJ SKOLI CARE EEEEEEEJJJJJJ BACK TO REALITY DETE NEZNAS TI STA JE GAY A KAMOLI DA LI SI TI GAY
KAKO TE NEKO NIJE POLOMIO KO KONJA U TVOJIM GODINAMA SAMO TO FUNKCIONISE
U FILOZOFIJU ZIVOTA KAO GAY SE NE ZAVLACI JER NISI SPOSOBAN DA RAZMISLJAS KO CEVEK JER SI JOS DETE

Aj ti nastavi da zivis u polju marihuane umesto sto nam drzis predavanja o obrazovanji , odgovornosti i odrastanju ... 8) :-o :o

Samo mi reci sta su uradile , molim te ...

Bolje da si odveo na lecenje od opsednutosti masturbacijom nego sto si ih doveo tamo ...
8) :-o :o
Krave su izvredjale moju lepu Voljenu... moju NAJLEPSU, i necu da dozvolim da to i nastave... VOljena je divna osoba i zasluzuje samo reci pohvale! Ja vas vooolim ljudi :D
Btw immph moram da te ispravim: 17% svetske populacije je gay... aj ja moram da idem, pozzitj, volim vas :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back