Dr.Grozozo
Zainteresovan član
- Poruka
- 490
Ponavljam jos jednom - homosexualizam nije bolest, a kad ti budes imao diplomu medicinskog fakulteta, dokazi da je bolest pa cu ti se najponiznije izvinuti...
O5 lepi epiteti... odraz nekulture... i kako ja sad da shvatim tvoje misljenje ozbiljnim kad se deres k'o ne znam ni ja koji neskolovani kreten...
Btw homosexualizam uopste nije trend, i glupo je sto neki to tako smatraju... gay ne moze da se postane, moze samo da se otkrije da si gay, da se upoznas toliko dobro, ali samo ako si rodjen za tom varijacijom sexualnog ponasanja... sto se tice dece, postoji toliko str8 roditelja koji zlostavljaju (i fizicki i sexualno) svoju decu, pa to ne zavisi od sexualnih sklonosti, vec o licnosti i mentalitetu same osobe... ja npr. obozavam decu i to je obostrano, bas se lepo kapiram sa decom, i voleo bih da budem roditelj ali to nije moguce, pa cu zato da pruzam svoju ljubav deci moje brace, uvek cu biti tu za njih, nesto kao drugi tataAli postoje i ljudi koji ne trpe decu i mrze ih, sto o5 ne zavisi od sexualnosti vec od same strukture licnosti... btw ako nekog dana budem imao decu, biolosku i usvojenu, nimalo me nece zanimati da li su gay ili str8, belci ili tamnoputi, samo ce me zanimati njihova sreca i svetla buducnost... toliko od mene... 8)
PRVO
Homoseksualizam nije medicniski problem nego psiholoski !!!!
DRUGO
Zamisli agoniju deteta odraslog u gay porodici a ide u skolu sa normalnom decom koja nemaju 2 tate....
znaci sreca ne dolazi u obzir pogotovo u godinama adolescencije ....
Pubertet je najbitnija stvar u razvijanju jednog mozga...znaci TATA + TATA + TINEJDZER = FRIK / NARKOMAN/ JOS JEDAN OD VAS
Nije mi jasno sa koje si planete pao ali koliko se ja secam na planeti zemlji sivot zavisi od musko-zenskog odnosa i to je jedina prirodna stvar koja ce pogurati svet dalje...znaci na tvojoj gay planeti gde se vi trpate u dupe i radjate decu iz cmara to mozda funkcionise ovde je to nemoguce... Na planeti zemlji gde je Majkl Dzekson frik i pedofil i Britni Spirs trenutno celava i bila kreten ceo zivot nema mesta za gay populaciju....