immph
Poznat
- Poruka
- 7.095
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Drago nam je sto priznajes... DO WE CARE??? NOOO, WE DON'T! SOOO SUCK IT!Bravo care.....evo i ja priznajem da sam bolestan u vu-gla i svaki dan sam sve bolesniji i bolesniji i briga me da se lecim......
![]()

bio je lepsi ranije kada je mogao da se ubaci avatar koji se pomera,ovaj sam morao da smanjujem i da mu skinem nesto kvaliteta da bi postao ova ruzna slicica....ali ko me se seca sigurno zna zasto bas ta ruzna slicica stoji tu...

Nevaljali andjelcic me se seca.........to je bas lepo od nje,nisam ni ja vas zaboravio cisto da znate
![]()

alo bre tranvestitu mali izdeformisani,peskirici kao sto si ti ne mogu ni pod prozor da mi pljunu a znas zasto zato sto volis decake i volis da ga primas u to osakaceno dupence...tako da ti je bolje da cutis ili da se molis majci prirodi da te vrati u normalu ako je to uopste moguce nakazoidu.....FREAK OF THE NATURE!!!!!
Ps. tebi sam fegetu jos davno rekao da me zaobilazis ako me vidis na forumu
Ne pogadja me ni rec, zato sto je sve to sto si ti naveo potpuno normalno, a ne bolest... freak si ti zato sto tvoj maleni mozak ne moze da prihvati drugacije od sebe, sta da ti radim... nisi ti kriv sto si homofobican i ometen u razvoju balkanskim komplexom... ali mene bas zabole, ja sam lep, dobar, divan, i niko ne moze da mi poljulja samopouzdanje! Tako da mozes da sacuvas te tvoje reci za tatu ili mamu! Btw majka priroda ne postoji... i Santa isn't realalo bre tranvestitu mali izdeformisani,peskirici kao sto si ti ne mogu ni pod prozor da mi pljunu a znas zasto zato sto volis decake i volis da ga primas u to osakaceno dupence...tako da ti je bolje da cutis ili da se molis majci prirodi da te vrati u normalu ako je to uopste moguce nakazoidu.....FREAK OF THE NATURE!!!!!
Ps. tebi sam fegetu jos davno rekao da me zaobilazis ako me vidis na forumu

You're not a real man! 

ops:Ogovaramo?Ju, ju, ju, ju....vi to mene kolektivno ogovarate iza ledja....auuuuu...katy, zar je do ovoga došlo???

Immph kad ces bre ti vise u taj L.A.???