Najruzniji avatari.........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam da li bi stalo sve u jedan post...toliko vas ima sa odvratnim ajvartarčićima...fuj
Evo:ivam91, RyD, RHCP4ever,NaughtyAngel, Andjelčić, milton, immph, alex777, happyness, dr. gonzo, Sanjiza, U_R, papaja, Billie Jean, katy, xavi, aleksandra 93..........

podeli sa ostalima kakvo si ti stvorenje u stvari pa se javi...ti si lep dobar divan i volis da ga primas od drugih decaka:shock:.....ako je to tebi normalno onda HVALA TI BOZE STO SAM JA NENORMALAN I HVALA TI MAJKO STO ME RODI NENORMALNOG...
a to za kradju fora od tebe i papaje....ja se ne secam da ste vas dva golubcica iakda radili nesto slicno ovom forumu tako da verovatno nisam bio tu...i nisam siguran na koje tacno teme mislis posto ih je bilo vise...za moj mozak se ne brini vec se pobrini za svoje shavove na guzici i da ti paja ne postane previse ljubomoran dok se prepucavas sa mnom peskiricu
Paz' da ti ne ispadnu oci od cudjenja... da, homosexualnost se vise ne smatra bolescu, nego varijacijom sexualnog ponasanja u granici normale... zamisli :shock:
Shavove na guzici nemam, ako ih ti imas ne znaci da ih ima ceo svet...
Ja nisam losije "stvorenje" od tebe u svakom slucaju - cak mogu za sebe da tvrdim suprotno, a ti misli sta hoces, taaako me zabole, heh, kad bih obracao paznju na osobe koje tako nisko padaju, ne bih bio ono sto jesam - happy! Tako da mozes slobodno da ispoljavas svoje misljenje, koje mozda i jeste ali i ne mora da bude tacno...
Btw moje misljenje o tebi je da si nacionalista i seljak, but hey, to je samo moje misljenje...
Takodje bih voleo da ti se zahvalim na divnim epitetima koje si mi dao - to je odraz tvoje (ne) kulture i latentne homosexualnosti... da, dobro si procitao, homosexualnosti! Naucno je dokazano da se osobe koje najvise mrze i prozivaju osobe gay orijentacije najvise sexualno uzbude dok gledaju gay filmove... tako da mi je drago sto si potvrdio da si gay... 8-)

Paz' da ti ne ispadnu oci od cudjenja... da, homosexualnost se vise ne smatra bolescu, nego varijacijom sexualnog ponasanja u granici normale... zamisli :shock:
Shavove na guzici nemam, ako ih ti imas ne znaci da ih ima ceo svet...
Ja nisam losije "stvorenje" od tebe u svakom slucaju - cak mogu za sebe da tvrdim suprotno, a ti misli sta hoces, taaako me zabole, heh, kad bih obracao paznju na osobe koje tako nisko padaju, ne bih bio ono sto jesam - happy! Tako da mozes slobodno da ispoljavas svoje misljenje, koje mozda i jeste ali i ne mora da bude tacno...
Btw moje misljenje o tebi je da si nacionalista i seljak, but hey, to je samo moje misljenje...
Takodje bih voleo da ti se zahvalim na divnim epitetima koje si mi dao - to je odraz tvoje (ne) kulture i latentne homosexualnosti... da, dobro si procitao, homosexualnosti! Naucno je dokazano da se osobe koje najvise mrze i prozivaju osobe gay orijentacije najvise sexualno uzbude dok gledaju gay filmove... tako da mi je drago sto si potvrdio da si gay... 8-)

hahahahahahahaha:D
Alex,volim te:lol::lol::mrgreen::lol:
ako si u rekao!

Ziva istina ... ima na youtube-u ... istrazivanja na tu temu ... 8) :-o :eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back